reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam Dziewczynki:-)
Mam dzisiaj zdechly chumor:baffled::baffled::no: Noc okropna za soba i jakos depresyjnie sie czuje:no::no: Brzuch twardy, Mala kopala wczoraj wieczorem jak szalona.
Rece spuchniete i wogole do kitu:baffled:

reklama
hej dziewczyny,wczoraj te skurcze ustąpiły dopiero ok 1-szej w nocy,mężuś mnie prosił żebym nospę wzięła,no i wkońcu wzięłam i przeszło.Noc ogóllnie przespana,ale rano brzusio znów twardy,więc zamiast do pracy to do lekarza gp pojechałam.W szoku byłam,bo mnie ginekologicznie badał,a oni tu tego nie robią,chyba że pojedzie się do maternity hospital.Stwierdził,że rozwarcia nie mam,ale jednocześnie zapytał się czy mam transport do szpitala :) Poprosiłam go o zwolnienie,bo jeszcze 7 dni w pracy musiałabym być-dał bez problemu,3 pierwsze niepłatne,ale już nie dałabym rady iść i siedzieć 8,5 godziny.Więc od dziś mam wolne,mogę trochę wkońcu poleniuchować.Chociaż brzusio dalej twardy się robi-nic tylko czekanie zostało :) pozdrawiam Was wszystkie

Hejka to dobrze ze jestes juz na zwolnieniu , ja juz siedze na macierzynskim od poniedzialku :-) Normalnie nie wierze ze cie badali ginekologiznie ten GP to polak ??
Ja wczoraj znow trafilam na hindusa i bylo jak zwykle tu glowka, serduszko i tyle:baffled: zapytalam o wody czy ok i powiedzial ze ok ale znow mialam to cisnienie. W piatek umowilam sie do swojego Gp bo juz mi sie tabletki skoncza zobaczymy co ona na to powie. Pozdrawiam

MisiaMA ja na miły dodatek własnie uczyłam sie latac po schodach :(
Z brzuchem na szczescie wszystko oki.
Tylko kolano wykreciłam i bardzo boli

Kochana uważaj na siebie:blink:

My z synusiem juz po obiadku czekamy az M przyjdzie z pracy... Kobietki zostawiam Was juz dzisiaj nie czuje sie najlepiej jakies skurcze mnie złapały i ide sie położyć... Odezwe sie jutro... Pozdrawiam gorąco..

Mamo Sówko dziekuję za tą liste bardzo przydatne:tak:

Z tym przyspieszaniem to nie wiem czy MAMA SÓWKA się ucieszy bo nie nadąży nas wpisywać. Ale za 4 dni już spokojnie możemy ją zaskoczyć bo to luty.:-D Trochę będzie miała roboty, bo wybrałyśmy najkrótszy miesiąc w roku:-D:-D:-D

Spoko mam nadzieję, że dam radę:-)

Mamo Sówko dziekuję za tą liste bardzo przydatne:tak:

Proszę uprzejmie -> troszkę się przy niej nagimnastykowałam, ale było warto:-D

Dziekuje dobrym ludzikom za wynalezienie detektora tetna płodu.
po tych moicch niskich lotach sie przestraszyłam bo mała cos sie nie uszała,
ale serduszko bije miarowo detektor wychwytuje ruchy wiec mój gin powiedzial ze jest oki.
a jak sie bede dalej martwic to wieczorem do szpitala albo rano do niego

Przyszłam na moment,dzień taki trudny jakiś,słaba jestem dziś,moze potem jeszcze poklikam na forum.Czuję,że znów mi pęcherz dokucza,robię siusiu czesto i czuję dyskomfort.Muszę ten urosept chyba wziąć i może cieplutka kąpiel.Ciekawe jak joasia siię czuje z synkiem-ale jej zazdroszczę i innym rozpkowanym już.

Przyszłam na moment,dzień taki trudny jakiś,słaba jestem dziś,moze potem jeszcze poklikam na forum.Czuję,że znów mi pęcherz dokucza,robię siusiu czesto i czuję dyskomfort.Muszę ten urosept chyba wziąć i może cieplutka kąpiel.Ciekawe jak joasia siię czuje z synkiem-ale jej zazdroszczę i innym rozpkowanym już.

Zamiast uroseptu polecalabym Ci wziasc furagin,dziala o wiele szybciej i jest skuteczniejszy:tak:
Tylko jest na recepte:sorry2:

reklama
Do góry