reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Oj Habcia dopiero teraz doczytalam :szok: trzymamy kciuki :-):tak:. Jakbym wcześniej wiedziała to bym Cie osobiście skopała bo byłam na aghu dziś zdawać kolejny egz :baffled:. Czekamy na wiadomości :-)

no dziewczynki ładnie trzymałyście kciuki ;) Za pracę dostałam 5. i ocena koncowa z calych studiów 4. Niewiem co z obrony, bo nie mowili. Cieszę się bardzo! Teraz czekamy nA Martuskę

niestety nie pojedziemy jutro do mojej rodziny, (ona nic nie wiedziała i chcialam zrobic niespodzianke), bo Maksiu jest chory :( telefonicznie im powiedziałam.

no dziewczynki ładnie trzymałyście kciuki ;) Za pracę dostałam 5. i ocena koncowa z calych studiów 4. Niewiem co z obrony, bo nie mowili. Cieszę się bardzo! Teraz czekamy nA Martuskę

niestety nie pojedziemy jutro do mojej rodziny, (ona nic nie wiedziała i chcialam zrobic niespodzianke), bo Maksiu jest chory :( telefonicznie im powiedziałam.

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda że Maksik chory :-:)-:)-(

HABCIA - jupiii!!! i jak wrażenia? warto było się tak stresować? ;-):-) Powiedz Martussie, żeby przynajmniej ona przeszła to na spokojnie ;-)
A jak z pracą?

Martussa - broń się wreszcie i "oblejemy" to na kawce w Katoskach.

Niech Maksio i inne chorowite dzieci zdrowieją :tak:
Moja Mila też obudziła się dzisiaj z katarkiem :-( jest dużo słabszy niż ostatnio i mam nadzieję, że się nie pogorszy. Ale kilka dni temu zaś znalazłam grzyba w okolicach okna :-( I tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie są to sprawy powiązane ze sobą, bo za każdym razem gdy znajduję grzyba to chorujemy :confused:
Dzisiaj zmusiłam męża żeby wyszorował grzyba i pozbawił go życia.

Stres był o to duży, ale to nie takie straszne :) Szczególnie jak się jest już po :)

No Jesli chodzi o pracę to 2h temu dostałam informację, że dostałam się do kolejnego etapu :), a myślałam, ze wyjazd do Katowic był niepotrzebny. A dziś zaraz po obronie byłam na kolejnej. Mam nadzieję, że coś wypali z tego :)

Biedna Milenka. Zabijcie tego grzyba jak najszybciej. Ja musze poszukać czy u mnie nie ma, bo cos za czesto chorujemy. Obydwoje z meżem jesteśmy przeziębieni. ;/

reklama
Do góry