Kasiiula
mamusia Pawełka :)
To Pawełka Laska: PNastępna lala w kolejce dla Igorka, mama zrobi casting ze hej hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Pawełka Laska: PNastępna lala w kolejce dla Igorka, mama zrobi casting ze hej hahaha
no to gratulujemy dluuuugiego spania....moja predzej w dzien sobie jedzonko odpusci niz w nocy.....ale i tak nie jest zle wiec nie narzekamWiecie co, to co się wczoraj wydarzyło jest aż nieprawdopodobne!
18:00 - 180ml mleczka
19:30 - kąpiel
20:30 - 70ml herbatki mix
21:00 - śpimy
...
...
...
5:30 - 180ml mleczka
jupi moj synek ostatnie dwie noc spal tak: 20.00, 21.00 zaspia, budzenie na jedzenie 1.00 albo 2.00 potem 5.00 i 7 wstajealez sie ciesze bo wczesniej co dwie godziny wstawal, no i jeszcze ostatnie dwie noce cale przespane na brzuszku
on to uwielbia, pewnie zaraz niektore mamy mnie zbesztaja ze zasypia jak dziecko na brzuszku spi, ale spi kolo mnie, ja sie budze jak on przekreca glowke, no i oczywiscie sam sobie radzi z przekrecaniem glowki, prosze mnie nie dolowac ze wasze niunie spia cala noc, ja sie ciesze z tych dwoch pobudek w nocy
hip hip?
Wiecie co, to co się wczoraj wydarzyło jest aż nieprawdopodobne!
...
...
...
YouTube- MOV00760.MPG
moje maleństwo 2 tyg temu![]()
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać![]()
Wiecie co, to co się wczoraj wydarzyło jest aż nieprawdopodobne!
...
...
...