reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Roxeen podziwiam.Dzielna z Ciebie dziewczyna:tak:Z takiej mamy dziecko zawsze bedzie dumne:tak:

Kaja ,dobra kobieto:-D.Kupiłam arnice 30CH prosze napisz mi jak ją brałaś bo mnie już jutro tną:baffled:

Ogólnie myslałam ,że bede sie bardziej stresowała.Najbardziej boje sie głodu ,ale chyba jak nie dam rady to będę podjadała jakieś sucharki..może nie umrę od razu:sorry2:.Chyba przemyslałam i zaplanowałam wszystko co mozna i czuję się z tym bezpiecznie.Ciesze się ,że to już jutro bo zgaga daje mi w kośc.Zresztą tez już chcę o dzieciach pisać:tak:
Miłego dnia dla Wszystkich

reklama
Jola.24 mi się wydaje że po mieszance jest taka kupa własnie!
po mleku z piersi jest taka musztardowa żadka kupka a po mieszance jekst zielonkawa w granulki takie i gęstsza ! jak ja Małej podałam kilka razy butle to tez taką kupe zrobiła a po cycu spowrotem robi musztardówki - nie wiem więc co ma kupa do przeziębienia ale wsumie nie mam doświadczenia więc może faktycznie tak jest :) :nerd:

Cześć dziewczyny ale tu cisza ;-)

Gosia zrób Młodemu dzień dziecka i Go nie kąp;-)Częste mycie skraca życie:-p:-)
tylko że ja muszę go wykąpać w tych emulsjach nawilżających bo skóra w szpitalu popękana do krwi :baffled: i wolę go porządnie natłuścić i w dodatku po tych kupach co karmienie jakoś tyłek mu umyć muszę ;-)

No i nie ma skurczy... grrr
jeszcze się pojawią i będziesz chciała by poszły w choler...;-):-D powodzenia :tak:

Jola mój robi żółte z granulkami wcześniej były zielone :tak:
Kaja a jednak smoczek poszedł w ruch ;-)

jola24 to są kupki po zmianie mleczka, po miesznce sa zielonkawe, pamiętam jak miałam zbyt wysoką gorączkę, by karmić Tomka i po podaniu mieszanki tak własnie było, są też bardziej gęste, jak mówiła Tysiolek
e:---------
kajano właśnie ile można? Ja wczoraj mogłam? musiałam od 4 rano do 22.30!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć kobiety ,dawno mnie nie było,ale dzisiaj witam się razem z Olinkiem -wczoraj wyszliśmy do domciu:-):-):-)
Mój maluszek jest kochany:tak:tylko walczymy z kolkami które pojawiają sie po mleku bebilon ar które narazie musi dostawać bo jest gęste i mu z buziaczka nie wylatuje:tak:
napiszcie mi ile wasze skarby jedzą ,bo Olinek ma 3 tygodnie a je tak 60-80 ml :tak:

Oliwierek ma naprawione serduszko ,ale jeszcze są pewne malutkie problemy z którymi mamy zamiar dzielnie walczyć:tak:Każdego dnia dziękuje Bogu ,że dał mi drugiego cudownego synka i moge sie nim cieszyć.

Dziękuje wam wszystkim i kazdej z osobna za wsparcie i cieple słowo a także za modlitwe za mojego syneczka.Był to najcięższy okres w moim życiu ,a jednoczesnie czegoś mnie nauczył ,a mianowicie ,ze nie zawsze wsparcie otrzymuje sie od bliskich osób ,my sie nie znamy ,ale to ze o nas myslałyscie bardzo wiele dla mnie znaczy i jeszcze raz wam serdecznie dziękuje.

Sylwia super ze juz jestescie w domku!!!! teraz juz bedzie tylko lepiej!!bardzo sie ciesze ze serducho naprawione.wkoncu nie moglo byc inaczej!!!!
połaskocz Oliwierka od e-cioci po stópce:tak:

Sylwia to jest najlepsza wiadomość jaką w ostatnim okresie czasu usłyszałam :-D:-D:-DSuuuuuuuper, teraz w końcu możecie cieszyć się spokojnym życiem i możecie nadrabiać wszelkie zaległości :-D Ucałuj Olinka od cioci Kasi i od jej Olinka :-)
Minnie życzę Ci, żebyś coś się jednak rozkręciło :tak:
A ja dzisiaj nie rodzę ( żadna nowość) i nie mam zamiaru (to jest nowość:-p). Za nami nieprzespana noc, ja przeziębiona, Oliś przeziębiony, oboje wykończeni i nie chcę, żeby Jessi na starcie choróbsko od nas podłapała:tak:
Jutro przyjeżdża moja mama, trzymajcie za mnie kciuki, żebyśmy się nie pozabijały:sorry2: To będą wyjątkowo ciężkie dwa tygodnie:cool2:
Miłego dzionka Mamuśki i Dwupaczki :-)

sylwia Boże, jak suuper, ze jesteście w domku. teraz będzie już tylko lepiej. Dużo zdrówka dla małego i siły dla mamusi!!:tak:

reklama
Do góry