reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Wiecie co, to co się wczoraj wydarzyło jest aż nieprawdopodobne! :shocked2::blink:
18:00 - 180ml mleczka
19:30 - kąpiel
20:30 - 70ml herbatki mix
21:00 - śpimy :)
...
...
...
5:30 - 180ml mleczka
no to gratulujemy dluuuugiego spania....moja predzej w dzien sobie jedzonko odpusci niz w nocy.....ale i tak nie jest zle wiec nie narzekam:tak: moze Sonia troske teraz odpusci z jedzonkiem.....bo ona przeciez chyba najwiecej jadla z calego forum.....;-)

jupi moj synek ostatnie dwie noc spal tak: 20.00, 21.00 zaspia, budzenie na jedzenie 1.00 albo 2.00 potem 5.00 i 7 wstaje:-D alez sie ciesze bo wczesniej co dwie godziny wstawal, no i jeszcze ostatnie dwie noce cale przespane na brzuszku:szok: on to uwielbia, pewnie zaraz niektore mamy mnie zbesztaja ze zasypia jak dziecko na brzuszku spi, ale spi kolo mnie, ja sie budze jak on przekreca glowke, no i oczywiscie sam sobie radzi z przekrecaniem glowki, prosze mnie nie dolowac ze wasze niunie spia cala noc, ja sie ciesze z tych dwoch pobudek w nocy:tak: hip hip?

jupi moj synek ostatnie dwie noc spal tak: 20.00, 21.00 zaspia, budzenie na jedzenie 1.00 albo 2.00 potem 5.00 i 7 wstaje:-D alez sie ciesze bo wczesniej co dwie godziny wstawal, no i jeszcze ostatnie dwie noce cale przespane na brzuszku:szok: on to uwielbia, pewnie zaraz niektore mamy mnie zbesztaja ze zasypia jak dziecko na brzuszku spi, ale spi kolo mnie, ja sie budze jak on przekreca glowke, no i oczywiscie sam sobie radzi z przekrecaniem glowki, prosze mnie nie dolowac ze wasze niunie spia cala noc, ja sie ciesze z tych dwoch pobudek w nocy:tak: hip hip?

kiragold moj maluszek od samego poczatku spi na brzusku bo inna pozycja mu nie odpowiadala ze wzgledu na ciagle problemy z gazami. Jak lezy na brzuszku to go przynajmniej tak nie boli :-) synkowie mojej siostry jak byli mali tez spali na brzuszkach i problemow nie bylo :-)

Wiecie co, to co się wczoraj wydarzyło jest aż nieprawdopodobne! :shocked2::blink:
...
...
...

Sonia ma spust do jedzenia... Moja Zuzia je około 100 ml i nie ma szans na więcej, 150 je dopiero jak się wymęczy w dzień, albo jak ma przerwię w jedzeniu około 5 godzin.

reklama
YouTube- MOV00760.MPG
moje maleństwo 2 tyg temu:tak:
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać:sorry2:

Jakbym widziala moja Asie :tak:. Robi identycznie. Nawet jak sie z nia chodzi to trzeba ja trzymac idealnie pionowo, bo jak nie to ciagle sie podnosi i wkurza ze nic nie widzi :-D

...
...
...

Brawa dla Soni :-) U nas tez juz coraz rzadziej pobudka o 3.

Do góry