reklama
Kasiu super informacja i zobaczysz do końca będą tylko dobre wiadomości, Synek da radę, bo kocha mamusię. Powodzenia u gina i czekamy na dalsze informacje. 
Kasik ja tam się nie znam, ale dzisiaj jest dzień dobrych informacji, więc Twoja też musi być dobra, a to co Ci tam nabazgrali na pewno na to wskazuje. ;-)
Koti a mąż nie słyszy i nie widzi?
Też kciuki zaciśnięte i proszę nie każ nam tu długo czekać na wieści. :-)
Jakoś tak zauważyłam, że badanka i wizyty są głównie w środy i czwartki, a tu dzisiaj wtorek i też wysyp ;-).
A mnie moja dzidzia zmusiła do iścia do sklepu po parówkę i ketchup, bo się jej zachciało. No bo przecież nie mi

Kasik ja tam się nie znam, ale dzisiaj jest dzień dobrych informacji, więc Twoja też musi być dobra, a to co Ci tam nabazgrali na pewno na to wskazuje. ;-)
Koti a mąż nie słyszy i nie widzi?

Jakoś tak zauważyłam, że badanka i wizyty są głównie w środy i czwartki, a tu dzisiaj wtorek i też wysyp ;-).
A mnie moja dzidzia zmusiła do iścia do sklepu po parówkę i ketchup, bo się jej zachciało. No bo przecież nie mi

Lilijanna - smacznej parówki:-)
Ide coś porobić bo zaraz sie tu zalenie przed kompem.Mam nadzieje że to nic złego . Na internecie pisza:
Wzrost poziomu granulocytów kwasochłonnych (eozynofila) może być spowodowany przez:
Ide coś porobić bo zaraz sie tu zalenie przed kompem.Mam nadzieje że to nic złego . Na internecie pisza:
Wzrost poziomu granulocytów kwasochłonnych (eozynofila) może być spowodowany przez:
- choroby alergiczne
- astmę oskrzelową
- katar sienny
- łuszczyca; egzema
- choroby pasożytnicze
- choroby zakaźne; płonica
- rumień wielopostaciowy
- okres zdrowienia po zakażeniach
- choroby nadwrażliwości
- zespół Loeffiera
- eozynofilia płucna
- choroby hematologiczne (zespół hypereozynofilowy, przewlekła białaczka szpikowa)
agu_ska
Fanka BB :)
Witam się i życzę wszystkim miłego dnia!!!!
Doczytuje dzisiejsze stronki i tylko napisze...
Skoro nie raz ktoś mi zrobił smaka na forum to ja też się pochwale
że zrobiłam sobie wczoraj placuszki z bananem i zjadłam je z nutellą i bita śmietaną.:-) Nie powiem że jestem z siebie dumna ale było pyszne.
Efektem było wieczorne stwierdzenie mojego męża że boczki mi sie zaokrągliły - no wiecie - o brzuszku może mówić ile chce ale o boczkach to przegiął!!!!
Doczytuje dzisiejsze stronki i tylko napisze...
Skoro nie raz ktoś mi zrobił smaka na forum to ja też się pochwale

Lilijanna ...
mąż chyba się przyzwyczaił że ostatnio gin ma do mnie większy "dostęp" niż on
Tylko na początku dziwnie pytał : a dlaczego on jest taki młody ... ;-) Ale już przywykł ;-)
moje wyniki super, ketony sobie poszły po diecie czekoladowej hihi. Mam nadzieje ze na usg wszystko bedzie dobrze.

moje wyniki super, ketony sobie poszły po diecie czekoladowej hihi. Mam nadzieje ze na usg wszystko bedzie dobrze.
No zobaczymy z tymi wynikami.Jutro sie okaże narazie nie myśłe. Nie wiem czy to nie reakcja alergiczna na fraxi - bo robią mi się czerwone swędzoące plamki. Wiec też może być
słyszałam tu placki a teraz bita śmietana:-)
Z prezentów walentynkowych , szukałam prezentu dla M a kupiłam sobie nową płyte sade:-)
słyszałam tu placki a teraz bita śmietana:-)
Z prezentów walentynkowych , szukałam prezentu dla M a kupiłam sobie nową płyte sade:-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
A ja mojemu kupiłam zestaw walentynkowy Durexa....12 sztuk gumek, żel i do tego koszulka dla faceta z napisem " SEX COACH"
DUREX ZESTAW EKSCYTUJĄCE CHWILE WE DWOJE (Z KOSZULKĄ!) - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
i dam mu siebie....;-)
DUREX ZESTAW EKSCYTUJĄCE CHWILE WE DWOJE (Z KOSZULKĄ!) - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
i dam mu siebie....;-)
reklama