Witajcie u nas nocka super Jula spała bez przerwy do 8.15...dzisiaj w planach mamy odwiedziny u 2-miesięcznej Karolinki...u nas dzisiaj jakby wiosennie, sloneczko swieci i cieplutko, strach pomyslec jak za chwile zaczną wyglądac nasze chodniki

Co do ZUSu to pracuje tam nasza koleżanka i powiedziala mi ze z reguy pit 11 wysylany jest 28 lutego, wiec spokojnie...ja tez nadal czekam
Zdróweczka dla Was....
Co do szczepienia to my też jeszcze nie bylismy, nasza pediatra powiedziala ze po ostatnim katarku mamy jeszcze tydzien poczekac, wiec czekamy...mam tylko nadzieje ze Jula nie złapie znowu czegoś innego

Ja czekam na Pita z Zus bo to oni wypłacali i zrozumiałam, ze oni wystawiają pit 11?! potem z firmy nie pobierałam zednych pieniędzy w stylu za urlop zaległy itp, no mam nadzieje, ze sie doczekam, jakby co 1 marca uderzam do nich z ponagleniem;-)
Co do ZUSu to pracuje tam nasza koleżanka i powiedziala mi ze z reguy pit 11 wysylany jest 28 lutego, wiec spokojnie...ja tez nadal czekam
Witamy się i my
Ja i Zuzka od wczoraj zakatarzone chodzimy i skorzystałam z waszych rad co do clemastinum....bo akurat mam to w domu...zobaczymy czy pomoże.
Kurcze ja jej jeszcze nie zaszczepiłamBo cały czas coś jej jest....
No nic, kawke zrobiłam, Zuzia ogląda Teletubisie więc mam chwilę spokoju![]()
Zdróweczka dla Was....
Co do szczepienia to my też jeszcze nie bylismy, nasza pediatra powiedziala ze po ostatnim katarku mamy jeszcze tydzien poczekac, wiec czekamy...mam tylko nadzieje ze Jula nie złapie znowu czegoś innego