reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Yol_a przeżyła wizytę, ale co się nasłuchała ode mnie, to się nasłuchała... Powiedziała do S. że ja chyba jej nie lubię... I głupio mi się zrobiło :zawstydzona/y: Wojnę miałam ze Sławkiem wczoraj... Pierwszy raz widziałam jak S. płacze płaczem bezradnego małego, zagubionego chłopca... Ajjj... Głupia jestem i tyle :-p
Tak sobie dziś w nocy myślałam o mnie i mojej bratowej... Podobnie mnie traktuje jak ja Asie... Jak ja się czuję po tym co mnie spotkało ze strony brata i jego żony wiecie... Czy sprawi mi radość jak ja kogoś tak będę traktować? Chyba czas być bardziej wyrozumiałym człowiekiem...
W końcu ona ma 12 lat i oko można przymknąć na niektóre zachowania...
W teorii brzmi łatwo, ciekawe jak w praktyce będzie...

Patrysiu ja też się nie mieszczę w spodnie :tak: Nawet ich nie zakładam, bo po co się dołować :-p:zawstydzona/y::-D Tak mi się wydaje, że nie włożę:-p Nie no, jestem pewna :sorry2: ... Fajnie masz, że pas już możesz... Ja jeszcze tydzień muszę czekać... Ale za tydzień kupię i założę i będzie lepiej:tak::-)

reklama
agbar - a nie mogliby ci dac lub sama kup - arnica montana.. homeopatyczne - to najlepsze na świecie na gojenie ran

I nie tylko ran fizycznych jak zapewne wiesz:-)Dlatego moja wspaniala polozna nafaszerowala nas-cala trojke-zaraz po porodzie arnika...Ale jednak jakos to jedno miejsce nie chce sie goic....reszta super sie zagoila,sladu nie ma....
Ale chyba zadzwonie do niej i podpytam co by jeszcze poradzila.....

Cześć kobiety ,dawno mnie nie było,ale dzisiaj witam się razem z Olinkiem -wczoraj wyszliśmy do domciu:-):-):-)
Mój maluszek jest kochany:tak:tylko walczymy z kolkami które pojawiają sie po mleku bebilon ar które narazie musi dostawać bo jest gęste i mu z buziaczka nie wylatuje:tak:
napiszcie mi ile wasze skarby jedzą ,bo Olinek ma 3 tygodnie a je tak 60-80 ml :tak:

Oliwierek ma naprawione serduszko ,ale jeszcze są pewne malutkie problemy z którymi mamy zamiar dzielnie walczyć:tak:Każdego dnia dziękuje Bogu ,że dał mi drugiego cudownego synka i moge sie nim cieszyć.

Dziękuje wam wszystkim i kazdej z osobna za wsparcie i cieple słowo a także za modlitwe za mojego syneczka.Był to najcięższy okres w moim życiu ,a jednoczesnie czegoś mnie nauczył ,a mianowicie ,ze nie zawsze wsparcie otrzymuje sie od bliskich osób ,my sie nie znamy ,ale to ze o nas myslałyscie bardzo wiele dla mnie znaczy i jeszcze raz wam serdecznie dziękuje.

Sylwia strasznie sie ciesze ze jestescie juz razem w domku.
Moja mala ma 2 tyg i zjada od 50-90ml mleka ale przewaznie jest to jakies 60-70 wiec mysle ze twoj skarb je odpowiednia ilosci. POzatym tak jak moja mala twoj dzielny chlopak dostawal mleczko przez dlugi czas przez rurke wiec tez sie musi nauczyc jesc z butli. Ja mala karmie na zadanie jak jest glodna to je jak zje za duzo to uleje. Dzieci najlepiej wiedza ile potrzebuja.

Kaja czy Ty coś jeszcze łykasz apropos blizny i gojenia?
Nie już nic nie biore - zagojona jestem na tip top... nic nie boli już dawno.

I nie tylko ran fizycznych jak zapewne wiesz:-)Dlatego moja wspaniala polozna nafaszerowala nas-cala trojke-zaraz po porodzie arnika...Ale jednak jakos to jedno miejsce nie chce sie goic....reszta super sie zagoila,sladu nie ma....
Ale chyba zadzwonie do niej i podpytam co by jeszcze poradzila.....

Może faktycznie coś ci źle zszyli w jednym mijescu. Ja stosowałam oprocz granulek maść arnikową ale w inne miejsca tam do środka to nie wiem... ;-)
A arnike to ja pod niebiosa... ona Michała tez uratowała wiele lat temu.

Matko jak mi się spać chce... :tak: Mały wreszcie śpi jak kamień - smoczek wypluł... :-Dciekawe na dłuższą metę jak to będzie.

Sylwia strasznie sie ciesze ze jestescie juz razem w domku.
Moja mala ma 2 tyg i zjada od 50-90ml mleka ale przewaznie jest to jakies 60-70 wiec mysle ze twoj skarb je odpowiednia ilosci. POzatym tak jak moja mala twoj dzielny chlopak dostawal mleczko przez dlugi czas przez rurke wiec tez sie musi nauczyc jesc z butli. Ja mala karmie na zadanie jak jest glodna to je jak zje za duzo to uleje. Dzieci najlepiej wiedza ile potrzebuja.

Sel u nas podobnie,Alex zjada od 40 do 90,z tym ze mi maly nie ulewa a bekanie jest tylko raz na jakis czas. I tez karmie na zadanie pomimo,ze butla,jak policze dzienna norme jaka powinien zjesc to i tak jest roche mniej niz podaja na opakowaniu mleka,ale przybiera pieknie i dobrze wyglada wiec sie nie martwie.

Może faktycznie coś ci źle zszyli w jednym mijescu. Ja stosowałam oprocz granulek maść arnikową ale w inne miejsca tam do środka to nie wiem... ;-)
A arnike to ja pod niebiosa... ona Michała tez uratowała wiele lat temu.

.

Mam nadzieje,ze nam tez pomoze...po tym wszystkim...A najbardziej licze na to,ze pomaga Alexowi...

EMILCIA ojaaaaaaa kurcze ja bym się bała saej twarzy a co dopiero że to gwałciciel:szok:uwarzaj tam na siebie:sorry2:ps.no Alanek miał już goscinke w niedziele i kurcze sobie mysle że musze sobie coś fajnego ubrać i takim to sposobem w ani jedne nie wejde tylko w takie które były mi za duze a mam ich aż 2 pary i do tego to są 3/4 i kurcze i tak ledwo dopinam się w pasie no nie załamka:baffled:chyba zaczne dodatkowo brzuszki robić i kurcze moje bioderka i uda sobie te pokochały tłuszczyk:baffled:
patrysia no ładnie to sypiać z dwoma facetami naraz?;-):cool2:
:-Dkomu lepiej no nie:cool2:

Ech no to ide skrobać te ziemniaki a nie chce mi się no ale czuje że niedługo syncio będzie chciał cyca co trzeba isć zabrać się za nie:tak:

reklama
Do góry