asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witamy kolejną mamuśkę w naszym gronie
:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mamunie.Widze rozmowy paczkowo-samochodowe iihhi Ja nic nie pieklam,no bo niby jak w lozku? Maz kupi sobie paczusie a ja podziekuje bo nie jadam teraz takich rarytasow bo mi nie podchodza.Za to micha owocow stoi pod nosem.
Poczytalam sobie foum o blizniakach i jestem zalamana co mnie czeka.Nie chodzi o wychowanie,tylko o noszenie ciazy...Jestem w 13 tygodniu a jest mi ciezko.czuje sie okropnie,boli wszystkoz podwojona sila i mecze sie jak babunia...
Witam wszystkie mamusie z Irlandii i ich kochane pociechy![]()
Ja jestem mama wspanialej gromadki Igorka 5 lat, Olivierka 3 latka i blizniakow Nadii i Nathanka 2 latka)
Milo mi ze moge do Was dolaczyc,fajnie sobie porozmawiac z innymi mamusiami:-)
A co do tlustego czwartku to tez mialam piec paczki ale stwierdziłam ze szkoda czasu i wzielam sie za prasowanie a paczki kupilam:-)
Ja ledwo żyję dopiero teraz zaczął mi żołądek pracować i coś zjem bo tak to dętka totalna i jeszcze te skurczepauletta co Ty tak cicho dzis??