_karincia_
Fanka BB :)
A to można tak z Dzieckiem w foteliku na kolanach jeździć??teraz to jak jedziemy gdzies w szóstke to ja trzymam Ale z foteliku na kolanach i flaki mi uszami wychodza!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to można tak z Dzieckiem w foteliku na kolanach jeździć??teraz to jak jedziemy gdzies w szóstke to ja trzymam Ale z foteliku na kolanach i flaki mi uszami wychodza!!
proszę bardzopytanie do mam z UK: zamawiałyście kiedyś wydruk zdjęć przez neta? Macie jakąs tanią sprawdzoną firmę??
Mam mnóstwo zdjęć Julki, ale wszystkie na kompie a chętnie bym je widziała w albumie. Z tym ze zależy mi na czyms sprawdzonym![]()
pytanie do mam z UK: zamawiałyście kiedyś wydruk zdjęć przez neta? Macie jakąs tanią sprawdzoną firmę??
Mam mnóstwo zdjęć Julki, ale wszystkie na kompie a chętnie bym je widziała w albumie. Z tym ze zależy mi na czyms sprawdzonym![]()
\mam pytanie co do fotelikow samochodowych,
myslicie ze od 9 tego miesiaca moze juz maluszek jezdzic w tym wiekszym foteliku od 9 kilo?
Taki dla niemowlakow fotelik/nosidelko. tam chyba jest do 13 kg ale moj ma 8 kg i juz sie nie miesci.. tzn posadze go ale ani raczka ani nozka nie ruszy.. no i nie wysiedzi :]Roxiak a co wy mieliście za fotelik że do 9 kilo?
ja tam na foteliku to raczej nie oszczędzam - podstawa dla mnie to zeby miał atesty i dobrze w testach wypadał no i z tym atestowanych warto sobie w sklepie poprzymierzać i potem mozna taniej w necie zamówić...