reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej mamunie- u mnie nie za wesoło Julia kiepsko spała w nocy po szczepionce i do tego rano miała 38,5 gorączki nie poszłam do pracy zadzwoniłam że nie mogę ble ble:-) cały czas ją nosze bo płacze teraz zasnęła po prostu szok.Co do tłustego czwartku właśnie synuś poszedł po pączusie do Pl sklepu :tak:Witam nowe mamy ;-)

c012.gif

U nas nie ma paczków za to zrobiłam Zebre ;-)

Marta pod ta góre wchodziłas z wozkiem:eek: mi bylo ciezko autem jechac , podziwiam wiec juz masz 2 razy zaliczona gorke...

Lubiczanka gdyby Fi byl zrowy to bym przyjechala na te paczki :-D

Asienko córa Figure po mamie Ma;-) moja Sofijka tez była taka drobna a Filipek tez;-)ale za to jest wysoki.

Krde od 2 dni Fi ma goraczke dzis ostani dzien i jutro jak sie to nie zmini do lekarza... Mysle ze to moze trzydniówka ale nie ma jeszcze wyspyki:eek:
A jak pojade do lekarz to mi nic ciekawego nie powie kazde podawac przeci goraczkowe lekki...

jedyny pozytywana wiadomosc to ze zamówilam wkacje wkoncu nad morze PL i przyszedl wczoraj moj wózek (spacerówka)
c018.gif

Co do seriali
b050.gif
to ja tez lubie M jak Milosc

Podczytuje Was czasem mam ochote cos napsiac ale nie mam czasu, pozatym stopniow odzwyczajam sie od koma , bo za duzo mi czasu zabiera
a037.gif

Przepraszam ze nie komentuje wszytkeigo:zawstydzona/y: ale i sily nie mam bo w nocy co chwile wstaje do malodego mierzyc mu temperature...

a teraz zmykam gotowac obiadek do konca
d030.gif

c010.gif

No i witam nowa mamuske
a010.gif

Sofik-łeee...szkoda,że Fi chory:-(I,że w związku z tym nie zagościsz:sorry:.Mam nadzieję,że mu sie poprawi i to migusiem:tak:.ładnego posta wyczarowałaś
Monia-witamy w naszym gronie-pewnie,że fajnie jest sobie choć popisać z takimi fajnymi dziewczynami:tak:(o spotkaniach nie wspomnę)
Wiesieńko-pewnie,że szkoda nerwów-szkoda,że czasami przy tak banalnych sytuacjach nie da się ich trzymać na wodzach:sorry:A pączków nie kupiłam,bo ktoś wszystkie sprzątnął:-p
Marta-to zaraz wparuję do Ciebie na pączusia-co tak hurtowo zakupiłaś?:-D
Emili-Juleńce też zdrówka-biedna się musi męczyć(przy okazji mamunię):sorry:
Asieńko-bardzo ładny urok Twojej córci-jak to mówią"małe jest piękne":tak::-),choć duże też:tak:

Witam mamunie.Widze rozmowy paczkowo-samochodowe iihhi Ja nic nie pieklam,no bo niby jak w lozku? Maz kupi sobie paczusie a ja podziekuje bo nie jadam teraz takich rarytasow bo mi nie podchodza.Za to micha owocow stoi pod nosem.
Poczytalam sobie foum o blizniakach i jestem zalamana co mnie czeka.Nie chodzi o wychowanie,tylko o noszenie ciazy...Jestem w 13 tygodniu a jest mi ciezko.czuje sie okropnie,boli wszystkoz podwojona sila i mecze sie jak babunia...

haha..ja z Ewa w ciazy nie moglam nic jesc tylko owoce i owoce ..i na poczatu ciazy schudlam az 8 kg dopiero po 6 mies zaczelam przybierac na wadze...
wiesz jak juz pisalam ..obstawiam ze mieszkaja w Tobie 2 slodkie panienki

Witam wszystkie mamusie z Irlandii i ich kochane pociechy:)

Ja jestem mama wspanialej gromadki Igorka 5 lat, Olivierka 3 latka i blizniakow Nadii i Nathanka 2 latka:))
Milo mi ze moge do Was dolaczyc,fajnie sobie porozmawiac z innymi mamusiami:-)

A co do tlustego czwartku to tez mialam piec paczki ale stwierdziłam ze szkoda czasu i wzielam sie za prasowanie a paczki kupilam:-)

witam nowa mamusie..rozgosc sie i czuj sie jak u siebie :) pisz duzo

Hejka mamusie:-)
Widze ze nie tylko u nas epidemia goraczkowa po szczepionkach:-(wspolczuje mamuski bo wiem co przechodzicie...ja wczoraj bylam normalnie przerazona, bo maly mial wieczorkiem ciepla glowke wiec mu zmierzylam temp i okazalo sie ze 39,7 st. zaczal plakac nie chcial spac, co 10 min sie budzil...masakra...naszpikowalam go czopkami i nurofenem i wkoncu zasnal ze mna w lozku, ale co to za spanie...o 3 w nocy znow byl tak goracy ze az sie balam zmierzyc mu temp i odrazu zaaplikowalam czopek i rano bylo juz lepiej 38 st...w dzien to samo poki leki dzialaja jest ok ale maruda straszny, z byle powodu histeria jest normalnie...mam nadzieje ze jutro bedzie juz ok...duzo zdrowka dla wszystkich maluszkow :tak:
z tego powodu u nas lusty czwartek do bani bo po takiej nocce i dniu to juz mi sie nic nie chce:no:
Witamy monia479:-)
Lubiczanka no to atakuj marte i jej paczki:-Di nie denerwuj sie juz
pauletta co Ty tak cicho dzis:eek:??
Sofik pochwal sie wozeczkiem, jak Ci sie podoba na zywca? Gdzie jedziesz nad morze?

pauletta co Ty tak cicho dzis:eek:??
Ja ledwo żyję dopiero teraz zaczął mi żołądek pracować i coś zjem bo tak to dętka totalna i jeszcze te skurcze:eek::confused2: frog u mnie trochę posiedziała żebym sama nie była ( Dziękuje Ci bardzo za to kochana :tak:) teraz mężowski wrócił zjem i chyba ide się legnąć także nei tylko Tobie nie wyszedł tłusty czwartek to co wczoraj napiekłam u frog je tylko mój P, ja jak się patrze na te faworki i oponki to mi cofa żołądek :eek:
Zdórwka dla wszystkich dzieciaczków :tak::tak::tak:

eeeee lubiczanka właśnie dokupiłam 3:-)Sandra dla mnie schowała:-Dzapraszam póki jeszcze są:tak:

witam nową mamusie;-)

Witam
Ja po 1 dniu w pracy po holidayu ale fajnie bylo:) W koncu powrót do normalnosci.
JAk weszlam wczesniej na forum to przypomnialyscie mi ze dzis tlusty no i hej do kuchni upieklam faworki ale teraz padam.
Robie sobie inhalacje bo mam taki katar ze leje sie non stop i chyba nos mi odpadnie.
Teraz relaksik
Witam nowe mamuski:)
Pauletta nie zazdroszcze samopoczucia.
Milego wieczorku

reklama
Witam!
Ja tak tylko na chwilke. U mnie Kacper po szczepieniu jako tako, niby wszystko ok ale taki nie swoj jest caly dzien. Szczescie ze goraczki nie mial. No i dzisiaj z rana zwon wymioty byly.:wściekła/y::zawstydzona/y::-(
A mam do was zapytanie... co kupujecie,. szykujecie, robicie na walentylki dla swoich Mezowskich???? Bo ja mysle i dumam i nic...! Wpadal mi na mysle romantyczna kolacja, z winkiem itd. itd.... Ale nie mam w sumie pomyslu co naszykowac na taka kolacje.... Z reszta to zobaczymy czy mnie nie zdenerwuje do tego czasu ,bo wszytsko mozliwe, a wtedy zadnej kolacji nie bedzie!!!!!!:-D:-D:tak:

I jeszcze jedna sprawa... moze sie troche pozno ocknelam ale nie mam kamerzysty i fotografa na wesele. I czy moze mozecie mi kogos polecic?? Oczywiscie z Pl, najlepiej okolice Wrocka.
Zmykam.... i jak to sie mowi... Narkoza:laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry