Kasia dzisiaj kupiła spacerówkę. Zrobiła pełny przegląd i obejrzała na żywo wszystkie wózki dostępne na allegro, polecane przez mamy na innych forach itd...
zresztą znacie mnie
Kupiłam ESPIRO MAGIC 4 w sklepie w Olsztynie. Mieli taniej o kilka złotych niż na allegro. Kolor fioletowo-różowy:-)
Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (906592447) - Aukcje internetowe Allegro
wyjaśniam dlaczego. Oblukałam wszystkie wózki co Wam wklejałam. O espiro myslałam kiedyś ale doszłam do wniosku, że za małe kółka. Jak go zobaczyłam na żywo i nim pojeździłam po korytarzach to nie miałam wątpliwości, że zoopery, cybexy, peg perego i inne się chowają. Cena w stosunku do jakości i wszystkiego co oferuje ten wózek jest za mała
Super materiały, prowadzę go JEDNYM PALCEM, kółka idealnej wielkości, siedzenie odpowiednio duże i głębokie, regulowany podnóżek (ale tylko w wersji 2010) składa się do rozmiarów mniejszych niż parasolka i najwazniejsze podnoszę go JEDNĄ RĘKĄ.... jeździ rewelacyjnie, leciusieńko, super się podbija i jest świetnie amortyzowany.
Jest jeden jedyny minus. Mały kosz na zakupy. Ale nie można mieć wszystkiego:-)
Magic 4 the best ze wszystkich wózków.
Jak chcecie wiedzieć coś o innych wózkach to pisać:-)
poooozdro jestem przeszczęśliwa, że go kupiłam...
i ma taaakie śliczne kolory
Karolinusia zakupy rewelacja.
Ja ma zwykły termometr elektroniczny z canpola