reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama

małe sprostowanie wyjaśniające : lajfik napisała w twoim poście " jednak zaglądasz do nas...". Myślałam , że to ty, totez zapytałam dlaczego miałabym tego nie robić.:rofl2: Potem zobaczyłam pod twoim postem edycję przez lajfika i jarnęłam się , że coś się przestawiło.:dry:

W wiekszości to wina przegladarki:tak:.Nie wiem czemu ci nie zaznacza, pogrubia. Może wciśnij opcje " subskrytuj" grupę.:sorry2:
Co do przejścia do ostatniego nieprzeczytanego posta to opcja istnieje :tak:.Na samej górze.:tak:
Myślę , że motodą prób i błędów każda z nas przyzwyczai się do zmian i w miesiąc obcykana będzie na forum.
Forum jest nadal w remoncie.:dry:

Aga a czemu mam nie zaglądać?:rolleyes2:

Z tym pogrubianiem to jest tak ze raz pogrubia a raz nie ;-) moze faktycznie wina przegladarki. Ale wciaskajac opcje "idz do ostatniego nieprzeczytanego..." i tak wyswietla mi sie ostatnia strona watku a nie ostatni post ktorego nie przeczytalam :sorry2:

Z tym pogrubianiem to jest tak ze raz pogrubia a raz nie ;-) moze faktycznie wina przegladarki. Ale wciaskajac opcje "idz do ostatniego nieprzeczytanego..." i tak wyswietla mi sie ostatnia strona watku a nie ostatni post ktorego nie przeczytalam :sorry2:
Klikaj z lewej strony , a nie z prawej ..powinno byc dobrze:)

Poczytajcie OGLOSZENIA MODERATOROW ...wrzucilam kilka przydatnych wskazowek:)

pomału się ogarniam i jest

juz się trochę ogarnęłam i nawet mi się podoba, poza kolorami nadal ;/

-+

reklama
Do góry