reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Izka....:szok: ło matko, w życiu czegoś takiego nie miałam, i bardzo się cieszę.:szok::szok::szok: Fakt że parę razy w życiu mi się zdarzył taki ból, że też miałam światłowstręt i aż mi się wymiotować chciało, ale żeby aż nie widzieć???:szok::szok::szok: Współczuję.:tak:
Szkoda że już wyjeżdżasz z Jerozolimy skoro tak Ci się podoba, ale może w Hajfie będzie jeszcze fajniej?:tak:Matko jak ja bym tak chciała pozwiedzać.:tak:
Dorotka, gratki udanej fasolki, oby tak dalej.:tak:
Toska, miłego odpoczynku u rodzinki.:tak:A co do zgagi to miałam pełne 9 miesięcy przy obu ciążach. Zawsze się śmiałam, że jak mam zgagę to chyba w ciąży jestem.:-D Ale ja szłam na łatwiznę i ssałam Rennie - to jedyne co mi pomagało.:tak:
Gośka, oby tym razem interesik się udał. Trzymam kciuki.

reklama
Izka czyta o Jerozolimie z zapartym tchem :) Cudne wakacje!!!! Migrn nie zazdroszcze,ja osobiscie nigdy nie mialam ale moja mama czesto i w tedy to az strach patrzec na nia!!!!Ketonale domiesniowo tylko i tez zadko pomaga:( Jeszcze ma takie krople dla rakowcow i to ewentualnie bierze i troche pomaga :((Paskudne te migreny...oby jak najmniej!

Dzagud,zazdroszcze blad wlosow,ja bylam niedawno u fyzjera zrobic jasne pasemka,bo jak wiecie wrocilam do ciemnych no i wkurze mnie to ciagle farbowanie odrostow!Grrrr :/
Jak mialam blad pasemka to przynajmniej nie bylo ich tak szybko widac a teraz to cholery po trzech tygodniach tak sa widoczne ze mnie strzela i lece po farbe i z kazdya koloryzacja ciemniejsze te klaki :(
No i bylam u frycka,rozjasniala w cholere dlugo,wyszly pomaranczowe,no nic....polozyla na to jasna czekolafdowa farbe (po calosci) i mam jak przed fryckiem,czorne jak ch....j!!!!
Zaplacilam £50 !!!Przynajmniej ladnie mnie obciela bo inaczej bym sie zaplakala.

U nas juz wiosna prawie ,cieszylam sie jak dzika,przed wczoraj za****lo swiat na bialo :////// szlag mnie trafil!Cale szczescie szybko stopnial :)))

Sorga zadroszcze dzidziusia:) Piekna Tami!Ty cudnie wygladasz a Eryk slodziak.

Janek mnie ostatnio zagaduje o nastepnym dziecku....:)))

Juz mi Mela przeszkadza,musze konczyc ... muuuaaaa:*

Olla, jak się Ciebie czyta to morda sama się śmieje.:-D Dawaj babo jakieś zdjęcia - szkoda że nie widać tego pomarańczowego.:-D
Odzywaj się częściej nieco.:tak:

A ja na jutro sobie wzięłam urlop, bo Weronika ma występ taneczny w Domu Kultury. Niby mogłam się urwać na te 2 godziny, ale cooo tam, będę mieć dłuższy weekend, chwilę dłużej pośpię, odpocznę... Na urlop pewnie nie pojedziemy, więc nie muszę dni wolnych oszczędzać.

no, no Jagódko nie przesądzaj sprawy :confused2: ja w tym roku chcę się wybrac na "waszą" częśc wybrzeża, więc liczę na was :-p:tak:

Olla ja też chcę zobaczyc pomarańcz :tak:

Olla - no kopa lat kobito - wkladaj fotke :-D jestem pewna, ze jest super. :tak:
Dorotka - dbaj tam o siebie pieknosci i sie nie przemeczac mi tu!;-)

Coss jeszcze mialam pisac, ale wymowie sie goraczka - bo mam faktycznie i cos Wam wkleje - hehehe - moj prze-inteligentny rysuneczek:-p
Sleeping with the past...

Dzien Dybry:-)

Anni heheh :D a tak na marginesie to zdolnas bestyja :)

Dzagud pojdziecie na ulop,nie kracz!W zezly rok tez mowilasze hyba nie pedziecie (chyba:sorry::sorry:a moze to blam ja?:-D)
Udanego wystepu,jak ja zazdroszcze takich wrazen:tak:Pewnie pekasz z dumy widzac Weronike wywijajaca na scenie:-)

Anni lepiej dzisiaj zdrowko?Muuuuaaaaa:*

:confused2:Ale pogoda dzisiaj:confused2:

Szaro,buro i leje na maxa:crazy:cale szczescie dzis dzien wyplaty:-):-D:-DDeszcz nam nie straszny,idziemy na zakupy:-D
Obiecane spodnie i bluzke z Pepa;-)
Aha!No i faza na lalke barbie sie zaczela:sorry:Muszkieterki wymiataja heheh:)Raz dziene to obowiazkowo leci:-)no i dzis lake muszkieterke trza zakupic:eek:Tata obiecal mama buli:confused2:

reklama
Olla - kochana, Dzieki, ze pyutasz... ja lepiej sie juz czuje hehe ale co wylezalam to moje - jakies dzidoswto mnie dorwalo goraczka, pol glowy i ...eee ale bylo minelo.

:-D Tata obiecal mama buli hehehe - u nas na szczescie jest odwrotnie:-):-D

No caluuuski tez i milego dzionka wszystkim!!!

Do góry