K 

króliczątko
Gość
No ostatnio kupiłm kurteczkę z H&M na 1,5 roczku śliczną różowiutką za bagatela 5 zł  Jak ze sklepu.
 Jak ze sklepu.

Jak ze sklepu.
 Jak ze sklepu.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Jak ze sklepu.
 Jak ze sklepu. I na Tomasza czekają już w komodzie tez takie
 I na Tomasza czekają już w komodzie tez takie Myślę, że dla dziecka warto tam kupowac bo ciuszki sa często markowe, dobrej jakości, no i przede wszystkim w super cenie
 Myślę, że dla dziecka warto tam kupowac bo ciuszki sa często markowe, dobrej jakości, no i przede wszystkim w super cenie :-)
:-) Wybieram więc ulubione sklepy i smigam. Ale niestety teraz jestem zmuszona doleżenia i właśnie tych wypadów mi brakuje. Bo żeby uzbierać kolekcję ciuszków używantch trzeba się nachodzić ale ja to własnie lubię
 Wybieram więc ulubione sklepy i smigam. Ale niestety teraz jestem zmuszona doleżenia i właśnie tych wypadów mi brakuje. Bo żeby uzbierać kolekcję ciuszków używantch trzeba się nachodzić ale ja to własnie lubię

Myslę że poszewki na pościel to przymusowo trzeba wyprać,to przecież bezpośrednio bedzie dotykało skóry dziecka

. A dla maluszka komplet polarowy za 20 zł
. A dla maluszka komplet polarowy za 20 zł  . W Smyku widziałam ładne kombinezony za 50 zł, ale na razie nie kupuję :-).
. W Smyku widziałam ładne kombinezony za 50 zł, ale na razie nie kupuję :-).