B
Bura
Gość
Baterii?? To ja myślałam, że to żywe jest!(...) i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tamhehehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Baterii?? To ja myślałam, że to żywe jest!(...) i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tamhehehe

doby czyli od polnocy do polnocy?
No ja pytałam czy to na baterięhehe
to kartka papieru a tak straszytylko zeby to zobaczyc naprawde trzeba wpatrzec sie bardzo ale na filmie elegancko widac zreszta Cleo wie ocb ;-) tez sie zdziwila i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tam
hehehe
bo nic nie widac ze to z papieru ale się uśmiałam wtedy
chyba ze 3 razy musiałam obejrzeć 
moja mala tez niestety je czesto.w ciagu dnia staram sie ja zajmowac czyms jak najdluzej zeby wytrzymala jak najdluzej,tzn dluzej niz 2,5 godz. a oszukanie jej herbata nie przynosi zadnego skutkuw ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na ratynp 60ml a za godzine, poltorej nastepne 60ml
przewaznie je co poltorej godziny niestety:-(w ciagu dnia, probuje go czasem oszukac herbatka albo woda, ale cos ty, zapomnij, placze niesamowicie poki nie dostanie mleka
![]()
.w nocy czasem uda jej sie przespac 5 godz ale zadko:-(
słodki widok

Moje dziecko od niedzieli zasmakowało swojej rączki i każdej wolnej chwili ją pcha do buzisłodki widok
a dziś nawet trzymał przez dłuższą chwilę swoje ucho![]()

:-)moja mala tez niestety je czesto.w ciagu dnia staram sie ja zajmowac czyms jak najdluzej zeby wytrzymala jak najdluzej,tzn dluzej niz 2,5 godz. a oszukanie jej herbata nie przynosi zadnego skutku.w nocy czasem uda jej sie przespac 5 godz ale zadko:-(
i przetrzymuje go ile sie da dzisiaj, nawet jakos to idzie...Marzenko ślicznie

Moje dziecko od niedzieli zasmakowało swojej rączki i każdej wolnej chwili ją pcha do buzisłodki widok
![]()
a dziś nawet trzymał przez dłuższą chwilę swoje ucho![]()