kopciuszek2107
Fanka BB :)
Hej,u mnie noc super:-)maly poszedl spac o 20:30,obudzil sie na karmienie jak ja szlam spac,potem bylo jedzonko o 2 w nocy i o 6 rano,po ostatnim przebudzeniu juz nie bylo za bardzo spanka ale teraz spi;-)kreci sie wlasnie wiec nie wiem czy nie bedzie sie budzil.No ale ogolnie takie nocki to moge miec;-)
Dziewczyny sab simpleks dawaja po 15 kropelek jesli sie nie mysle,mysle ze 3-4 razy na dobe wystarczy
Mi polozna mowila ze jesli bede szczepic zwyklymi szepionkami to mam przyjsc po 6 tyg,a jesli skojarzonymi to po 8
kurde jak tak czytam ile wasze dzieci przybieraja to jestem z lekka zaniepokojona !! my jeszcze nie dobilismy do 4 kg !!! a miesiac skonczony ... jutro ja zwaze bo sie martwie
no i nie powiedzialyscie mi jak z tym sab simpleksem ...
no i musze sie pochwalic ze kupilam sobie aparat !!! mrzenie ostatnich kilku lat !!
Dziewczyny sab simpleks dawaja po 15 kropelek jesli sie nie mysle,mysle ze 3-4 razy na dobe wystarczy

Aaa i szczepienia - mały ma już 7 tyg a ja jeszcze nie byłam. A Wy kiedy idziecie/ byłyście?
Mi polozna mowila ze jesli bede szczepic zwyklymi szepionkami to mam przyjsc po 6 tyg,a jesli skojarzonymi to po 8