mnmniej wiecej 5kg...nie ważylam w przychodni tylko na wadze domowej ze mna na rękach...Jejku jak ja bym tak chciała! Ehh żeby można było się zamienić hehe
a ile teraz mała waży?
z chęcią przyjme Twoje kilogramy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnmniej wiecej 5kg...nie ważylam w przychodni tylko na wadze domowej ze mna na rękach...Jejku jak ja bym tak chciała! Ehh żeby można było się zamienić hehe
a ile teraz mała waży?
Ja nic nie wiem, ale ceny znam u mnie pazurki koszt 50 zł, uzupełnianie 15![]()
U mnie waga równiez leci na szyje :/ ale dzięki Boziu, że stoi narazicho na 52,9
ja też raz miałam ,bo kolezanka kurs zrobila i chciala pocwiczyc na kims i dalam sie namowic...boszeeee ile ja sie pozniej nameczylam zeby te paznokcie doprowadzic do stanu normalnego...Masakra jak sie to zdjemienie wiem czym sie roznia,ale wiem ze jakies 3lata temu ktores mialam i strasznie mi poniszczyly plytke paznokciai drugi raz bym na pewno nie zafundowala soebie takiego zabiegu
! z tego co sobie przypominam to asia sie czyms takim zajmuje to moze ona doradzi
a tak w ogole to sie witam!!!:-)
superrrr:-)Młody wcina dzisiaj co 3 godziny
Happy, Happy I'm chce więcej takich dni!
ja daje zawsze przed wyjsciem i Gabrysia na spacerze śpi pięknie...2 godziny spaceru a ona śpi najczesciej dalej,więc wnoszę ja z gondolą do domu i śpi kolejne 2 a nawet 3 godzinyTo ja bede drazyc temat spacerow. Fajnie Wam ze tak bardzo Wam sie podoba. Gdzie dzis chodziliscie? Mnie moj znowu nie zachwycil :-( Po pierwsze wialo tak ze musialam sie wozka mocno trzymac zeby mnie nie znioslo a druga rzecz to te nasze okoliczne gory mnie wykanczaja. W dol biegne za wozkiem, w gore wpycham go z wytrzeszczem oczuI ani zywej duszy dookola
Mam park ale wycieczka tam jest narazie zbyt ryzykowna - moje dziecko jest jeszcze troche nieobliczalne jesli chodzi o glod a jakos nie widzi mi sie w taka pogode cyckowej kuchni polowej organizowac. To sobie ponarzekalam
![]()
a my chrzcimy jutroMy Małą chrzcimy 20 lub 21 marca. 20ego też odprawiam urodziny bo mam 15ego normalnie, ale to poniedziałek.
Nessi jak ja mieszkałam na 4p. to wózek ze Stasiem znosiłam do piwnicy, zostawiałam go tam, a z młodym wchodziłam na górę. Jakoś sobie trzeba było radzić. Jak zrobiłam duże zakupy to też zostawiałam i M jak z pracy wracał to mi wnosił.Latem to pewnie będziemy mieszkac już gdzie indziejNo niestety w chwili obecnej z przepukliną nie daję rady dzwigać
a nawet mi nie wolno ...stelaż + dziecko + gondola ....to jakieś prawie 20 kg
albo i lepiej
Po dwóch dniach takiego usypiania będzie zasypiał bez płaczu :-)U nas nocka piękna :-) Za to dzień taki sobie... tzn. wszystko jest ok do momentu usypianiaStaram się Maćka nauczyć zasypiać samodzielnie i mi to kiepsko wychodzi
Najpierw płacze są przez 30min a później biedactwo pada raczej ze zmęczenia niż z samodzielnego zasypiania
Macie może jakieś rady jak to przejść?
![]()
Cześć kobitki ;-)
kasiek, pokaż swojemu facetowi, że zaradna z ciebie babka i nie rzucasz słów na wiatrMoże w końcu się ocknie
U nas nocka piękna :-) Za to dzień taki sobie... tzn. wszystko jest ok do momentu usypianiaStaram się Maćka nauczyć zasypiać samodzielnie i mi to kiepsko wychodzi
Najpierw płacze są przez 30min a później biedactwo pada raczej ze zmęczenia niż z samodzielnego zasypiania
Macie może jakieś rady jak to przejść?
![]()
ale dzis mam spokojod czasu ciazy takiego nie mialam. tabletki ladnie na malego dzialaja,ladnie spi a jak sie budzi to wcale nie placze tylko spokojnie lezy i oglada swiat. czuje sie poprostu wspaniale
lekarz powiedzial ze moge go w ten sposob oduczyc noszenia i lulania,wazne tylko by teraz w czasie brania tabletek (skorzystac z tego uspokajacza) nie nosic go za duzo i aby byl duzo w lozeczku to zapomni o lulaniu. mam nadzieje ze sie uda
jestem pelna nadzieji
![]()