reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.ja mam ciężką noc za sobą.malutki przez te kolki i wzdęcia nie mógł się załatwić i kulał się w łóżeczku do 5 nad ranem.bidulek dusił,dusił i nie mógł wydusić.to siedziałam tak z nim i uspokajałam żeby tylko Loli nie obudził bo wtedy to ogień na dachu:szok: no ale jak już zasnął ok 5 to dali mi pospać do 10 także jakoś się kulam
mam te krople i mam nadzieję że pomogą-są bardzo chwalone
Krycha one nazywają się sab simplex i są sprowadzane z Niemiec

reklama
Sylcia jak już będziecie na "swoim" wszystko zacznie się układać. Jak się sypie to wszystko naraz , jak zaczyna układać to krok po kroczku a samodzielne mieszkanie jest pierwszym z nich. Trzymam kciuki.

A na chandrę polecam gofry z bitą śmietaną i dzemem:-) Zjadłam dziś już 4:-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak:!!! Camomile, a co Ty chandrę masz???? No cos Ty... Ech, szkoda, że Oliwa nadal zagilana, bo byśmy Cię nawiedzili i chandrę przepędzili :-D:-D:-D! Skąd masz gofry? Narobiłaś mi ochoty nu nu nu :no:;-)

dzień doberek.ja mam ciężką noc za sobą.malutki przez te kolki i wzdęcia nie mógł się załatwić i kulał się w łóżeczku do 5 nad ranem.bidulek dusił,dusił i nie mógł wydusić.to siedziałam tak z nim i uspokajałam żeby tylko Loli nie obudził bo wtedy to ogień na dachu:szok: no ale jak już zasnął ok 5 to dali mi pospać do 10 także jakoś się kulam
mam te krople i mam nadzieję że pomogą-są bardzo chwalone
Krycha one nazywają się sab simplex i są sprowadzane z Niemiec

Jak mi szkoda Mikołajka :-:)-:)-(... A słyszałam kiedyś tą nazwę, ale u nas na całe szczęście Infacol zdał egzamin! Trzymam kciuki żeby szybko na Młodego podziałały!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha nie mam chandry ale gofry fajna sprawa a co poprawia tak nastrój jak bomba kaloryczna:-) A gofry kupiłam w tesco, wrzuciałm do tostera i już. ;-)

aaaa narobilyscie mi smaka tymi goframi - niestety to nie dla mnie Normalnie to bym zjadla ich cala mase ale w ciazy po slodkim jest mi strasznie niedobrze i tak mecze sie podwujnie bo z jednej strony ochota ogromna a z drugiej swiadomosc ze mi zaszkodza..... ah :no: szkoda gadac

To ja już nie wiem jak można jeszcze poprawić nastrój... Może zakup jakiegoś cudeńka dla maluszka??? Oj cieszyły mnie takie zakupy a jak miałam już łóżeczko to się nacieszyć przez kilka tygodni nie mogłam:-D

camomile to swietny pomysl - tak chyba zrobie i wybiore sie na jakies zakupki:-):-) narazie mam tylko wuzek hehe ale juz zjezdzilam nim caly dom ze sto razy.....:-D:-D

Krycha nie mam chandry ale gofry fajna sprawa a co poprawia tak nastrój jak bomba kaloryczna:-) A gofry kupiłam w tesco, wrzuciałm do tostera i już. ;-)

Aha, ale i tak gofrów nie mam, będę musiała zaraz pogrzebać w szafce ze smakołykami może coś znajdę ;-). Dziś akurat mam ochotę na cosik słodkiego :eek:...

camomile to swietny pomysl - tak chyba zrobie i wybiore sie na jakies zakupki:-):-) narazie mam tylko wuzek hehe ale juz zjezdzilam nim caly dom ze sto razy.....:-D:-D

A ja ki wózeczek kupiliście?

krycha kupilismy quinny buzz w kolorze czerwonym Jest sliczny :-)

Czyli to co chciałaś, o ile dobrze pamiętam :sorry:...

Młoda zasnęła, muszę ogarnąć trochę chatkę, bo wszystkie zabawki są na podłodze :baffled:... No, ale to norma... No i obiadek muszę przygotwać - znaczy podsmażyć cebulkę i wymieszać z pyzami ziemniaczanymi, tak mi się ich chciało :tak::-D:-D

reklama
Do góry