Agatkas
Mamusia Zuzolka
No ale się na mnie uparły :-( to piątkę.
Juz Wam nie napiszę który ząb wyszedł mojemu dziecku :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 112.04;-)
gratulacjeNam wyłazi dolna lewa dwójka. Wreszcie coś ruszyło bo już myślałam ze mi dziec zostanie z 6 zębolami![]()
wstęciuchy jedneNie przejmuj sie mądralińskimi
Ja tez nie wiedziałam ze nie ma mlecznych szóstek
![]()
No zęby to ja wolałabym jednak miećoj, oj , już nie foszkaj się kochana, przecież wiesz że Cię kocham, obojętne czy z zębami czy bez
?
Biedny Alex. Dobrze, że nie musi zostać w szpitalu po operacji. Żeby tylko po narkozie wszytsko było dobrze.chirurg jak tylko zobaczył jajeczko od razu stwierdził,że operacja i tyle:-(
jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(
chirurg jak tylko zobaczył jajeczko od razu stwierdził,że operacja i tyle:-(
jutro albo w sobote po 20.00 jak już Alex pójdzie spać zadzwoni w sprawie operacji....tak żebysmy mogli na spokojnie porozmawiać....operacja w środę pod narkozą:-(jeszcze nie wiadomo o której...małego po operacji będę mogła w tym samym dniu zabrać do domku...potem dieta i 4 dni nie chodzenia i nie wstawania:-(i do tego wszystkiego sama....:-(
najbardziej się boję narkozy i reakcji po....te 4 dni jakoś zniosę,ważne by odbyło się bez komplikacji:-(
Biedny Alex. Dobrze, że nie musi zostać w szpitalu po operacji. Żeby tylko po narkozie wszytsko było dobrze.
Druga
O matko! Biedny Alex.... Choć w sumie wiesz...dla jego dobra...podejrzewam że często to robią....ale chyba nie chciałabym wiedzieć jak przebiega ta operacja....
Ja nie wiem czy dobrze.....chyba bym jednak wolała zostać choć ze dwa dni w szpitalu bo może tam było by łatwiej dziecko utrzymać tak żeby nie wstawało, nie chodziło.....a tak....Pyciol bardzo Ci współczuję, a tatuś nie może przyjechać?