Hot chocolate
Mama Macola ;)
Ufff nadrobiłam 

Dzisiaj pierwszy raz Maciejka przespał całą noc. Wstał o 6 i niestety nie chciał już zasnąć
Padł dopiero o 9 
Będę go jednak wybudzać koło 4-5 bo wtedy jeszcze zasypia i śpi do 7-9 ;-)
Hihi, ja też po serii zabiegów relaksująco-upiększających
Niestety mi mąż wykupił panią masażystkę 
No i nie dogadałam się z fryzjerką i mi za jasne włosy zrobiłą
Ale przynajmniej fajnie obcięła ;-)
No, ale z drugiej strony ze Śląska masz super drogę do Włoch no i zawsze można się zatrzymywać po drodze, czy gdzieś nocować :-)
Mojemu mężowi też się taki marzy
My też uwielbiamy polskie morze. Jeździmy do Jastrzębiej Góry poza sezonem. Mogę polecić fajny hotel jakby któraś miała ochotę - Faleza ;-)
Z łyżeczki łyknie mleko, ale z butli nie chce :-(

Ja mam dokładnie na odwrót... nocki przesypia a w dzień nie mogę go uśpićPoltora godzinki juz szymka usypiam i ciagle sie przebudza i ryk straszny on jest ciezki ostatnio do usypiania w dzien luzik bo go nie usypiam jak chce to sam zasypia ale wieczorem to juz musze go uspic bo by buszowal do polnocy i minimum godzinka schodzi nie chce spac buntuje sie i ryk straszny no ale coz wyrosnie chyba z tego![]()

Dzisiaj pierwszy raz Maciejka przespał całą noc. Wstał o 6 i niestety nie chciał już zasnąć

Będę go jednak wybudzać koło 4-5 bo wtedy jeszcze zasypia i śpi do 7-9 ;-)
a ja wróciłam właśnie z centrum urody i jest mi tak błogo i dobrze...relaks maksymalny...czuje się jak nowo narodzonamusze częściej tam zaglądać
![]()
Hihi, ja też po serii zabiegów relaksująco-upiększających

No i nie dogadałam się z fryzjerką i mi za jasne włosy zrobiłą

mea, ZAZDROSZCZĘ tego winka!!!a jesli o winie mowa to dzis sama obalam flaszencje czerwonego polwytrawnego winka z kapadocji![]()
My w tym roku zrezygnowaliśmy z dalszych podróży samochodowych i jedziemy nad polskie morze ;-) Położna mi mówiła, że małe dzieci mogą max w foteliku jechać 3-4h a później należy zrobić kilkugodziną przerwędziewczyny mam dylemat ... przyjaciele jada z 2 letnia coreczka we wrzesniu do wloch na cemping i chca wynajac domek ... na tydzien to wychodzi 1000 za pare ... koszt jak dla mnie nie jest kosmiczny /do tego dojdzie jedzenie i przejazd ... / ale zastanawiam sie czy moja agatka nie bedzie za mala na taka podroz ... bylismy na tym cempingu i wiem ze tam warunki sa dla takiego maluszka ale martwi mnie droga ... a chcac jechac we wrzesniu to najpozniej w marcu trzeba rezerwowac ...

Super sprawa z camperemPokochaliśmy za to nasze morzenie zawsze trafimy z pogoda ale Antos zawsze był przeszczęśliwy, mężuś trzy lata temu kupił kampera- wóż kempingowy i sobie podróżowaliśmy całą rodzinką
na kempingu z małym dzieckiem extra jest bo ciagle jest na świezym powietrzu i nie trzeba pilnowac go jak oka w głowie.Polecam tą formę wypoczynku z maluszkami
W tym roku uderzamy nad morze juz z Piotrusiem.

A Maciejka nie chce pić dla odmiany z butlistwierdzam ze dziecka butelkowego nie przestawi sie na cyca!
julka za dlugo jadla butle by ciagnac piers!

U nas mata to podstawa zabaw ;-) Mamy TinyLove Małpia Wyspa :-)dziewczyny kupywalyscie maty edukacyjne??
jakie macie??
ja sie zatanawiam i nie wiem czy kupic...
sprawdzaja sie u was?