aga221122
mama Jurandzika :))
nie rozumie...Aga a czemu mam nie zaglądać?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie rozumie...Aga a czemu mam nie zaglądać?![]()
nie rozumie
Agus ..ja weszlam do Ciebie w edycje(zamiast cytowac) i Justa widziala posta u Ciebie , a nie u mnienie rozumie
W wiekszości to wina przegladarki.Nie wiem czemu ci nie zaznacza, pogrubia. Może wciśnij opcje " subskrytuj" grupę.
Co do przejścia do ostatniego nieprzeczytanego posta to opcja istnieje.Na samej górze.
![]()
Myślę , że motodą prób i błędów każda z nas przyzwyczai się do zmian i w miesiąc obcykana będzie na forum.
Forum jest nadal w remoncie.
Aga a czemu mam nie zaglądać?![]()
Klikaj z lewej strony , a nie z prawej ..powinno byc dobrzeZ tym pogrubianiem to jest tak ze raz pogrubia a raz nie ;-) moze faktycznie wina przegladarki. Ale wciaskajac opcje "idz do ostatniego nieprzeczytanego..." i tak wyswietla mi sie ostatnia strona watku a nie ostatni post ktorego nie przeczytalam![]()
panie moderatorki, a raczej moderatorko lajfik prowadzasz chaos :-d:-d:-d![]()
eee.. jeden myk ...to nie chaosPanie moderatorki, a raczej moderatorko lajfik prowadzasz chaos![]()