reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Boozquowa- ja pisałam o tych pampkach z Tesco- są jakieś biało niebieskie bodajże- musisz zerknąć na opisy,bo są takowe,które dla tesco produkuje właśnie pampers i one są podobno OK. Piszę podobno,bo moja psiapsióła ich używała, ja jeszcze nie,Tesco jest na drugim końcu Krakowa,nie chce mi się tam telepać.

Maonka - ja mam taki do ucha i czoła: jest OK. Z tym,że nas była promocja jakaś i coś koło 90 zeta kosztował.
http://www.remixmedyczny.com/product_info.php?products_id=26&manufacturers_id=4

Ostatnia edycja:
Kasia dzisiaj kupiła spacerówkę. Zrobiła pełny przegląd i obejrzała na żywo wszystkie wózki dostępne na allegro, polecane przez mamy na innych forach itd...

zresztą znacie mnie

Kupiłam ESPIRO MAGIC 4 w sklepie w Olsztynie. Mieli taniej o kilka złotych niż na allegro. Kolor fioletowo-różowy:-)

Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (906592447) - Aukcje internetowe Allegro

wyjaśniam dlaczego. Oblukałam wszystkie wózki co Wam wklejałam. O espiro myslałam kiedyś ale doszłam do wniosku, że za małe kółka. Jak go zobaczyłam na żywo i nim pojeździłam po korytarzach to nie miałam wątpliwości, że zoopery, cybexy, peg perego i inne się chowają. Cena w stosunku do jakości i wszystkiego co oferuje ten wózek jest za mała:tak:

Super materiały, prowadzę go JEDNYM PALCEM, kółka idealnej wielkości, siedzenie odpowiednio duże i głębokie, regulowany podnóżek (ale tylko w wersji 2010) składa się do rozmiarów mniejszych niż parasolka i najwazniejsze podnoszę go JEDNĄ RĘKĄ.... jeździ rewelacyjnie, leciusieńko, super się podbija i jest świetnie amortyzowany.
Jest jeden jedyny minus. Mały kosz na zakupy. Ale nie można mieć wszystkiego:-)

Magic 4 the best ze wszystkich wózków.

Jak chcecie wiedzieć coś o innych wózkach to pisać:-)

poooozdro jestem przeszczęśliwa, że go kupiłam...

i ma taaakie śliczne kolory:-D

Karolinusia zakupy rewelacja.
Ja ma zwykły termometr elektroniczny z canpola

Catedra fajny:tak: a rączkę da się wysunąć:sorry2: siedzisko rozkłada się na płasko czy reguluje się jak fotelik samochodowy:confused:

Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)
ja tez ndostałam:tak: dziisaj kupilam wlasnie te sloiczki , sozki i herbatki rabatów i wziełam drugie pudełko:-p

i maluszka tez dostaje za darmo:-D

Catedra fajny:tak: a rączkę da się wysunąć:sorry2: siedzisko rozkłada się na płasko czy reguluje się jak fotelik samochodowy:confused:

rączki nie da się wysunąć ale ja mam 172 cm i rączka jest na wysokości moich łokci. Stanęłam na palcach aby się wczuć w rolę wyższego człowieka i jest wygodny dla wyższej osoby na pewno. Bo ja jak go prowadzę to mam łokcie w 90 stopniach, siedzisko rozkłada się nieomalże na płasko (tworzy kąt może z 20 stopni najwyżej) reguluje się go paskiem i byłam do paska sceptycznie nastawiona ale jest bardzo wygodny ten mechanizm to pociągasz za sznureczek aby podnieść oparcie a aby je opuścić naciskasz guziczek

Catedra super wózek:-) kiedy jazda próbna??

Jazda próbna była dzisiaj pierwsza po centrum handlowym i wyjechałam nim poza sklep. Rewelacyjnie się podbija (Zocha była w wózku) i jest super zwrotny. To, że go prowadzę jednym palcem to nie jest żart:tak:

rączki nie da się wysunąć ale ja mam 172 cm i rączka jest na wysokości moich łokci. Stanęłam na palcach aby się wczuć w rolę wyższego człowieka i jest wygodny dla wyższej osoby na pewno. Bo ja jak go prowadzę to mam łokcie w 90 stopniach, siedzisko rozkłada się nieomalże na płasko (tworzy kąt może z 20 stopni najwyżej) reguluje się go paskiem i byłam do paska sceptycznie nastawiona ale jest bardzo wygodny ten mechanizm to pociągasz za sznureczek aby podnieść oparcie a aby je opuścić naciskasz guziczek

Jazda próbna była dzisiaj pierwsza po centrum handlowym i wyjechałam nim poza sklep. Rewelacyjnie się podbija (Zocha była w wózku) i jest super zwrotny. To, że go prowadzę jednym palcem to nie jest żart:tak:

wierzę, bo mój też na jeden palec "działa", a kiedy z Zosią w teren??

reklama
Do góry