Karoli4
Fanka BB :)
Kaja to ja poprosze ten patencik homeopatyczny:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rhus toxicodendron 9ch - jak tylko poczujesz, ze ma zamiar wyjsc 2 granulki i powtorz w ciagu dnia 3 razy - nie powinna wyskoczyc, teraz jak juz wyszla moze przyspieszyc gojenie ale zalezy na jakim etapie juz masz. W ciąży tak 3 razy miałam - zawsze udawało się wyłapać w przedbieguKaja to ja poprosze ten patencik homeopatyczny:-)
No właśnie wskazujący jest uszkodzony, dobrze, że pisać się dacześć porannie
Macy rzeźniczko przecież to oczywista sprawa, że ranna nie będziesz nikomu nadskakiwaćpomachaj palcem teściowej i odpoczywaj
![]()
Módl się, módl.Witam i ja:-)
Macy oszczędzaj palec i nóż, a nuż przyda się na teściową.;-) (kocham język polski!!!).A tak poważnie będę się modlić, bo paczki do więzienia kurierem do UK to drogo by mnie wyniosło.![]()
Gratulacje. A tak się martwiłaś!pierwszy spacer zaliczony juhuuuuuuuuuuuu przeżylismy
nawet obiad zrobiłam
![]()
Roxeen, śliczności. Normalnie jestem w nim zakochana!dziecie śpi ..matka mogla by się uczyć ale matce się nie chce
za to chce się jej oglądać i obrabiać zdjęcia ktore wczesniej dziecku napstrykała
ah czy macierzyństwo nie jest piekne
juz wkleilam do galerii ale tak mi sie podoba ze pochwale się Wam i tu
teraz zakrawa to o narcyzm ale co tam
matka dumna z dziecka bo dziecko fotogeniczne