reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ale się porobiło:confused2::rofl2::szok:
mam nadzieje że się przyzwyczaję
:sorry: na razie nie za bardzo mi się podoba no ale zobaczymy
kliknęłam sobie na te >> z boku ale i tak na chwile mi się to pokazuje jak zmieniam strone
a i żeby dodać buźki to trzeba kliknąć na zaawansowaną edycję? bo jak klikam na odpowiedz to mi się nie pokazują ? chyba że odp.z cytatem:cool:
wolałabym inne tło:sorry::happy:
dobra niedziela dzisiaj zaraz robię sobie kawkę i po kawce może bardziej mi się będzie podobać:-D

reklama
a ja myślałam ze mi sie komp popsuł
heheh,,,
a tu widze że wszystkim cos" nawala:crazy:
Nie podoba mmi sie, wszystko sie zlewa, jest brzydki kolor tła
Niech kombinuja i troszke zmienią cuuusś:crazy::confused2:

ja też nie jestem zachwycona, pierwsze wrażenie to myślałam że mi komp szwankuje, a tu niby taka zmiana...hmm tło się zlewa i za dużo odnośników wchodzi z boku strony, mało czytelne nowe posty...ciężko będzie się przyzwyczaić..

też jakoś mi się nie widzi, ale może z czasem się przyzwyczaję :sorry:
tamten skreen jakoś mi bardziej pasował - była barzdiej funkcjonalny i przejrzysty. Teraz mi się tez zlewa w jedną całość ten niebieski - może wrócimy do dawnych kolorów? no i rozmieszczenie wątków jakieś takie nieczytelne się zrobiło :no:

za dużo odnośników wchodzi z boku strony, mało czytelne nowe posty...ciężko będzie się przyzwyczaić..

mnie też to denerwuje. co mnie obchodzą najnowsze wątki typu "imiona dla naszych fasolek", a za każdym razem mimo, że chowam wyskakuje mi to:crazy:

a mi coś nos zatkało. kurczę mam nadzieję, że szybko przejdzie:crazy:

Ja jak narazie jestem na nie,ale skoro "ulepszanie" jest w toku moze jeszcze wyniknie z tego cos pozytywnego:tak:

A my mamy za soba imprezke urodzinowa:-)wszystko wyszlo super;obiad smaczny jak nigdy,tort rewelacyjny,jedzenko zniknelo ze stolu w mgnieniu oka Jednym slowem urodziny mlodego bardzo udane:tak::-)

Jakiś czas temu pisałyśmy o filmach wartych obejrzenia. Oglądnęłam już chyba wszystkie. Czekam na następne filmy które polecacie :)
Juno i zgon na pogrzebie - rewelka :) Aha - Milioner ze slamsów - czad! :*
co jeszcze warto oglądnąć?

reklama
Do góry