G
Georgina
Gość
Mnie nie ciągnie na miasto czy gdzieś a w razie czego Mój ma auto to razem jedziemy gdzieś;-)jak wy sobie radzicie bez samochodu to ja nie wiem ... ja to bym chyba umarla przez zasiedzenie !!!
O matulu, trzymam kciuki za szybką poprawę! Ściskam;*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witam po bardzo dlugiej nieobecności.opowiem Wam co strasznego mi sie przytrafilo
od jakichs dwoch tygodni oprucz kolki mialam straszny problem z Kuba plakal po 18 godz na dobe slanialam sie na nogach ,plakalam i slablam zaczela sie przewracac o wlasne nogi masakra.Moje dziecko kiedy ktos mnie odwiedzal i bral go uspokajalo sie a jak ja go bralam to trauma plakal az sie zanosil przezywalam wtedy najciezsze chwile w zyciu stwierdzilam ze mnie nie lubi i nie kocha:-( zamykalam sie w lazience i plakalam.w pt bylam u dentysty bo dotego wszystkiego dwa tyg bolal mnie zab:-(noi w ten dzien odwiedzila mnie ciotka ktora jest pielegniarka i stwierdzila ze z moim syn jest cos nie tak wiec odrazu w wozek go i do lekarza tam go zwazyli i szok dziecko 2mc wazy 7300okazalo sie ze jest przezarty a jego jelita stoja w miejscu i nienadalzaja ze swoja praca tak jak zoladek,okazalo sie ze karmienie na zadanie w jego przypadku to najgorsza rzecz jaka moglam zrobic dlatego zaden lek na kolki nie dzialal
pani dr kazala mi karmic go co 3 godz czyli o polowe mniej niz jadl powiedziala ze wytresowal mnie sobie jak "psa" i patrzac na mnie widzial tylko cycka dlatego u mnie sie darl bo odrazu chcial jesc:-(kojazyl mnie tylko z cyckiem.dotego drastyczna dieta dla mnie tylko ryż,ziemniali i mieso z indyka i dwie kromki chleba dziennie!!!!a ja jestem bardzo oslabiona i nie powinnam sie tak odrzywiac bo padne ale coz dla syna wszystko.
moj maly czesto plakal przy cycku prezyl sie i puszczal smierdzace baki to podobno tez obiaw przekarmienia i te baki to znaczy ze zoladek nie nadozal trawic:-(
teraz walczymy z tym wszystkim nie jest latwo syn duzo krzyczy i ciagle szuka cyca ale tym razem wygram ja a nie on
1 karmienie co 3 godz
2nie nosic na rekach tylko klasc na brzuch i lezec obik
3 scisla dieta dla mnie
noi w sb robilismy mu wyniki brali mu krew z glowki:-( ale byl dzielny
trzymajcie kciuki moje drogie mamusie
dzis 1:0 dla mnie chcial,mnie oszukac darl sie mimo ze nic go nie bolalo bo chcail jesc a do karmienia 2 godz wiec ja go do wozka karuzela w ruch i zasnol po 15min jeczenia .
mam nadzieje ze juz bedzie lepiej bo moj kregoslup dostal w d.....!!!
przezylam traume ale teraz musi byc tylko lepiej oby wyniki byly dobre
a i kolki wczoraj trwaly tylko 1 godz a nie 5
Biedactwo Malutkie.. będzie dobrze, musi być!Nie wiem, czy ktoś mnie czyta w ogóle, ale co tam...
Aluś ma zapalenie górnych dróg oddechowych. Ma problemy z oddychaniem:-( Dostaliśmy masę kropli do noska, jak nie pomogą, to mamy się zgłosić do szpitala, bo małemu strasznie charczy w płuckach i może się to przeobrazić w zapalenie oskrzeli:-(
Biedak męczy się strasznie, jak śpi, to mu ciężko, ma kaszelek i czasami się dusi - boję się...bo płacze...odciągam mu fridą, ale to niewiele daje przy cieknącym katarze:-( aż mu się strupy porobiły pod noskiem.
Cudny uśmiech:-)
dostałam jakiegoś powera i mam cały dom sprzątnięty, została łazienka ale to wieczorem.
zrobiłam też porządki w szafie Danielka... i się przeraziłam... otóż Daniel musi mieć spodnie w rozmiarze 74 bo ma tak długie nogiczyli mam dwie pary... lepiej z bluzeczkami - 68.
muszę jechać na zakupy bo autentycznie nie będzie miał w czym chodzić.
a teraz idę go nakarmić bo mi smoka.
Łoł, spory:-)tak samo mój - tyle że Daniel waży już 7 kg i ma 67 cm.
Ale masz gimnastykę:-) Co do spacerów to ostatnio moja mama ma fazę spacerowania z Martynką:-) Uwielbia się chwalić wnusią.Hehe ja tam tragicznie nie mialam ale u mnie spacerek bez meza wyglaa tak przychodzi po mnie bratowa (tez ma malego synka ) znosze jej z 4p. IGORKA ona trzyma jej synek naszczescie spi w wozku (onA MA WINDE) no a potem lece na 4p. do domu po wozek i znosze wozek .. po spacerku znow wyjmuje malego daje jej lece na 4p. zaniesc wozek (tu gorzej bo pod gorke) no i biegne na dol po malego i znowu na gore do domku ehhh
ale jak ladna pogoda szkoda siedziec w domu tymbardziej ze maly pieknie spi i nie placze na dworku (jak dobrze ze mam bratowa z wynkiem ):-) ktorzy mieszkaja blok dalej
O kurcze.. Mój okres jest zwykły. Ni to mocne, ni to słabe.wrocilam z miasta,ale to byla przeprawa! doszlam do jednego marketu i czuje jak ze mnie chluslo dotykam tylek a tam cale spodnie czerwone! masakra jakas. no to za tel zeby ktos po mnie przyjechal. no i oczywiscie z tego wszystkiego nici z zakupowa mialam takie plany... kurcze ciekawe jak dlugo bedzie ten okres trwal...przeciez juz dzis musialam 3razy cala sie przebierac
juz mam dosc! jak nie urok to sra...ka!!!

pani dr kazala mi karmic go co 3 godz czyli o polowe mniej niz jadl powiedziala ze wytresowal mnie sobie jak "psa" i patrzac na mnie widzial tylko cycka dlatego u mnie sie darl bo odrazu chcial jesc:-(kojazyl mnie tylko z cyckiem.dotego drastyczna dieta dla mnie tylko ryż,ziemniali i mieso z indyka i dwie kromki chleba dziennie!!!!a ja jestem bardzo oslabiona i nie powinnam sie tak odrzywiac bo padne ale coz dla syna wszystko.

) no a potem lece na 4p. do domu po wozek i znosze wozek .. po spacerku znow wyjmuje malego daje jej lece na 4p. zaniesc wozek (tu gorzej bo pod gorke) no i biegne na dol po malego i znowu na gore do domku ehhh