reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jaka rana :confused: z tej opryszczki ci się zrobiła ? Spirytusik najlepszy :-p Ale smarujemy, nie pijemy :-p;-)
nie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodro:baffled: i biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka

reklama
MH shift + ctrl:-D, a wygladasz bardzo bardzo, jakość zdjęcia nic Ci nie umiejszy:tak:

Lunka ja ci dam mam nadzieje do pracy........ty napewno pójdziesz do pracy i to całkiem całkiem płatnej:tak::tak::tak:
Ivaz nie ma cudownych tabletek odchudzających niestety gdyby takowe wymyslili to by ludzi otyłych nie było:baffled::baffled::baffled:
to leki na receptę skuteczniejsza jest podobno meridi ale drozsza:sorry2:
te leki hamują łaknienie z tego co pamiętam nie wszyscy moga je stosować:baffled: to jest tak trzeba sobie obkurczyć żołądek to podstawa:tak:
moje menu teraz to np
śniadanie godzina 8 zupa mleczna
2 śniadanie godzina 11 2 kromki chlebka chrupkiego z wedliną i ogórkiem
obiad godzina 15 6 pierogów ruskich z wody z cebulką
około 19-20 w pracy zjem jbłko i mandarynkę albo jogurt
przydało by sie do tego dorzucić ćwiczenia narazie nie mogę się zmobilizowac i jedyny ruch to gonitwa po mieszkaniu tudież odśnieżanie czy gonitwa za smieciarką;-)i w prcy schody miotła mop:baffled:
ja tez mam do zgubienia minimum 20kg:baffled:
ale jak patrze na suwaczek dietowy Madziuli to wiem że jest to możliwe trzeba bardzo chcieć i się postarać:tak:
moje dziecię głupieje wywala klocki na środek pokoju i ma radochę a jak pytam kto to bedzie sprzątał to mówi tata:baffled::baffled::baffled:
laski a czym ja moge robić okłady jak to jest rana:sorry2:
Malinuś, nawet nie wiesz jak mnei podniosłaś, no ostatnio tylko otym mysle i dołuję sie okropnie.
Co do diety i ćwiczen, wiadomo w połączeniu jest szybciej i lepiej, ale nie kazdy ma na to tyle sily, no a przy 3 dzieciaczków to juz nie lada wyczyn, do tego praca , dom...no rozumie sie wszystko samo przez sie.

Luna to maż mial co pchac masakra nie wyobrazam sobie jak narazie to mój mąż nie imiał takich przygód ale kilkugodzinny postój z powodu sniezycy to zaliczyl , ale co zrobic taka praca a po drodze jak jedzie to najczęsciej klaksonu uzywa :-D:-D:-D:-D bo jak zatrabi to taka osoba odrazu przyspieszy i jedzie przynajmniej te 60km/h

Anakonda dawaj fotki:tak::tak::tak:

MH bardzo ładna masz fryzurke wogóle masz ładna twarz, bije od ciebie takie ciepło i stwarzasz wizerunek kobiety cieplej , takie odnosze wrazenie jak patrze na ciebie:-):-)

Iwcik bo taka MH właśnie jest:tak::tak::tak:
Lunka w casto na kasie pracuje kobietka co urodziła 4 dzieci najmłodsze ma 6 lat najstarsze 18 a figurka jami marzenie laseczka a ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tak minimum 20 kg a tak co by było dobrze to 35 i bedę laska jak się patrzy:-D:-D
Boziu i znów za chwilke do pracy:baffled:

nie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodro:baffled: i biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka

Tak to jest jak się czyta po łebkach :zawstydzona/y::-( Ja niczym nie smaruje, byle nie przykrywać, jak chodzisz po domu :tak:

kochana 4kg to już coś a po Helence w jakim czasie schudłaś?????

w tarkcie połogu :tak: byłam szczuplejsza niż przed ciążą :tak: a w ciazy 22 na plusie, teraz tylko 10, które zostawiłam w szpitalu, więc z ciąży nic mi nie zostałon no może poza brzuchem :dry:, ale roztyłam się przed ciążą :baffled:

MH shift + ctrl:-D, a wygladasz bardzo bardzo, jakość zdjęcia nic Ci nie umiejszy:tak:

...

Już poprawiłam sobie klawiaturkę :-p dzieki :tak:

Iwcik bo taka MH właśnie jest:tak::tak::tak:
Lunka w casto na kasie pracuje kobietka co urodziła 4 dzieci najmłodsze ma 6 lat najstarsze 18 a figurka jami marzenie laseczka a ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tak minimum 20 kg a tak co by było dobrze to 35 i bedę laska jak się patrzy:-D:-D
Boziu i znów za chwilke do pracy:baffled:

Malinka to ile ty wazysz bo moja kumpela po ciąży nic nie schudła a mala ma juz 5 lat , wazy ona ok 90kg a wzrostu ma 160 cm , powiem jej o tych tabletach to moze choc troche jej pomoga i uda jej sie zbic wage chociaz do 70kg:confused::confused::confused:

no i ja po wizycie u sadysty..... wrrr bolało dzisiaj:dry::dry::dry::dry:

wyrywanie nie bolalo kurde osttanio, a szlifowanie cholernie:baffled:
a dostałam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo znieczulenia:baffled:
w koncu nie robila mi jedynek u dwójek tylko bok najpierw bo przez to e nie mam tych zebów am wade zgryzu- on ato jakos tam cpecjalistycznie to nazwała, ale że długo nie mam na dole szóstek i 5 u góry to mi praktycznie góna 6 dotykała dziąsła na dole- i najpierw musi zrobić bok, bo przody bedzie musiala zrobic dlzsze niz mam, bo by była szpara:-D
ale to akurat super, bo i tak chcialam dluzsze, a nie takie kwadraciki ja miałam:-p:-p

no i wybrałam kolor- najjaśieszy jaki był, ale to i tak nie taki jak mi sie wymarzył:baffled: zobaczymy jaki bedzie efekt- powiedziala ze to są jedyne na palecie naturalne kolory jak bym chciala jasniejszt to bedzie widac ze mam sztuczne:baffled: mnie to nie interesuje ze bedzie widac ze sztuczne- ma byc snieznobiale:-D:-D:-D

nie no, ona powiedziala że bedzie ok:tak::tak::tak:
pralka sie odkaminiela,wlaczylam udka,ogarnelam siebie troche,wlasnie mala poszla p budzic bo o 16 jedzie.tyle pozytku z chlopa w tym tyg :baffled::baffled::baffled::baffled:

ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej
oj to niedobrze- jkos te 2 godz otwarta paszcza wytrzymalam, najgprszy był ból:baffled:
Mamitka ano dietuję sie bo mi się niestety przytyło:-:)-:)-:)-:)-(ja nigdy zgrabna i powabna nie byłam ale teraz to masakra jakaś:-:)-:)-(
słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to się nazywa wywalić się a nie smieci:wściekła/y::wściekła/y:
biedna....:baffled:
Medeuska mój chłop to nie naje sie tym ja bym zjadła i to ze smakiem:tak::tak::tak:

Narazie wyjęłam piers z indora wiec coś wymysle bo mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest:-D:-D:-D
ja robie spaghetti z miesem:-p i moi sie nażerają jak świnie dolsownie:-D:-D:-D

wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziły:szok::szok::szok:fajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają:szok:
:szok::szok::szok::szok:
wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps

wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz :-p

Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona :tak::tak::tak:
rewelacja:tak::tak:

reklama
witam i ja
Ja mam od rana mega lenia nic mi sie nie chce nic dzis nie zrobilam i nadal mi sie nie chce nic robic przyczytalam wszystkie posty ale odpisywac mi sie tez nie chce - wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mialam jechac na zakupy i co pomalowalam sie a potem stwierdzilam ze jednak mi sie nie chce jechac i lezalam na sofie prawie cale popoludnie
Nie wiem sama co mi dzisiaj jest

Do góry