Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znalazlas wreszcie modelko-prostytutke? ;-)
Wiesz co, te zdjęcia to wyglądają nie jak fotografie tylko jak rysunki.

Normalnie takie... nierealne.... Cuuuudo.
I powiem Wam, że w ogóle ten konkurs był bardzo udany i jestem super zadowolona że poszłam. Występowały dzieci z różnych szkolnych szkół tańca i kurka zgapiłam się i żałuję że nie nagrałam innych występów. Niektóre były naprawdę świetne!!!
Konkurs był w 3 grupach wiekowych - 0-3 klasa, 4-6 klasa i gimnazjaliści. Nasza "szkółka" wystawiała się z 3-ma grupami, przy czym w pierwszej kategorii były dwie grupy - zupełne maluchy czyli 0-1 - które były w ogóle najmłodszą występującą grupą i 2-3 klasa oraz gimnazjalistki. Wyszło nieźle i chyba maluchy były najlepsze i wzbudziły największy aplauz widowni. Ale z innej szkoły była grupa 4-6 która tańczyła do piosenek Abby i były po prostu re-we-la-cyj-ne. I jako występ gościnny była parka z grupy tanecznej takiej już "profesjonalnej" - na oko ok. 4 klasa, chłopiec z wyglądu ciapa, a okazało się że ma brązowy medal mistrzostw Polski i jak zaczął tańczyć to ......

brakuje mi ikonki pt. "kopara opad".
Czekam!POzdrowionka;-)