slodziutka_e
Fanka BB :)
slodziutka to napisze wprost : bierzesz do buzki hollsa i razem z holsem w ustach ssiesz swojego manatzn loda robisz no :-);-)
Oooooooooooooooo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slodziutka to napisze wprost : bierzesz do buzki hollsa i razem z holsem w ustach ssiesz swojego manatzn loda robisz no :-);-)

Od piątku 

) jak tam mój hiszpański ... No więc... 

Przez tą przerwę mam trochę do nadrobienia, bo jednak wiedza trochę uciekła z głowy 
Powoli sobie wszystko przypominam i jest ok
Gramatyka i słówka wchodzą mi świetnie, no może oprócz niektórych nieregularnych form ;-);-) Gorzej jest z mówieniem, bo nie mam z kim ćwiczyć 
A na moim kursie hiszpańskiego nie poświęcamy mówieniu aż tyle czasu, ile bym chciała 

Jedyne co robię, aby nie wyjść całkowicie z wprawy, to oglądanie seriali i filmów bez napisów i lektora, no i czytanie artykułów i książek po ang :-):-):-) 

Teraz w związku z sesją miałam "punkt krytyczny" 
Na szczęście już dzisiaj skończyłam obydwie sesje :-):-)

) pozdrawiam :-):-)

ale za rogiem następne namiętne staranka... ;-)
(tego życzę)