reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

dziewczyny dzieciaczki śliczne , filmiki rewelacyjne:-):-):-) powiedzcie mi czy wasze dzieciaczki przewracają się z brzuszka na plecki?? Iza pisała że jej Gaja tak my jeszcze tego nie potrafimy.

No nieeee, jeszcze długo nie bo nic póki co tego nie zapowiada, ale specjalnie sie tym nie stresuje :blink:
My mamy poślizg jesli chodzi o leżenie na brzuszku i podnoszenie główki więc myślę ze jeszcze troszke ;-)

reklama

Super :-)

dziewczyny dzieciaczki śliczne , filmiki rewelacyjne:-):-):-) powiedzcie mi czy wasze dzieciaczki przewracają się z brzuszka na plecki?? Iza pisała że jej Gaja tak my jeszcze tego nie potrafimy.

Mojej sie zdazylo z plecow na brzuch. Ale tylko raz i od tego czasu tylko na boczek sie przewraca. Dzieci maja na to czas do skonczenia 6-tego miesiaca, wiec nie ma co sie martwic dziewczyny:tak:

moj synek wczoraj dostal butle o 13:30 zjadl 100ml zasnal o 15:30 i obudzil sie dopiero na kapiel o 20:00 :szok::szok::szok: Zjadl 150ml o 20:30 i poszedl nynki i obudzil sie na kolejne karmienie o 4:00 :-D:-D:-D

a dzis tez drzemie co chwilke :tak:;-)

reklama
Ale to jest cudowne! :-D Moje malutkie zaczęły się do siebie strasznie słodziutko uśmiechać. Wcześniej tylko się obserwowały, a teraz cieszą się na własny widok. Jak natrafią przez przypadek na swoje rączki, to tak śmiesznie sobie je dotykają, splatają paluszki, badają nawzajem. Przekochane są :-)

Do góry