Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorga, cieszę się że trafiasz na dobrych lekarzy, choć oczywiście lepiej by było żeby takie wizyty nie były w ogóle konieczne. Ale grunt że to dobrzy fachowcy.Widzę że póki co Twoje obawy zaczynają się rozwiewać. Zobaczysz że i USG okaże się zupełnie ok.
No i cieszę się że moja kuracja piardowa pomogła Tami.
No i zapomniałam - cudnie wyglądacie, a Ty po prostu kwitniesz!

A ja powoli zaczynam się stresowac piątkową wizytą![]()

Dam Ci tylko rade, uciekaj stamtad poki jest dobrze. Rodzice maja to do siebie, ze po jakims czasie zaczynaja irytowac i sielanka sie konczy
I tak i inaczej ;-) W żłobku powinnam do 8 dać znać, jeśli Piotrka nie będzie. A o tej h jeszcze miałam nadzieję, że "konserwator już jedzie"A z tą windą - to musisz być chyba mocno zdesperowana żeby oddać Piotrka do żłobka, że się zdecydowałaś tak telepać.![]()

Ale od nas nie leniu****!!!
Miło było połazić po szkolnych murach, a że to jeszcze stare, warszawskie liceum z tradycjami i zajefajnym budynkiem, to tym przyjemniej 

Toska- super, ze superDam Ci tylko rade, uciekaj stamtad poki jest dobrze. Rodzice maja to do siebie, ze po jakims czasie zaczynaja irytowac i sielanka sie konczy
![]()

Czy p.Luda się z Tobą kontaktowała?

).
.