reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

My mieszkamy w Anglii.....tutaj wszystkie owoce są świeże...te czereśnie przywiezione akurat z Chile.....pyszne, słodziutkie, jędrne i soczyste....zjadłam całe pudełko:-p Dzisiaj jadłam też torcik lodowo-bezowy z sosem ze świeżych truskawek....w ogóle ostatnio jem mnóstwo owoców...co chwilę wcinam jakieś jabłka, nektarynki, winogrono....:-phihi podesłałabym Ci gdyby dotarły świeże...;-)
:dry: Liżę monitor:-D:-D:-D:-D PS. Jak możesz tak szczuć kobietę w ciąży?! I to jeszcze na diecie cukrzycowej... Torcik bezowy... A mi się zwykły pączek marzy:-:)-:)-(

reklama
Dziewczyny Wy tylko smak robicie:dry: Ja to bym zjadła sałatke owocową ale skad świeże owoce??? Jeszcze te czereśnie uuuuuuuu ślinka leci:tak:
Musze sie zadowolić pomarańczami i jabłkami a co do paczka to tylko z budyniem z polewą czekoladową:tak: mniam mniam

Witajcie Dziewczynki wieczorową porą.
Mnie tysz dziś naszło na sprzątanie i na jedzenie owoców :) myslalam ze mam jeszcze truchawy w zamrazarce, a znalazłam tylko wiśnie i wyszedł pyszny kompocik.
Brzuszek u mnie tez twardy a poza tym coraz ciezej w kibelku... a wczoraj wypiłam cały sok śliwkowy fortuny:(
teraz sobie leze i wsłu****ę się w Dzidzię :) Może powie kiedy ma plan się pojawić :)

Witam goraco nowe Lodoweczki:-)

Ja dzisiaj to juz wogole same slodkosci wcinam, bo i paczki mam i serniczek z maczkiem sie piecze:-)
Winogronek pojadlam i kiwi sie znalazlo i reneta pyszna......na zgage:wściekła/y::-D
Milego wieczorka zycze;-)

A ja wczoraj wciagnelam szesc paczkow i ogolnie od paru dni moge jesc wszystko bez ograniczen,ale sie pilnuje zeby za duzo nie przybrac na koncu:):) Dzis na wieczor planuje zrobic popcorn :-p hehehh :) no i czytac forum bo za chwile nie bedzie czasu :tak:

reklama
Do góry