Dobry...
W sumie to nie wiem czy taki dobry ten dzien byl... ale wszystko po kolei...
Najpierw to do MJM... ja to bym mogla podyskutowac ale o Pierwszej milosci

:-)
Asieńko-masła użyj(ja się po 3dniach pozbyłam u Dadzi).Przed snem oczywiście(i nie wyczesuj-masło nałóż i tyle)
Ja malej smarowalam wazelina,zostawialam i po godzinie wyczesywalam.Po dwoch dniach przeszlo i jak dotad nie wrocilo.Mama mi przywiozla olejuszke z Polski bez pytania w sumie ale moim zdaniem nie ma sensu jej uzywac.Generalnie chodzi o natluszczenie skory,wiec polecam wazeline/parafine i wyczesywanie.Oliwka wysusza!
Co do ciemieniuchy... ja juz walcze chyba z miesiec i nie dziala ani oliwka ani wazelina. A mam (moze takie glupie) pytanie do Ciebie
Lubiczanko, te maslo to musi byc takie prawdziwe (typu Łaciate, Mazurskie) czy moze byc margaryna (typu Delma, Rama)????

Bo ja sprobuje z tym maslem...
Witam sredecznie.
Mam na imię Angelika jestem mamą dwóch 5, 5 miesięcznych chłopców bliżniaków i mieszkamy w Carlow.
Witamy

:-)
Didi wspolczuje podrozy... Masakra jakas

I ze sprzetu nie puscili...I takie akcje oczywiscie w Pl...
Pauletta ja nie mialam zadnych skurczy przepowiadajacych. Mialam za to od 27-31 tyg skurcze ale to byly takie przygotowujace (czy cos takiego;-)). A poza tym mialas mnie odwiedzic przed rozpakowaniem sie wiec sie kochana tak nie spiesz;-):-)
No a opowiem wam jaki byl u mnie
HIT DNIA. Wyobrazcie sobie ze moj O poszedl po pracy do bankomatu wybrac kase i wyciagnal 50 E wzial karte i
POSZEDL!!!!!! A 50 E zostawil!!!!!

Normalnie szok!!!! Ja nie wiem o czym on myslal!!! I jak to sie mowi, biednemu zawsze wiatr w oczy... a bogatemu to i byk sie ocieli!!

:-(
A teraz mi sie przypomnialo w pazdzierniku moj O pomagal koledze sklep remontowac i zbil 2 lustra

w sumie w przesady nie wierze ale przestrzegam... tylko ze nie zbil tak w drobny mak tylko mu pekly w pol!!!

No a ja bylam dzisiaj z Kacperkiem na szczepieniu.. tak plakal biedaczek:-( myslalam ze sie razem z nim rozplacze. I wazy 6505 wiec pieknie przybiera (przez ostatni tydzien ok 345 g.). Po tej szczepionke strasznie marudny, placzliwy, wszytsko mu nie pasuje... Ile taki stan moze sie utrzymac????
Teraz przyjechala do nas mojego mojego kuzyna dziewczyna a moja kolezanka i w dzien nie mam nawet kiedy was poczytac bo on w dzien pracuje a ja sie nia "zajmuje";-) Ale wieczoraki poswiece dla was

;-)