tygrysek82
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10TO ILE MACIE ZEBOLI???
szok
![]()
No i tak z 1,5 tyg może 2 tyg temu teżA widzisz Agaciu jakis miesiac temu chyba mowilas ze Mati mial temperaturke chyba więc może wtedy????
tak to ta Pani![]()
Witaj witajdwiescie lat dziewczynki...:-)witamy sie,z kazda z osobna i z kazda po kolei;-) Musze Was poczytac,chociaz tak mniej wiecej,co tam slychac...zajmie mi to miesiac![]()
Sorry Agaciu ale to pewnie piątki bo mlecznych zębów jest tylko 20:-) Przynajmniej do tej pory zawsze tak było;-)Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka![]()
Nie wiem trudno mi jest policzyć, bo mi sie wyrywał , ale pewnie masz racje.Sorry Agaciu ale to pewnie piątki bo mlecznych zębów jest tylko 20:-) Przynajmniej do tej pory zawsze tak było;-)![]()
daje czadu jak nie wiem coWitaj witaj
jak w pracy? A Marysia rządzi w przedszkolu ?![]()