Witam! My po zakupkach obiadowych i na kawce u szwagierki byliśmy. Teraz obiad na szybcika bo Zuza zaraz wstanie;-)

Moja siostra jak szczepi swoja c~óreczkę to pediatra tez nawet w gard~ło nie zajrzy tylko os~łucha i heja

Do~łączam się do zyczeń! Wszystkiego najDługo czekałam owej godziny,
aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny.
Więc chce przed Tobą serce otworzyć
i najlepsze życzenia Ci złożyć.
Wszystkiego naj dla Beaty Ania z rodzinka:-)
Wszystkiego najcudowniejszego dla Amelki Justyny

A skąd masz ten przepis bo ja mo~że bym zrobi~ła oponkiWitami ja kawusie juz dopijam dzieci nakarmione zaraz biore sie za sprzątanko i prasowanko.
Dzisiaj bedziemy moze faworki robic a jeszcze przepis na oponki musze przepisac
No wstawac spiochy jest 8:37

Wsp~ólczuję b~ólu zeb~ówU mie same koty były, raz pies ale przez tydzień tylko i chomiki dwa i rybki a teraz nic ale chce kotka. Nic innego tylko kot, najlepiej czarny
Aga to zdrówka dla Małej
As super masz mieszkankoa ile ma metrów jeśli można spytać? :-)
A dziękuję ślicznie za życzonka i się dołączam dla Amelki
Oj z miłą chęcią bym się takiej napiła
Ja dzisiaj pączki będę robić z ziemniaków
Witam ja wpadłam się tylko przywitać. Umieram, ósemka mi naciska na ząb i mnie przez to wszystkie na dole boląmam nadzieję że mama mnie umówi na wizytę dzisiaj bo nie wytrzymam.O 2 dopiero zasnęłam nic mi nie pomagało na ból
no masakra jakaś
M miał mieć służbę ale jej nie ma
ale dopiero za dwie godziny ma autobus do domu
tylko znając jego, przyjedzie zje wykąpie się i spać a ty zapierdzielaj dalej
jeszcze na dodatek buzi nie mogę otwierać przez te zęby
no wyrwę wszystkie i sobie sztuczną szczękę wstawie
idę sprzątać i obiad robić bo dzisiaj siostra ze szwagrem na obiedzie będą
zajrzę dopiero wieczorem jak dam radę
ciepełka życzę bo u mnie zimno i pada -10 jest
papa :-)

Jaki tekst cos nie doczyta~łamWitam się z rana, na początku przyłączam sie do życzeń
dziś pospaliśmy do 8jakieś czyste szaleństwo od samego rana
:-)
Cały czas myślę, czy ona mogła go źle zaszczepićten jej tekst nie daje mi spokoju
U nas bez wielkich mrozów i bez dodatkowej partii śniegu ufff bo i tak nie ma jak chodzić.
A że tłusty czwartek już jutro??????szok! muszę coś wymyśleć...

Trzymam kciuki;-)Będzie dobrzeJa juz ubrana i lece na autobus .Jade do kliniki.Boje sie czego sie dowiem dzis od lekarza o chorobie oliwki.3 majcie kciuki.Pozniej na 18 planuje isc na terapie kobiet.Pewnie na wypis ze szpitala ede czekala ,wiec w domu moge byc dopiero kolo 16 .Jak mi sie uda wejsc to napisze a jak nie to napewno odzwe sie wieczorem.Myslcie o mnie dziewczynki .Pa

No jak mama Tacie towarzystwa nie dotrzyma~ła to c~órka musia~łaNo i ja sie witam z Wami
Wczoraj zgubil mi sie telefon domowy
Szukalam dzwonilam z bazy zeby go odnzlezc i nic:-(
Wkurzylam sie bo chcialam zadzwonic
dzis rano slysze ze dzwoni telefon ale baza ma inny sygnal niz aparat wiec nawet nie wstawalam
Rano poszukiwania telefonu.Nyslalam ze Lali mi wyniosla i przepadl wiec zaczelam wyciagac drugi z szafy ale cos mnie natknelo i patrze a tu w Lali zabawkach telefonNie dziwne ze nie dzwonil bo go wylaczyla
na szczescie telefon sie odnalazl teraz moge dzwonic
U nas pobudka o 10 wiec sie mega wyspalam:-)
Wczoraj ogladalam horror krwawe wizje, dosc ciekawyPoszlam spac o 1:30
Wchodze do sypialni a moja gwizada u tatusia w lozku
Przenioslam ja i hop do wyrka.Szybko zasnelam bo nawet nie wiem kiedy
![]()

Ja p~łacę 50z~ł za 1mb ale my mamy radi~ówke bo inne nie ściągają (era, plus, orange) a tp na tym pipid~ówie nie ma bo brak świat~łowod~ówA ja dzis rozrzutna jestem ,bo gotuje zupę pomidorowa na piersiach drobiowych ,bo nic innego w zamrażalce nie mamCO tam ,jak Luna moze faworki na oczach
to ja mogę zupę na piersiach
Pamietam i ja te czasy kiedy różne rzeczy gineły w dziwnych okolicznosciach a wiekszość znajdowała sie w toaleciena szczęście wyrosły już z tego moje dzieciaki.
My mamy abonament socjalny na domowym tj,płacimy 28 zł.Klaudia ostatnio wydzwoniła mnam rachunek na ponad 80 zl.to sie wkurzyliśmy i ma zabronione dzwonienie,ma sie pytać i jak juz to dzwoni z naszych komórek.
Kończy mi sie umowa z internetem płacimy 59 zł.za 1.3mbps,wczoraj dzwoniła do mnie babka z orange ,że jak nam sie umowa skończy,a nie przedłuzymy to będziemy płacić ponad 120 zł.Powaliło ich
Więc teraz za internet taki jak mamy na rok płaci sie 49 zł.
a na dwa lata 44 zł.
A za 2mbps,na rok 59zł.(czyli ile płacimy teraz za wolniejszy)
albo54 zł.na dwa lata.
Wprawdzie nie sadzę ,zeby różnica m-y1,3 ,a 2 była znaczna ,ale jak mozna mieć szybszy w tej cenie to czemu nie.
Ile wy laski płacicie za neta i jaki macie??

Jak ja Ci zazdroszczę. Te~ż bym chcia~ła takie firanki i Tw~ój talent i przede wszystkim cierpca. My mamy tu krawcowa ale nawet zamka porządnie nie wszyjeMalinka ja wszystko szyje od 7 klasy podstawowej zaczynałam lalka szyc ubranka no i tak mi mama powiedziała zebym poszla do liceum krawieckiego bo widziała ze mi to frajde sprawia , no i tak tez było liceum skończyłam chciałam isc na studia w kierunku projekcji ale niestety nic z tego nie wyszło:--
-(
Ale cóz zyje sie dalej no i bez studiów tez szyje i projektuje sobie tylko ze nie zawodowo tylko w zaciszu domowym:-):-):-)

U nas masakra ze stomatologiem na nfz czeka się miesiącami a prywatnie tydzieńdzwoniłam do mamy jeżdżą z Julią od dentysty do dentysty zaliczyli już 6 gabinetów i albo nie ma stomatologa bo wyjechł albo nie przyjmie bo ma wizyty rozpisane do 18 jeszcze w 2 lekarz ma przyjść koło 14 więc może tam:--
-
-(a Julia płacze z bólu w samochodzie:-
-(mi serce pęka i wyje z bezsilności:-
-
-
-(

To lub kukurydzęWidze mowa o internecie
My placimy 54e na miesiac za telefon i w tym jest juz internet.Z czego w DE na stacjonarne i na 15 krajow w EU mam za darmo:-)
Sprawdzialam na jakies stronece jaki mam internet i podaje:
Dawnload sepeed 11165
Upload speed 13041
Obrazek
A teksty Lali mi non stop wali
Przed chwila mowi do mnie ze mam lubiec kukurydze.Robie obiad wrzucam kukurydze a ta sie pyta co to jest .No to gadam ze kukurydza.A ona na to ze lubi kukurydze i zjadla jedna.Pdaje mi kukurydze i mowi do mnie :mam lub to
Iwcik wiedzialam ze kupujesz ale bylam pewna ze maszyna wszyswasz jakosA Lali juz mowilam ze bedziesz miala dzidziusia.Wczoraj jechala z nia na miasto a ta do mnie: jedziemy do cioci Iwony
Bo wczesniej jej mowilam ze tu nie ma sniegu i ze u Ciebie duzo.I jakos skojarzyla
A u mnie za oknem bialo sie zrobilociekawe na jak dlugo 3h
Tu jakos snieg nie moze polezec odrazu topnieje
![]()

Ja tez wolę ginaAga to tak jak ja wolę 5 godzin u gina niż 15 minut u dentystya bólu się boję jak diabli a już sam zapach gabinetu wywołuje u mnie dreszcze i ten dźwięk wiercenia no brrrrrrr
![]()