reklama
ulisia
chustomama :)
Dziewczyny wszystko jest ok!!!
Piątkowa beta to nie 75,18 a 7518 babka się pomyliła w rejestracji podając przez telefon... a dzisiejsza to 15306! Więc rośnie! Na usg widać już pęchęrzyk żółtkowy i ogólnie już 14mm jest w piątek idę na kolejne usg sprawdzić czy zarodek będzie ale już mam nadzieje, że to tylko kontrolna wizyta by potwierdzić, że wszystko jest dobrze. Oprócz tego dr powiedział, że jest dosyć duże jajo i sporo beta przybrała i może się podzielić a ja jestem narażona na bliźniaki wiec byłoby podwójne szczęście ... nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!!
Super! Tak myślałam, szczerze mówiąc, bo beta zwykle ma pełne wartości, bez przecinków
Ulisia Ty cały czas coś robisz - jak tak dalej pójdzie, to Twoja fasola będzie pracusiem ;-);-) W krew jej wejdzie ;-);-)
noo... cały czas zajęta... jutro np robię 2 rzeczy na raz ( w różnych miastach) a w kwietniu chyba będę organizować warsztaty u nas na uczelni...Ulisia Ty rzeczywiście normy pracy przekraczasz.... Jak się czujesz? I co postanowiłaś z lekarzem?
Co do lekarza to idę prywatnie w środę do takiego, co przyjmuje też na NFZ (termin koniec marca) więc może taka opcja pół na pół się sprawdzi...
Zmykam spać, dobranoc!
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam dziewczynki:-)
jak wam sie zaczyna dzien/?bo u mnie nienajlepiej...w nocy tak mnie mdlilo ze dwa razy do lazienki musialam leciec a rano powtorka i wymioty do tego
jestem taka glodna a nie moge zjesc heheh
a czy wy tez nie mozecie nocy spac? bo ja klade sie wieczorem i bude sie nocy juz wyspana heheh
jak wam sie zaczyna dzien/?bo u mnie nienajlepiej...w nocy tak mnie mdlilo ze dwa razy do lazienki musialam leciec a rano powtorka i wymioty do tego

a czy wy tez nie mozecie nocy spac? bo ja klade sie wieczorem i bude sie nocy juz wyspana heheh
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlodam
mama Oleńki
ojjjjj współczuje kochana :-( ja dwa razy wstawałam do kibelka gdzieś o 3 i poźniej, ale to na sikunde ;-) nocke przesypiam, wczoraj o 17 tez sie położyłam i do 19 spałam, a po 3 godzinach normalnie znów zasnęlam. a teraz jak sie czujesz?
ulisia
chustomama :)
No, też tak czasem mam...
kasis
Fanka BB :)
witam dziewczynki:-)
jak wam sie zaczyna dzien/?bo u mnie nienajlepiej...w nocy tak mnie mdlilo ze dwa razy do lazienki musialam leciec a rano powtorka i wymioty do tegojestem taka glodna a nie moge zjesc heheh
Cześć Ewelinko
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja w nocy sie budze i nie moge spacojjjjj współczuje kochana :-( ja dwa razy wstawałam do kibelka gdzieś o 3 i poźniej, ale to na sikunde ;-) nocke przesypiam, wczoraj o 17 tez sie położyłam i do 19 spałam, a po 3 godzinach normalnie znów zasnęlam. a teraz jak sie czujesz?

mlodam
mama Oleńki
kasis nie wiem czy można, ja przed piłam sobie colosan ale teraz od kiedy wiem, nie miałam go w ustach;-) w sumie nic tam takiego dziwnego nie ma w składzie, ale chyba lepiej sie dowiedzieć od kogoś bardziej doświadczonego na naszym forum, albo na najblizszej wizycie u gina ;-)
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja tez bardzo czesto czuje taki wzdety brzuchCześć Ewelinkoja mialam noc wmiare spokojna ,ale juz nie spie ,klade sie pozno i rano wstaje , a tak bym pospała, mam tez obowiazek w postaci psa i jak wyszlam rano z moja Fara to dosalam skorczy delikatnych tak jak na okres, a także cały czas mam te wzdęcia , jak myślicie można brać jakiś środek na wzdęcia typu colono c?

reklama
kasis
Fanka BB :)
Ewela a Ty z jakiej miejscowości jesteś? bo ja mieszkam w Legnicyja w nocy sie budze i nie moge spaca dzis jak chcialam to znowu te mdlosci a mi zolaadek sciska:-(...narazie leze sobie w lozku ale mnie non stop mdli..:-(a jutro mialam jechac z mezem do legnicy na egzamin z praka heheh ale chyba nie dam rady
![]()