reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Nam to nie dogodzi.
Wszystkie chcieły by juz urodzic, a jak sie cos zaczyna to sie bronbimy rekami i nogami ze jeszcze nie ;P
My wróciłysmy ze spacerku na poczte i nie powiem troche sie zmeczyłam.
Na poczte mam około 1 km.
JA dzisiaj pieke sernik bo jutro mam gosci. Wygadali sie ze mam karuzeli nie kupowac ;P
M niedługo wroci z pracy to ma kłasc tapete w sypialni.
Kafelki w kuchni juz prawie gotowe ;)
ja to juz nawet teraz bym wzięła torbę i poszła rodzic,bo już te bezsenne noce mnie denerwuja..
Sernik mówisz,że robisz<mniam>:-p
A u mnie nadal nic moze jeszcze troche pochodze w dwupaku:happy2:
Chyba troche za bardzo sie nastawiłam ze po zdjęciu krążka sie zacznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No ale jeszcze wszystko przedemna :tak:
no ale już bliżej niż dalej..;-):tak:

reklama
Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawi:tak:Ponoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic:baffled:

Za to zgaga mnie meczy, ze szok!

No ja juz wydepilowana hihiii , sie nastekalam ale dalam rade, jestem zadowolona bo mnie plecki przestaly bolec dlatego tak zaszalalam:-D Obiadek zjedzony , teraz czekam na meza i idziemy do lekarza mam nadzieje ze siuski beda ok tzn, zadnego bialaka. Mierzylam cisnienie i normalnie shok 124/74 ale pewnie jak zajde do lekarza to znow skoczy:szok: ok ide sie troszke pomalowac i zakryc te moje syfy bo ost mnie tak obrzucilo ze az w lustro boje sie patrzec, nawet jak dojzewalam nie mialam takich :baffled:
ciao ;-)

A nie lepiej sobie lusterkiem pomóc ?? w depilacji ? :-D
byś nie musiała tak się "wysilać" ;-)

Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawi:tak:Ponoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic:baffled:

Za to zgaga mnie meczy, ze szok!

Współczuję zgagi... też często z nią walczę :baffled:

A ja dzisiaj poprasowałam wszystkie białe ciuszki... no cóż... tak myślę, że jak mała się urodzi to spróbuję nieprasowane ciuszki jej ubierać , a jeśli gdzieś będę z nią wychodzić to jedynie "odświętnie" prasować :-p

ale ile trzeba się nagimnastykować.. przy desce do prasowania kręgosłup wysiada :dry:

heheheh dziewczyny ja prasując ciuszki dla Mateuszka stwierdziłam ze pierwszy i ostatni raz:p hehehhe wiadomo nowe trzeba wyprac i wyprasowac... ale tak.. nigdy więcej, chyba że na jakieś grubsze wyjście:p:p

A ja jeszcze nie wiem jak będzie u mnie z prasowaniem ;-)

Nienawidzę stać przy desce, ale te malutkie ciuszki prasowało mi się całkiem przyjemnie. :-)
No więc jak będę mieć czas i ochotę, to czemu nie :-D

A tak w ogóle, to zmykam już na dzisiaj.
Trzymajcie się Brzuchatki :-D
Postaram się wpadać w weekend przynajmniej, żeby zerknąć co u Was słychać, ale nie obiecuję, bo grafik napięty :-D

Buziaki

A tak w ogóle, to zmykam już na dzisiaj.
Trzymajcie się Brzuchatki :-D
Postaram się wpadać w weekend przynajmniej, żeby zerknąć co u Was słychać, ale nie obiecuję, bo grafik napięty :-D

Buziaki

trzymaj się cieplutko i nie przemęczaj się

Właśnie zrobiłam ciasto (chociaż ono dzisiaj ze mną współpracowało i ładnie wyrosło:p) i czmycham pooglądac jakieś filmy bo Wam tu będę narzekac do jutra;-)
do jutra

ja siary miałam sporo ok 30 tyg teraz odkad cwicze sutki i jak je wyciagam to mleczko z siarą wylatuje i potem w ciagu całego dnia mam spokoj. Ale leci dużo wiecej z prawej piersi niż z drugiej.I lewy sutek troche boli wiec nie bedzie łatwo z karmieniem juz to widze :(

reklama
Do góry