reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jakos tak wątpie:zawstydzona/y:Dzis nawet sniły mi sie 5raczki taki jakis pokręcony ten sen:-DNIe pamietam dokładnie,ale chyba chodziło o to ze oznajmiłam mojemu M ze bedzie ciaza mnoga:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ja na przyszły cykl tez planuję jakies łożkowe szlenstwa:-DZakupiłam czerwony gorsecik i jeszcze tylko holsy tżeba dokupic:tak:
wiesz cuda się zdarzeją i mam nadzieję, ze u ciebie tak bedzie..jak jest to juz któyś cykl to aż boisz się mieć nadzieję....:-(

reklama
trzymam kciukasy..mocno:-D

a u mnie:-( wczoraj poszłam na betę bo @ się spóźnia...ale wynik <2 :-( na pewno w ciaży nie jestem...a dziś nie w iem 33 lub 34 dc a temp powyzej 37:angry::angry::angry: popsuje mi wszystkie plany...badanie HCG, wizyty pod dni płodne...
Od wczoraj piję ziółka:tak:

a na co te ziółka bo słyszałam że są 3 rodzaje :sorry:

a na co te ziółka bo słyszałam że są 3 rodzaje :sorry:

Zióła pomagają podobno w starania...są różne rodzaję w zależności od problemu. Ja np wybrałam dla siebie takie na bezobuwacyjne cykle, czyli to jest nr3. Ale jest więcej niż 3 rodzaje. missiiss zamieszczała link do stronki gdzie piszą o tych ziółkach.

trzymam kciukasy..mocno:-D

a u mnie:-( wczoraj poszłam na betę bo @ się spóźnia...ale wynik <2 :-( na pewno w ciaży nie jestem...a dziś nie w iem 33 lub 34 dc a temp powyzej 37:angry::angry::angry: popsuje mi wszystkie plany...badanie HCG, wizyty pod dni płodne...
Od wczoraj piję ziółka:tak:

A ile Ci sie spóznia???

:-D:-D:-D:-D:-D:-D no mnie się to nie przytrafiło :-D:-D:-D:-D:-D
jak pisałam mnie najlepiej pasowało umieścić go na podniebieniu.

Hmmm no ciekawe...Tyle naraz miec w buzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wiesz cuda się zdarzeją i mam nadzieję, ze u ciebie tak bedzie..jak jest to juz któyś cykl to aż boisz się mieć nadzieję....:-(

Oj doskonale wiem jak to włąsnie jest.
Nawet ta nadzieja nie jest taka jak na początku staranek:-(

A ile Ci sie spóznia???

Hmmm no ciekawe...Tyle naraz miec w buzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj doskonale wiem jak to włąsnie jest.
Nawet ta nadzieja nie jest taka jak na początku staranek:-(

no zawsze myślam, ze mam takie 28 dniowe...
tak z cyklu, na cykl nadzieja słabnie...:-( wiem,z e sie udaje dziewczynom, ale strach, ze będzie rozczarowanie...

no zawsze myślam, ze mam takie 28 dniowe...
tak z cyklu, na cykl nadzieja słabnie...:-( wiem,z e sie udaje dziewczynom, ale strach, ze będzie rozczarowanie...

;-)Będzie dobrze nie martw się...zawsze mówimy sobie że jesteśmy pełne nadziei i za każdym razem się rozczarowujemy i jest nam smutno... bynajmniej ja tak mam... ale nie można się załamywać... bo w koło nas same małe fasolinki się wykluwają... na pewno na nas też przyjdzie pora :-) .... wiem wiem gadam tak a jak dostane @ to znowu będę miała doła ale cóż kobiety są chyba tak skonstruowane i są bardzo wrażliwe na tym punkcie :tak:

reklama
Do góry