mamusia2008
mamusia Karolinki
ale nadal jestes jeszcza malutka w porownaniu z tajgeremjuż mi cykło 3000
poszłam jak burza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale nadal jestes jeszcza malutka w porownaniu z tajgeremjuż mi cykło 3000
poszłam jak burza![]()
no kochana a kiedy kiedy????
![]()
a ile trzeba przepracować żeby dostać macierzyński?![]()
ta co ciekawska wcale nie jest![]()
no zobaczymy jak u nas to bedzie w praniu;-)super, ja mam również w porządku teściów/teściową ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać![]()
a co chcesz sie postarac o nastepną dzidzie???;-)a ile trzeba przepracować żeby dostać macierzyński?![]()
ale nadal jestes jeszcza malutka w porownaniu z tajgerem![]()
ale nadal jestes jeszcza malutka w porownaniu z tajgerem![]()
w planach mieliśmy starania rozpocząć pod koniec tego rokuale zobaczymy
6 miesięcy
a co chcesz sie postarac o nastepną dzidzie???;-)
nie wiadomo....
ciężko się zabrać za to....u nas jest gorzej bo nasze dzieci sa z grudnia wiec to koniec roku....czyli np jak madzienka bedzie sie np starala pod koniec roku to jak dzidzia sie urodzi to bedzie juz 3 lata roznicy....i przeraza mnie fakt ze moglo by byc wiecej lat miedzy dziecmi....dlatego jak juz sie starac to jak najszybciej,bo potem juz nie bedzie tak fanie:-zawstydzona/y:
No to pomyśl sobie co ja sobie myslę jak patrzę na AlexaPyciolku zeby nalezal Ci sie macierzyński to musisz miec staż pracy łączny 6 miesięcy na pełnym etacie..przynajmniej tak bylo
Ja jestem podobnego zdania że im szybciej drugie tym lepiej...choc czasami jak Jula dokucza to myślę sobie cholera jak ja dam radę z dwojgiem![]()
Moja wczoraj o 18 była taka padnięta, że siedziła w kuchni pod ścianą i śpiewała sobie ijo ijo, nawet nie miała siły chodzic, położyłam ją do łóżeczka i zasnęła w ciągu minuty. Wstała po 19, powojowała, wykąpała się, zjadła i spac na nockę już, spała do 8
se posłodziłaśAch te Madzie to są fajne![]()