reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziń dybry - byłam :tak:
Dziś robole przyszli mi odśnieżać taras :eek: Śniegu tam jest teraz może pół wiadra (a było tak ze 3000). We 3, bez łopat i średnia wieku 55 lat :eek: O 8.30 :eek: Pogoniłam, że mało łapci nie pogubili - no taka ściema! Przyszli obejrzeć, czy coś się da uratować z tych zostawionych na zimę bez fug kafelków... Spryciule. No czekam czy jeszcze przyjdą :wściekła/y:

Anielap-teatr lalek powiadasz, brzmi bardzo ciekawie, ja tez myslalam zeby zabrac Alusie na jakiejolwiek przedstawienie ale boje sie ze bedzie sie wiercic i nudzic po jakims czasie.
Dorotka-a moze powinnas zrezygnowac z drzemki w ciagu dnia? Moja Ausia nie spi w dzien ale zato zasypia o 20 i budzi sie o 7:30 rano i w zasadzie jak w zegarku dziala.

A ja dzis dokonczylam zwiedzac Stare Miasto-bylam dzis w czesci muzulmanskiej-ale mi sie podobalo, jestem wrecz zachwycona ta czescia. Co prawda mozna wchodzic tylko na 30 minut i ogladac Kopule na Skale i meczet El-Aqsa ale dla mnie bomba. Slicznie tam jest, wszystko zabane choc straznikow z karabinami tyle co na wojnie az strach przechodzic. Wszedzie peno oddzialow, zolnierzy itd.

Sluchajcie a ja w szoku jestem...moja mala niepozorna Misia zapoczatkowala epidemie rota w calym przedszkolu:szok: Juz nawet Ciocie choruja i pediatra, ktory ja ogladal:sorry: Niedlugo Misia bedzie jedynym dzieckiem uczeszczajacym do przedszkola...i pewnie dyrektorka sie nia zajmie, bo juz przechorowala:rofl2:

Njapierw prezentacja Tami po kuracj Dzagudowej :) - sama błogość :) po pierdach oczywiście :p

oraz ja z dziećmi - nieczesto miewam zrobione foty to się chwalę :)

Endokrynolog u której byliśmy jest suuuuper, Generalnie hormony tarczycy spadają ale jeszcze troszkę muszą spaść w efekcie i przyszłym tyg kolejna seria badań plus usg główki bo zauważyła u Tami"oczy zachodzącego słońca" znaczy się że widać białka nad źrenicami co jest objawem neurologicznym, a usg głowy trza zrobić póki ciemiaczko nie zarosło. Poza tym objawem, który w mojej osobistej opinii powinien się nazywać" oczy WSCHODZĄCEGO słońca, powiedziała że z małą wszystko ok, że uszkodzić takiego noworodka to nie lada wyczyn i takie co 0 apgar maja , powinny się martwić. U Tami zaś wszystkie odruchy ok iona powodów do zmartwień nie widzi, a jak będzie trzeba małą dawkę hormonów włączyć, to się włączy i tyle :) ale jednak usg głowy chce robic... no i niech kamieniem rzuci ta co by się nie martwiła!
To była nasza pierwsza i ostatnia prywatna wizyta u niej , w ogóle się zdziwiła jak nas zobaczyła bo ona , naszej pediatrzy mówiła że mamy przyjść do poradni, tylko że pediatra ni napisała "cito" na naszym skierowaniu i dostałam termin na 5.05... ale nic, mała starta, teraz już będziemy przyjmowane bez kolejki i za darmola- no bosko, sami cudni lekarze nas spotykają z Tami :)
Oprócz tego dziś byłam u gina i mogę się już kąpać- czyli wyleżeć w wannie i powrócić do życia sexualnego hehehe:tak::-D:laugh2::tak:
Dziewczyny czy która ma spiralę i mi przysięgnie że nic nie czuć w trakcie współżycia?:zawstydzona/y: bo ja się bojam, że wywalę kupę kasy i będę się domagać żeby to wyjęli... a wsadzić maja na 10 latek więc... to chyba istotne:p
plus , zszyta zostałam krzywo ;/ za 6 miesięcy idę na poprawkę wrrrr

esia- miej trochę wiary w ludzi, pomóc chcieli mili panowie :p:rofl2:
my też mamy teatr lalek, może może ale watpie czy Eryczek wysiedzi.... na razie odpuszczam :D

Sorga, cieszę się że trafiasz na dobrych lekarzy, choć oczywiście lepiej by było żeby takie wizyty nie były w ogóle konieczne. Ale grunt że to dobrzy fachowcy.:tak: Widzę że póki co Twoje obawy zaczynają się rozwiewać. Zobaczysz że i USG okaże się zupełnie ok.:tak:
No i cieszę się że moja kuracja piardowa pomogła Tami.:-D

No i zapomniałam - cudnie wyglądacie, a Ty po prostu kwitniesz!

reklama
Sorga piękne zdjęcia :tak:
Super, że mała ok :-)
No i gratki wizyty u gina :-D ja jeszcze nie byłam :zawstydzona/y: a post u nas od października

Do góry