reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

habcia a jak wy nad to morze jedziecie?Samochodem? Moj maz mial taki pomysl aby jechac nad morze ale mu to wybilam z glowy bo wydaje mi sie ze taka dluga podroz to nie dla malego dziecka :confused2:
Maciek sie awanturuje jadac w samochodzie dluzej niz 2h i musimy robic postoje wiec podoz nad morze zajelaby nam ze 2 dni :confused2:
Tak samochodem, prawdopodobnie przez niemcy, bo szybciej. Maks lubi jeździc i o to się nie boimy :)

reklama
Aaa to i ja zrobie smaka bo my pizze średnio raz w tygodniu jemy ;-) Ale kupiona bo mnie ciasto nigdy nie wychodzi :sorry:

habcia fajnie macie z tym spokojnym podrozowaniem :-) jakbym wiedziala ze moj mlody bedzie spokojnie siedzial to i ja bym sie pokusila o wyjazd nad morze :tak::tak::tak::-D

Eluniu u nas tez jutro imprezka. Na szczęście mama mi troche pomogła ale mam na dzisiaj dość. Kurcze uzbieralo sie u nas prawie 30 osób. Całe szczęście ze rodzice prowadzą w sezonie restauracje to jest miejsce.

My mamy paszort angielski,tylko ze jeszcze go nie odebralismy (od listopada)bo jakos nam nie po drodze do Manchesteru:zawstydzona/y:W kazdym badz razie urzednicy zapewnili nas,ze mamy na to rok czasu:laugh2:
czyzby angielski???:sorry: czy polski w kosulacie polskim w Manchesterze? (aby miec angielski paszport trzeba miec obywatelstwo angielskie a przynajmniej jedno z rodzicow musi miec :sorry:)

zazdroszcze Wamm imprezek.. my juz po ale z checia zrobilabym jeszcze jedna :-p

Tak tak myslalamo jednym,a napisalam co innego Chodzilo mi o polski paszport tylko,ze wyrabiany w Anglii

jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam :-p;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu :sorry: Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję :p

reklama
jak włączyłam stronkę BB to myślałam, że źle trafiłam :-p;-) Będę musiała się sporo czasu przyzwyczajać... Na razie widzę kilka niedociągnięć. Najbardziej to wkurza mnie, że nie zwijają się suwaczki u osób które mają ich kilka. Teraz zaś na stronie więcej jest suwaczków niż tekstu :sorry: Może jeszcze to naprawią. Mam nadzieję :p

ja też zapomniała, że mają być zmiany :-)
przyzwyczaimy się :tak::tak::tak:

Do góry