reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

witam ;-)
u nas też buro, ponuro - ale powoli nadal kapie i się topi więc byle to przeczekać. Zazdroszczę yol_a weny w kwestii sprzątania chałupy, mnie się nie chce, mimo, że noc była superowa dziś.
Czy macie takie kosze specjalne na pieluchy co niby to to smrodek zatrzymuje i rozwój bakterii? Wkłady jakieś specjalne sie kupuje - pytam bo kuzyn zaoferował też i nie wiem czy to warto chłopaka nadwyrężać z kolejną paczką.

reklama
E:na wątku zdrowie i pielęgnacja nie otwierają mi się dwie strony ostatnie. Też tak macie?

U mnie tez tak jest.

Czy macie takie kosze specjalne na pieluchy co niby to to smrodek zatrzymuje i rozwój bakterii? Wkłady jakieś specjalne sie kupuje - pytam bo kuzyn zaoferował też i nie wiem czy to warto chłopaka nadwyrężać z kolejną paczką.

Kaja ja mam.Chwale sobie bardzo.Wystarcza na dosc dlugo a i wklady jakos przerazajaco drogie nie sa ( tu kosztuja od 5 EUR wzwyz )Smrodka w pokoju nie czuc,raz na kilka dni B. oproznia,nie musze latac co chwila z koszem.Wiec jak dla mnie wygoda.Ale bez tego tez mozna zyc;-)

Asiowo przenosiłą wątki o szczepieniach może przez to coś wam się robi... ale w sumie ja nie wiem co... bo nie jarze.. :-D
agbar - to w sumie wygoda - fakt, musze pomyśleć :tak:

Witam porannie , ja mam dzis posprzatac tylko weny brak , glowa cos mnie boli , a w sumie to sie wyspalam.Moze po kawie mi przejdzie.
Kaja10-ja tez mam taki kosz i sobie bardzo chwale , teraz jeszcze kupiki naszych malestw tak nie smierdza ale poczekaj pare miesiecy to taki kosz to naprawde super sprawa.
U mnie przesliczna pogoda wiec posprzatam i wychodze na spacer.

cześć laseczki
ja się ostatnio nie udzielam bo młody wszedł chyba w ten słynny skok rozwojowy.. Śpi TYLKO na mnie a jak nie śpi to wisi na cycu.. Dzień i noc.. ;-) Także mam wesoło. Całe szczęście jest moja mama to z głodu nie umieramy:-D:-D

Wow naprodukowałyście tyle że hoho:-D

Co do koszy to ja nie mam bo jak i u ROXEEN szybko u nas śmieci się zbierają co szybko wyrzucane są i te kupki nie śmierdza a jak zaczną śmierdziuchować to zawsze w siatke czy woruszek a M zawsze przyokazji wurzuca :tak:te kosze pewnie super sprawa ale mi szkoda kasy na niego bo super daje rade bez niego:tak:

I najważniejsze:-)
Alanuś ślicznie się dzisiaj do mnie uśmiechał:-)wystarczyło paluszkiem po brudce czy nosku i uśmiech do mamusi jest:-Da przy tym słowo "A guuu":-D

My tam skoków rozwojowych mieliśmy już kilkanaście, co gorszy dzień to uznajemy, że skok :-D:-D tym sposobem już skoczyliśmy aż do nieba. Dziś mam nadzieję, że będziemy stać w miejscu bo tata w pracy.. :tak:
Miałam niespodziewaną, krótką wizytę siostry z rodzinką. Tymek miał oczka pokazać i nic.. śpi od 11.00 :tak:
Weny nadal brak.. ewentualnie mogę te szklanki po kawie pomyć bo zmywarka nadal posputa :wściekła/y::angry:
Co do kosza.... chyba się skuszę ;)

Kaja - gdyby to minęło po jednym dniu to uznałabym że to "zły dzień"... Ale młody tak szaleje od przedwczoraj:nerd:
właśnie śpi - od dwóch godzin - na mnie, a mi udało się dorwać do laptopa;-)

Hej Ślicznotki :-)
Nie wierzyłam, że kiedykolwiek przy dwójce dzieci to napiszę, ale: strasznie się dzisiaj nudzę :-D
Młoda śpi, T. śpi, Oliś szaleje z zabawkami, mieszkanie ogarnięte, obiad przyszykowany, pranie się pierze, a mnie z nudów nosi:sorry: Poczekam, aż się panna Rozdarta obudzi, dostanie cyca i śmigniemy sobie chyba na jakiś spacerek, bo oszaleję z bezczynności;-) Nawet przy kompie mi się za bardzo nie chce siedzieć, bo kręgosłup mi siada przez te moje big cyce :-p:-D Jak tak dalej pójdzie to garba się przez nie dorobię :-p
Miłego dzionka Wam życzę Mamuśki :-)

reklama
Witam Was kobietki:)
Wreszcie się dorwałam i u Nas tzw. skok rozwojowy, mały daje popalić juz 4 dni. Wczoraj wybraliśmy się do pediatry ponieważ zaniepokoiła mnie u niego wysypka na policzkach trzymająca się od początku tygodnia. I jak się okazało chylę czoła kobietkom na diecie bezmlecznej. Mamy skazę:-( Jakby któraś mogła mnie oświecić troche co mogę jeść byłabym wdzięczna.:-:)-( Myśłałam ze nas to ominie a jednak.. Ledwo zipie głowa mi pęka co dzień z bólu ale to chyba z niewyspania.
Pozdrawiam Was serdecznie.

Do góry