reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu super informacja i zobaczysz do końca będą tylko dobre wiadomości, Synek da radę, bo kocha mamusię. Powodzenia u gina i czekamy na dalsze informacje. :tak:
Kasik ja tam się nie znam, ale dzisiaj jest dzień dobrych informacji, więc Twoja też musi być dobra, a to co Ci tam nabazgrali na pewno na to wskazuje. ;-)
Koti a mąż nie słyszy i nie widzi? :-p Też kciuki zaciśnięte i proszę nie każ nam tu długo czekać na wieści. :-)
Jakoś tak zauważyłam, że badanka i wizyty są głównie w środy i czwartki, a tu dzisiaj wtorek i też wysyp ;-).

A mnie moja dzidzia zmusiła do iścia do sklepu po parówkę i ketchup, bo się jej zachciało. No bo przecież nie mi :laugh2::sorry:

Lilijanna - smacznej parówki:-)
Ide coś porobić bo zaraz sie tu zalenie przed kompem.Mam nadzieje że to nic złego . Na internecie pisza:
Wzrost poziomu granulocytów kwasochłonnych (eozynofila) może być spowodowany przez:

• choroby alergiczne
  • astmę oskrzelową
  • katar sienny
  • łuszczyca; egzema
  • choroby pasożytnicze
  • choroby zakaźne; płonica
  • rumień wielopostaciowy
  • okres zdrowienia po zakażeniach
  • choroby nadwrażliwości
  • zespół Loeffiera
  • eozynofilia płucna
  • choroby hematologiczne (zespół hypereozynofilowy, przewlekła białaczka szpikowa)
To można się przestarszyć:-(

Kasik czytamy ze zrozumieniem może nie musi, u Ciebie pewnie ciąża troszkę wyniki sfiksowała i tyle, jak u pozostałych przyszłych mam. Nie denerwujemy się na zapas i nie stresujemy dzidzi.

Witam się i życzę wszystkim miłego dnia!!!!

Doczytuje dzisiejsze stronki i tylko napisze...

Skoro nie raz ktoś mi zrobił smaka na forum to ja też się pochwale :-D że zrobiłam sobie wczoraj placuszki z bananem i zjadłam je z nutellą i bita śmietaną.:-) Nie powiem że jestem z siebie dumna ale było pyszne.:-p Efektem było wieczorne stwierdzenie mojego męża że boczki mi sie zaokrągliły - no wiecie - o brzuszku może mówić ile chce ale o boczkach to przegiął!!!!:wściekła/y:

Lilijanna ... :-D mąż chyba się przyzwyczaił że ostatnio gin ma do mnie większy "dostęp" niż on :eek: Tylko na początku dziwnie pytał : a dlaczego on jest taki młody ... ;-) Ale już przywykł ;-)

moje wyniki super, ketony sobie poszły po diecie czekoladowej hihi. Mam nadzieje ze na usg wszystko bedzie dobrze.

No zobaczymy z tymi wynikami.Jutro sie okaże narazie nie myśłe. Nie wiem czy to nie reakcja alergiczna na fraxi - bo robią mi się czerwone swędzoące plamki. Wiec też może być

słyszałam tu placki a teraz bita śmietana:-)

Z prezentów walentynkowych , szukałam prezentu dla M a kupiłam sobie nową płyte sade:-)

reklama
Dziewczyny
Mnie od rana boli kosc ogonowa i brzusio dzisiaj mija 21 dzien od zabiegu .
Ostatnio dostalam po 23 dniach @ moze juz sie zbliza:szok:
Karolcia super prezent

Do góry