kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Sylwia robiliśmy badanie kariotypu, dostaliśmy z T. skierowanie od lekarza rodzinnego do poradni genetycznej, tam pobrali nam krew, czekaliśmy kilka tygodni na wyniki, ale przynajmniej wiemy, że mamy prawidłowe kariotypy. Nie wiem tylko jak to się ma do wykrywania wad wrodzonych, bo u nas była mowa o wadzie genetycznej 
Co do spania do moja małolata też śpi na boczkach, tak jej wygodniej, prawda jest taka, że za kilka lat znowu jakaś kolejna teoria powstanie na temat spania
A co do ulewania to u nas jest to na porządku dziennym, ale się tym nie martwię, bo wiem ,że Jessi po prostu za dużo zjada, mam w piersiach pełno pokarmu, leje się on ciurkiem, a Młoda nie odpuści dopóki mnie nie wydoi do końca i efekt jest taki, że w ciągu 10 dni już ma 500g na plusie 
Jejku Roxeen okropne wiadomości:-( Trzymam kciuki, żeby ten tydzień szybko Wam zleciał, a co do koleżanki to naprawdę niesprawiedliwe

Co do spania do moja małolata też śpi na boczkach, tak jej wygodniej, prawda jest taka, że za kilka lat znowu jakaś kolejna teoria powstanie na temat spania

Jejku Roxeen okropne wiadomości:-( Trzymam kciuki, żeby ten tydzień szybko Wam zleciał, a co do koleżanki to naprawdę niesprawiedliwe