reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapytam, a jak nie powie, to sama moze WAM znajdę, hiih

No to jak postanowiłam, tak odpadam, lece, pa
no to czekam na info :)
MALINKA a wiesz jeszcz na jakie rzeczy dzieciece jest promocja?

Ja juz mam posprzatane.Oliwka zaraz zje 2 sniadanie a ja jeszcze 1 nie zdazylam zjesc .Lece zrobic sobie jajecznice :-).

Nie wiem czy wam mowila ale dzis G wraca z pracy ,zajmuje sie mala a ja lece na 18 do klubu wsparcia na spotkanie z kobietami wspoluzaleznionymi.
napisz potem jak bylo
Ja już z przychodni wróciłam, okazało się że Maja pasożytów nie ma no i co z tym kaszlem nie wiadomo, dostała teraz skierowanie do laryngologa i na morfologię, oj będzie płacz:-:)-(
Dorota fajnie że na takie spotkanie idziesz, dużo się zapewne dowiesz i pokażą ci jak postępować z mężem, trzymam kciuki:tak::tak::tak:
oj bedzie bolalo:baffled:
witam z zasypancyh Mrozow:tak::tak::tak::tak::tak:
maskarycznie wieje i zasypie!!!!!!!!!!!!1
normlanie do jutra nas zasypie!oby pradu nie ukradli:-)wolalabym nie bo jutrodo koleznaki planuje pojechac.
nocka normlanie piekna!
Weronika jak usnale ok21 to wstala dopeiro przed 9 i nie obudzila sie o 7 na mleko:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oby wiecej takich nocek.

wiec ja wstalam przed 9 ale ze zimno to kawka i zanim sie rozcmuchalam to sie 10 zrobila.w piecu rozplailam, pozmywalam,udka sie marynuja do pieczenia.
dziewczynom wlaczylam wlasnie bajke bo sie klocily,a p niech jeszcze pospi troche,ja moze cos popisze.
wybieram sie dzis do mamy po poludniu,ale zobacze jeszcze jak to bedzie,czy bedzie mi sie chcialo.najgorsze 500m bo pozniej to juz las i nie czuc tego wiatru.

alez mi sie nic nie chce
juz zdecywoanie wole sloneczko:tak:
Ty to faktycznie w mrozach mieszkasz u mnie cudne slonce zimy ani widu ani slychu:-D
Witam

poczytalam was troche i widzę ze był gorący temat wczoraj wieczorkiem niestety nie miałam neta tak sie wkurzyłam bo dopiero dzisiaj niedawno zaczął działac , zawsze jak jest potrzebny to go nie ma.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
Ja od samego rana przygody mam , Najpierw sąsiadka wzięła dzieci do przedszkola no i okazało sie ze ujechali kilometr i w zaspie utknęli z trójką dzieci :szok::szok::szok:no i trzeba było iśc odkopywac i wypchac jakoś , a tu wiatr szaleje ze o mało głowy urwac nie chce no i tak z godzinke zeszło zeby przepchac auto przez zaspy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieci nie dotarły do przedszkola trzeba w domu siedziec moze jutro odwalą , no i z moich masaży nici musiałam zadzwonic i odwołac bo nie da rady dojechac:-:)-:)-:)-(

Maksiu siedzi niezadowolony ze musi w domku siedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale co zrobic, właczyłam mu bajki to oglądał a teraz bawi sie kolejką z torami wiec troche mu zejdzie nim zbuduje trase dla lokomotywy:tak::tak::tak::tak:

mykam obiadek robic bo chłop dał radę na około przyjechac a jak dojedzie do pracy to nie mam pojecia bo i rano on sie zakopał w zaspie i trzy inne auta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra co za zima:szok::szok::szok::szok:

A u was jak pogody , czy tylko u mnie tak piździ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dajcie pomysła na szybki obiadek:confused::confused::confused::confused:
uuuuu no to mialas imnpreze ze sniegiem.pewnie jek ty bys jechal to bys dala rade ale wiesz jeszcze fiatem czerwonym :))
Nie mial kto odwalac sniegu tylko Ty musialas:confused:

ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej
:szok::szok::szok: a co to :confused:a jak otworzysz za bardzo to co:confused:
Mamitka ano dietuję sie bo mi się niestety przytyło:-:)-:)-:)-:)-(ja nigdy zgrabna i powabna nie byłam ale teraz to masakra jakaś:-:)-:)-(
słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to się nazywa wywalić się a nie smieci:wściekła/y::wściekła/y:
no to zes wywalila smieci o kurde:baffled:dobrz ezs se nie polamala niczego.Ale nie ma jak w kapciach na snieg wyskoczyc:sorry2:
Madziula tez bym zjadła mielone dawno juz nie robiłam:confused::confused::confused:

Malinka u mnie zaspy po pas do gł,ównej drogi mam 300metrów i

Narazie wyjęłam piers z indora wiec coś wymysle bo mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest:-D:-D:-D
rosolek mu daj :))
Witam babsztyle
Ja dopiero teraz bo jakos wczensiej nie mialam okazji usiasc do laptopa:tak:Do poludnia byla u mnei znajoma na kawce,pozniej to juz mi tak czas zlecial ze szok:szok:Mlode spia(przynajmniej mam taka nadzieje) a Dominik u siebie:-)Nawet mi sie teraz kawy nie chcialo robic bo zaraz musze zmykam smazyc watrobke i obrac ziemniory:tak:
Pogoda fatalna bo nasypalo full sniegu a tearz powoli sie ten snieg topi:baffled:
Dziewczynki juz sie troszke uspokoily i dzisiaj w nocy ladnie spaly:tak::tak::tak:

Dominikowi wypadl dzisija w szkole drugi zabek,wiec znowu w nocy bedzie musiala przyjsc zebowa wrozka:tak::tak::tak:
kawak w milym towarzystwie
NO i wrozka dzis Was nawiedzi tzn Dominika :))
Ja mialam jutro dzwonic do kliniki do labolatorium jak stoja badania oliwki do tego Turnera ,ale nie wytrzymalam i zadzwonilam dzis .Dowiedzialam sie ze badania ida ku koncowi ,do konca tygodnia beda robili ostatnie dokraplania-cokolwiek mialoby to znaczyc i babka mysli ze we wtorek spokojnie moge dzwonic do lekarzy po wyniki.
Kurcze mam nadzieje ze we wtorek sie dowiem czy Oliwka chora czy zdrowa bo juz szalu dostaje z tego czekania

:-)
no to jeszcze troche i bedzie ci lzej.Najgorsze jest czekanie:baffled:
Dorotko własnie jakoś tak wyszlo ze chciałam pomóc i trochę pchałam bo wkoncu był tam tez mój syn w tym samochodzie ale jak mąż dojechał a raczej doszedł to odrazu mnie pogonil i dostalam opier....papier:-D:-D

Miejmy nadzieje ze Oliwka bedzie i jest zdrowa:-):-):-)
dobrze zrobil a nie kopna cie w dup.e?
Zaczelam czytac ale juz mi sie odechcialo:-DMam piec stron po 40 postow:szok::szok::szok:Powariowalyscie laski czy co:szok::szok::szok::szok::confused:
Widzialam ANKI fotki i musze Tobie powiedziec Aniu ze wygladasz przeslicznie:tak::tak::tak::tak:
Dostalam tez wiadomosc o MARCIE i delikatnie mowiac to jestem w szoku:szok::szok::szok::szok:Ja to bym takiego kutafona zabila od razu jakby wpadl w moje lapska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziekuje :)
Ja tez bym go odrazu na maszcie wywiesila
Czy wszyscy faceci sa mięsożerni ??? bo jak dla mnie to zupki itp a mój synus to pierogi naleśniki itp:-D:-D:-D

Malinka napewno boliiiii zrób sobie okład ....a smieci zdążyłaś wyżucic czy zostaly razem z toba na chodniku:confused::confused::confused:

U mnie mięsko sie piecze z warzywkami no i jeszcze ziemniaczki obrać z a surówka zastrajkuje....wsumie to moga byc buraczki mam jeszcze w słoiczkach:tak::tak::tak:

moj lubi wszystko co mu dam.dzis powiedzial ze pozno nie bedzie jadal:-D:-DKtory raz to slysze:sorry2:

Ania moj tez raczej z tych wszystko żernych:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u ciebie zimy brak:szok::szok::szok:jak ja ci zazdroszcze ja to przez te zaspy nie mam się jak wózkiem przebić no lipa jak nic:baffled:
a niby w mieście mieszkam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

malinka u mnie sloneczko i +2st

Bylam z Laura na miescie zrobilam male zakupki.Teraz robie gulasz zarza musze wode na kasze wstawic.Moj ma byc na 16 wiec trezba zageszczac ruchy:-D
Lali oglada ksiazeczka i jedny okiem na vive:-D
Po obiadku jade do netto popatrzec co maja bo wczoraj otwierali a przy okazji olej musze kupic i jarzyny bo jutro robie zurek.Potem na godzinke do znajomej.Wieczorek wiec kapiel Laury i kolacja.A potem spokojny wieczorek:-)

Hej,ja jak zwykle o tej porze z kursu;-):tak:. Robimy dyplomy akurat w Wordzie.Jutro wolne ale mam sporo załatwień,bo papiery muszę do Studium pozbierać.Ale w większości z Wami spędzę dzień.;-):tak:.
Właśnie wykadowca wróci.Pa

Malina, może za wczasu nasmaruj sobie to kolano i biodro, kurde, żeby tylko nic z tego nie bylo, bo wiesz, kolano to nie przelewki...

mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest:-D:-D:-D
Nosz kurde, moj to samo. Zje tyle ziemniaków na jak długo mu mięsa starczy, ech...

Do fryzjera dopiero na trzecią, ale nie wiem jak będę wyglądać jak wrócę w tym śniegu :-D:-D:-D
Jakbyś nie wyglądała, to się pokaż:tak:

Dorotko własnie jakoś tak wyszlo ze chciałam pomóc i trochę pchałam bo wkoncu był tam tez mój syn w tym samochodzie ale jak mąż dojechał a raczej doszedł to odrazu mnie pogonil i dostalam opier....papier:-D:-D
Opier papier to za mało, i głupia ta, co wiedziala żeś w ciąży i pchac Ci pozwoliła!

wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziły:szok::szok::szok:fajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają:szok:
Oglądałam to akurat i też lubię ten program. Na prawdę można się zdziwić co tez na świecie się dzieje, pojęcia o wielu rzeczach nie mamy.

Hej,ja jak zwykle o tej porze z kursu;-):tak:. Robimy dyplomy akurat w Wordzie.Jutro wolne ale mam sporo załatwień,bo papiery muszę do Studium pozbierać.Ale w większości z Wami spędzę dzień.;-):tak:.
Właśnie wykadowca wróci.Pa
hehe, nie cwaniakuj tylko przyłóż się do dyplomu:-D:-D:-D

Mała włączyła sobie bajki a ja piekarnik. Chatka pięknie ogarnięta, posprzątane i na obiad wszystko gotowe, wstawie mincho hihi, późńiej pyrki i tylko czekac na mojego głodomora. Dziś na pieszo poszedł, bo go pług zasypał i nie mógł wyjechać... A kurcze zapomniałąm o surówce, a, już mi się nie chce wychodzić...

Ja z Lali zjadlam zaraz wychodze z domku na herbatke:)
Z moim to sie nie ma co umawiac bo mowi ze bedzie za godzine a wychodzi ze jest za dwie bo ktos zadzwonil i musial jechac:-DPrzyzwyczailam sie:tak::-D

Luna a nie masz jakis ogorkow w domu albo buraczkow? Ja zawsze od mamy woze albo od tesciowej:-D

Marta udana jestes:-D

no to uciekam

IWCIK tylko chyba ty przeczytalas ze ja sie ciesze ze wyniki we wtorek sie dowiem od Oliwki Dzieki ze to zauwazylas :-)
A tobie nalezy sie ostry klaps ze pchalas to auto .Oj jakbys ty byla moja to bym cie lala hihihih

LUNKA Napewno wygladasz slicznie a fotki?????/
MALINKA i jak boli jeszcze?

Oli juz sie bawi Ide odgrzac jej zupke .Jak dam rade to wejde jeszcze zanim pojde do klubu a jak nie to wieczorem

ja zawsze mam dużo do czytania bo nie nadążam za wami wiec jak czytam to czytam uważnie:-):-)

oj boli a do tego puchnie:baffled:
Dorotka a ja jakoś wierzę że wyniki Oliwki sa dobre:tak:
Ivcik ja stosuje dietke MŻ Madziula mi przysłała kilka tabletek zelixxy tak na rozruch kiedys ja stosowałam już:tak:
pomyłam podłogi pierogi sie rozmrażaja miałam prasować ale mnie to kolano boli i chyba odpuszczę sobie:baffled:
Lunka ja nigdy blondynką nie byłam raz miałam pasemka i sie źle czułam:no:kiedyś lubiłam rudości a teraz tylko czerń(wyszczupla:-D:-D:-D) a teraz to z racji wielkiego lenia i braku kasy mam swój naturlny ciemny brąz:-)

Pomaga to masz sprawdzone ile w ciągu miesiąca mozna zgubic i czy zaraz nie wróci efekt jo-jo, pytam bo mam kolezanke która chce strasznie schudnąc i nic nie pomaga a naprawde ma co zrzucic przynajmniej 20kg

Luna665 akurat tam była kumpela która wie ze jestem w ciąży ale ona też jest cięzarna wiec próbowałyśmy jak mogłyśmy ona jest w 16 tygodniu ciąży:tak::tak:
a co zrobic jak drogowcy spia albo w dup... maja leśne dróżki ważne że oni w mieście umią sie poruszać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie wkońcu pług przejechał miasto zlitowało sie bo mąż to myslał ze musi do miasta na autobus iśc przez te zaspy 6 km , całe szczescie ze synus stojąc w oknie patrzyl na pieski zauwazył ze droga leci pług no to mąż nie długo mysląc szybko sie ubrał pożegnal sie z dzieckiem i mamusia brzusio pogłaskał i wio na glówną droge do autka i za pługiem , całe szczescie bo isc w taka snieżyce to masakra ja tak jednej zimy w zaspie zostalam i trzeba było iśc do domu na nogach i nim doszłam do domu to ucho odmroziłam takie były tego skutki, a teraz juz jestem spokojna bo dzwonił i powiedział ze dojechał szczesliwie:happy2::happy2::happy2:

Ciekawa jestem jak pójdzie droga do Łodzi bo leci z załadunkiem Tirem :confused::confused::confused::confused:a tiry wiecznie w Kielcach maja problem wyjechac jak jakis wariat wyjedzie autem osobowym i 20na godzine jedzie i jego to nie obchodzi ze ten za nim zostanie w tyle ważne ze on jedzie :baffled::baffled::baffled:

reklama
Anka, no właśnie wszystko wyszło, no ja niestey d mamnic nie dostaje, a szkoda:-). Słoedkiej herbatki.

No tak, dwie ciężarne to gorsza sprawa. Trza było sobie nawzajem pomóc. Rozgrzeszona:-D

Ależ mi te dni uciekają przez palce, zaraz sie nie obejrze i koniec wychowawczego, mała do przedszkola , kurcze mam nadzieje, ze ja do pracy...

Do góry