reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe-ooo-nie zgodzę się .Mam opelka i to starszego od tego,którego Marta upatrzyła i nie dam złego słowa powiedzieć-jeżeli o chodzenie silnika mowa:no:Co prawda teraz troszkę go słychać,zwłaszcza zanim się"rozbuja:)confused2:)"ale to na nasze własne życzenie(właściwie J),bo założyliśmy sobie jakiś tam filtr stożkowy(ponoć ma wzmocnić pracę silnika):eek:.Kilka lat temu jezdziłam astrą z 1996-marzenie...auta chyba nigdy bym nie sprzedała,gdyby nie rocznik:tak:.Tak więc przypuszczam,że to raczej sprawa tego,na jaki model trafisz(i jak był szanowany przez poprzednika).
Marta-szukaj dalej .A widziałaś tego z tipp.z 03-czarnego?
Frog-no tak to z nami niestety jest-nie dogodzisz...Choć przxypuszczam,że w sprawie tęsknoty za Teściową głównym czynnikiem jest jednak ta bliskość jej z wnukiem-byle do poniedziałku:-)I mile spędzonego czasu przy kawce u Pauletty życzę:laugh2:
Monidan-muszę się przyjżeć Didi na zdjęciu-może faktycznie w oczach ma napisane"mama-terrorystka";-):-D

reklama
Nooo kobitki jeszce komussie snilam??? :-D:-D
Przestancie krakac bo sie wykoncze:-D A tak dla rozmieszenia to pytam dzis moje dziecie : Ile mamusia ma dziidziusiow w brzuszku?
A moje dziecko z pelna powaga mowi: 4 mamusiu!:szok:

Hejka:-)
No to niezle sie wciagnalyscie babeczki w MJM heheh zeszlej nocy Wam sie snila Gastone, a tej po obejrzeniu dzisiejszego odcinka ,pewnie przysni sie ze Pani zdradza Pana ciekawe tylko kto kogo z kim, oby tylko moj m sie nikomu nie snil:-D :-D:-Dno i zeby mi czasem rola suczy nie przypadla:-D:-D
A tak wogole to Gastone mi sie snila tez, ale nie ze miala trojaczki tylko ze sprzedawala mi swojego slaloma:-Dznaczy sie jeden z wozkow:-D
:-D:-D Tak sie sklada ze wkrotce go bede sprzedawac:-D, i mojego buzzika:sorry: buuu

No dobra poczytalam ide dalej spac bom ciagle zmeczona i dzis mam znow zakaz wstawania z lozka:eek: bo wcoraj mnie troszke jeszcze nerkowce bolaly..

jestem załamana :-:)wściekła/y:sprzedany:-(czego ja sie spodziewalam ze będzie stał taki fajny i czekal na mnie:no:

Ups szkoda ze nie poczekal na ciebie na pewno byscie sie polubili;-):-D:-D:-D

Witam!

Didi i ty tak spokojnie o tym piszesz, ja bym chyba wyszła z siebie, a czemu ci nie pozwolili Thermo zabrac?? :confused: ze niby wyjmiesz w samolocie i ludzi pomielisz, matka dwójki dzieci terrorystka :-D co za pajace :wściekła/y:

Didi terrorystka??? Dobre :-D:-D:-D Szczerze nie wyobrazam jej sobie ja mieli cala zaloge:confused2:

Witam!
Martus a jakie masz srodki jesli moge spytac,bo ja Ci z czystym sumieniem i najbardziej polecalabym jakiegos japońca-honda,mazda,mitsubishi,toyota...Albo niemca(passat OK,ale najlepiej 1.9 TDI-najlepsze silniki):tak:Na pewno nieco drozsze,ale przynajmniej tak sie nie psuja (pod warunkiem ze w miare dobry Ci sie trafi,bo lubia tez wpychac zrobione na szybko.W sumie zawsze mozesz oddac:tak:)Opla mielismy na poczatku,ale wylacznie z przymusu szybkiego posiadania auta.Straszliwy byl,nie dosc ze plastikowy w srodku,to jeszcze chodzil jak pralka:no:Takze mysle ze dobrze ze tamten ktos Ci sprzatnal sprzed nosa;-)Spokojnie,na pewno jakis najsowy gdzies na Ciebie czeka:tak:

Madbebe jesli chodzi o autka i ich niezawodnosc to duzo zalezy kto i jak wczesniej uzywal samochodu. My mielismy Mitsubishi i znajomi tez i nostop jakis problem byl, moj ojciec rok jezdzil passatem i go pogonil bo okazal sie studnia bez dna (a moj staruszek dba bardzo o samochody), ja od 4 lat jezdze citoenem i poza olejem, hamulcami i oponami nic w nim nie robilam od zakupu. A autko ma juz 11 latek:-pNawet moj maz sie przekonal do francuza i ma Lagunke teraz i od roku jakos nic do obu aut nie dokladam wiec nie generalizujmy. rzeba po prostu dobrze trafic:-).

Wiec Marta powodzenia oby zakup autka byl jak nabardziej trafiony;-):tak::-D

Lubiczanko masz racje glowny powod mojej tesknoty to wygoda i milosc babci do wnusia bo wtedy mamusia schodzi na drugi plan i ma troszke czasu dla siebie, o co trudno gdy samej sie znosi trudy dnia codziennego bo maz calymi dniami pracuje

Ostatnia edycja:
I ja stanę w obronie francuzów mój peugocik kochany nic mu nie mogę zarzucić staruszkowi a ma już 12 latek i odkąd nim jeżdżę wymieniałam tylko akumulator ale to ze względu na moją skleroze co do wyłączania świateł :eek::-):-)

A tak w ogóle to Dzień Dobry :-D:-D:-D Frog nie czekaj do 11 uderzaj teraz :-D:-D
No i zapomniałam co miałam napisać jeszcze :eek: ehhhh:confused2:

Dziewczynki a powiedzcie mi, czy tutaj jest jakiś specyfik na ciemieniuchę, bo Ania ma, a smarowanie oliwką i wyczesywanie nic nie dają. W Polsce nie miała, więc nie pomyślałam, żeby coś kupić, np. olejuszkę.

U nas pogoda ładna, więc po obiedzie pójdziemy na spacerek i po mąkę, bo jutro tłusty czwartek i będę dzisiaj smażyć obwarzanki, bo pączków nie umiem:-p

Witam.

Asienko kurcze nie wiem :no:

To jakie auto jest najlepsze? Mówicie,mówcie bo może w końcu kupię to swoje :laugh2:
Didi a ty już jeździsz? Ty masz micrę?
Współczuję podróży.Pewnie się upociłaś,co?
No właśnie,dlaczego maszyna nie poleciała z Tobą?

Opla to mój mąż bronił by jak lew :szok::-D
Ale mój brat ma Lagunę i pożal się Boże :sorry:
Na pych chodzi często i bagażnik otwiera się wtedy kiedy mu się chce :rofl2:

Witam.

Asienko kurcze nie wiem :no:

To jakie auto jest najlepsze? Mówicie,mówcie bo może w końcu kupię to swoje :laugh2:
Didi a ty już jeździsz? Ty masz micrę?
Współczuję podróży.Pewnie się upociłaś,co?
No właśnie,dlaczego maszyna nie poleciała z Tobą?

Opla to mój mąż bronił by jak lew :szok::-D
Ale mój brat ma Lagunę i pożal się Boże :sorry:
Na pych chodzi często i bagażnik otwiera się wtedy kiedy mu się chce :rofl2:
Fajna sprawa kiedy podczas jazdy nagle nic w lusterku nie widzisz,bo klapa bagażnika zasłania;-):-D:-D:-D:-D.Podaj mi cenę,za jaką chciałabyś kupić autko-i mniej więcej Twoje oczekiwania(ilość miejsc,może marka)a Ci coś znajdę:tak:
Asieńko-masła użyj(ja się po 3dniach pozbyłam u Dadzi).Przed snem oczywiście(i nie wyczesuj-masło nałóż i tyle)
Co do aut-stoi na tym,że jak ktoś uszanował autko to posłuży,tak:tak::sorry:

Dobry:tak:
Tak się nastawiłam wczoraj na "Z jak Zdradę",a tam się nic ciekawego nie wydarzyło:no:Grażyna taka kobieta wamp a tu...miękka fifka,jak ją Barbara nawiedziła:laugh2:
Ja nigdy w życiu jeszcze pączków nie robiłam,mam przepis na pyszne z ziemniaków,ale coś się zebrać do robienia ich nie mogę:baffled:Raczej na gotowce się nastawiam:tak:
jestem załamana :-:)wściekła/y:sprzedany:-(czego ja sie spodziewalam ze będzie stał taki fajny i czekal na mnie:no:
sorry.gif
Martuś,następnym razem dzwoń ad razu jak tylko coś znajdziesz:sorry:

Witam
Mimo że Oli latał w nocy budzil sie itp to jestem happy i wyspana w koncu to w swoim wygodnym łóżeczku, jak spalam w pol to sie nie wysypialam takie niewygodne łóżka mieli..
A teraz Łukasz mi zrobil prezenciki kupil mi takiego malego kobiecego laptopa ustawil wifi wiec siedze w lozczku hihii no i Oliviera tv maly przyniosl do naszej sypialni ustawil takie bezprzewodowe antenki i mam pol tv w sypilani ale wypas:)
i takie klipsy do auta co sie podczepia i na tym wisza okulary przeciwsloneczne juz go o to meczyłam dlugo , bo tak mi sie okulary walaja po schowach torebkacha tak zawsze tam beda hihihi
My lot mielismy OK Olivier oczywiscie zapoznal pol samolotu dzieci i kobitki wesolo bylo:)

Didi nie zazdroszcze przygod i te dupki nie pozwolili maszyny wziasc:(

Martus lipa ze auto poszlo

Milego dnia buzakki

Apropo MJM to Grazyna to ***** i tyle a i tak powie Hance prawde i to w bardziej okrutny sposob!!
A marek to palant skoro tyle osob juz o tym wie to tylko kwestia czasu przyznal by sie i ratowal nim bedzie za pozno:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lubiczanko tak jak Ci mówiłam,najgorzej jest u nich jak mają 2 wózki i zakupów po pachy a tutaj się bagażnik zdecydował nie otwierac :eek::baffled:

Nooo ja chcę tanie i dobre :-D
Z racji inwestycji w tą ziemię chcę kupic coś co mnie dowiezie do przedszkola.Czyli do 1000e.Nie 3 drzwiowe i by mi się foteliki zmieściły.Nie podobają mi się mini autka typu stara fiesta czy peugeot :sorry:

Do góry