reklama
No tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chcialaNo to teraz ja
Pranie powieszone, poprsowane wczorajsze.Na kolacje zamowilismy chinszczyzne pychaaaaaLaura poszla spac po 22 ale jutro niedziela to nich spi i do 12
Moj przy piwku a ja Malibu
Oswiadczam ze moje dziecko wieczorem ma niezly apetycikale wcinala miesko i ryz
Agnes, Dowikla moja juz dawno ma piatki
Agnes fajny link
Dowikla co to sie dzis ksiezniczce stalo ze taka niedobra? A o co chodzi z Dominkiem?Teraz dzioewczyny szaleja moja nie umie pedalowac bo ma rower bez pedalow
Dorota kacik dla dzieci to swietny pomysl.Podoba mi sie to ze w sklepach w DE sa takie kaciki mama robi zakupki a dziecko sie bawi albo oglda bajkiU nas w perfumeri nawet zrobili taki kacik
Iwcik szalonej nocy zycze jak cie szwagier sponiewiera to te wlosy dosc szybko ci wyschna
Dobranoc
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???
O kurde pobudka o 6;30-masakra.hejka.
wstaliśmy dzś o 6.30no ale to lepiej niż 5.30 a nocka o dużo lepsza bo tylko jedna pobudka na sikanie i od razu usnęła.więc ok.
dzis znowu M jedzie z Oliwka do teściów a ja od razu wskakuje do łożeczka tylko pojadą i odsypiam
widzicie te zmiany na bb??????
nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????
dobra lecę dać dziecku sniadanko.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia
Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiegoDzien dobry niedzielnie.
Powiedzcie mi czy u was bb tez sie zmienilo?Ja wchodze a tu calkiem inaczej wyglada forum i wogole wszystko naczej.Nie umiem teraz cytowac bo jak zaznacze odpowiedz z cytatem to mi tylko ta 1 wypowiedz cytuje.Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego bb
.
U nas Oliwka obudzila sie w nocy tylko raz po godzinie 1 ale za to nie spala przez ponad godzine.No ale zle nie bylo.Ja sie sama po 6 obudzilam i juz jak zwykle spac nie umiem.
ANKA fajnie tam z tymi sklepami w DE macie.
NATALINECZKA dziekuje dziekuje za omplementa o zdjeciu Oliwki.No wszystki poszly to mnie sie nudzilo
.
Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas.
MILEGO DNIA.
A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawokurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję????po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb
ide stąd bo sie wkurzyłam![]()
My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo
Witam!!! Wreszcie dotarłam. Wczoraj bylismy na urodzinach chrześniaka męża, potem pogrzeb, potem pożarłam się z mężem

Troszke poczytałam. Ale więcej nadrobie wieczorkiem:-)

Mam nadzieje że to zęby a nie jakiś choróbsko

Zuzi tez ostatnie dwie piątki do góry ida. Klaudia tez taka marudna na zęby?? U nas najgorsze te piatki. Zuza budzi się w nocy, nie je od paru dni.No widzisz jaki mialas pomysl dobry:-);-)Super ze sie spodobal ,chociaz to bylo akurat do przewidzenia;-):-)
A czemu tak malo?Dziwne
AGNES
OLiwce wychodza piatki?
mojej Klaudi zaczyna sie przebijac ostatnia piatka a jedna juz jest cala
A Wiktorii to na razie nie zanosi sie na te piateczki

Mam nadzieje że to zęby a nie jakiś choróbsko

Ja nie moge sie połapać w ogóle-nie podobaja mi się te zmianyhejka.
wstaliśmy dzś o 6.30no ale to lepiej niż 5.30 a nocka o dużo lepsza bo tylko jedna pobudka na sikanie i od razu usnęła.więc ok.
dzis znowu M jedzie z Oliwka do teściów a ja od razu wskakuje do łożeczka tylko pojadą i odsypiam
nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????

Śliczne zdjęcieDzien dobry niedzielnie.
Powiedzcie mi czy u was bb tez sie zmienilo?Ja wchodze a tu calkiem inaczej wyglada forum i wogole wszystko naczej.Nie umiem teraz cytowac bo jak zaznacze odpowiedz z cytatem to mi tylko ta 1 wypowiedz cytuje.Kurcze musze sie przyzwyczaic do nowego bb
.
U nas Oliwka obudzila sie w nocy tylko raz po godzinie 1 ale za to nie spala przez ponad godzine.No ale zle nie bylo.Ja sie sama po 6 obudzilam i juz jak zwykle spac nie umiem.
NATALINECZKA dziekuje dziekuje za omplementa o zdjeciu Oliwki.No wszystki poszly to mnie sie nudzilo
.
Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas.
MILEGO DNIA.

Natalineczka555
kocham kochać :)
hejka.
wizualnie mi sie podoba ale niestety nie moge znaleźć niektórych wątków
a buziek takze nie widze,
o znalazłam

taki nie jakis szoczek ruszył jak pierwsze co sie zalogowałam;-);-);-);-)
medeuska
październikowa mama'09
Jestem
ale te nowe BB do dupy
nie podoba mi sie za bardzo.....
no i na nowo trzeba sie przyzwyczajać
a ja Wam powiem, że mieliśmy wczoraj miły wieczór:-) wypiłam 4 piwa
ale reszty opowidac nie bede

oby Wam za remont spuścili
co do farbek, to ja sie z nim bede bawic w lato jak nie bedzie mial roku nimi
a potem bedde go juz uczyła normalnie alowac jak bedzie starszy;-)
a co do wózka, to jednak kupilam ten bez regulacji- z regulacją zaden mis ie nie podoba, a jak jest to drooogi i mni ena niego nie stać
ja nie chodze duzoz wózkiem, większosc wszedzie autem,a wóek to tylko na spacer, więc nic sie maksowi nie stanie;-) poza tym doszłam do wniosku ze gdyby to bylo tak wane, to nie dopusciliby ylu wózków bez regulacji do sprzedaży

jedyne co fajne w nowym forum ze mozna podziękować za posta

co za gość

ja tez sie jutro biore za okna

cirkawe cóż ja tak wzieło na wkurzanie Cie

pewnie jej chodziło o kącik, chcala napisać koncik, bo mogła zrobić bląd ort, a jeszcze jej sie wdało u przez przypadek

mi sie niebardzo podoba bo takie surowe teraz białe
i jeszcze trzeba sie na nowo przyzwycajać

no i na nowo trzeba sie przyzwyczajać

a ja Wam powiem, że mieliśmy wczoraj miły wieczór:-) wypiłam 4 piwa

nto super- zawsze będziecie na swoim- nieważne jak na początku- wszystko sobie robicie po swojemuWitam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minutypogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni
zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły
może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są
ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko
no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem
muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba
no to tyle idę pranie powiesić
![]()

wspólczuje....hejka,ja już w domku po pracy wresxcie :-):-):-):-)
Oliwka śpi ale zaraz będę ją budzić,niech zje obiad i chce z nia wyjść na dw~ór bo jest mega cieplutko +10C i świeci s~łońce
dziś ze spaniem Oliwka znowu dała nam popalić,rano wstała o 7.00 ale za to w nocy świrowała,budziła sie dos~łownie co 15-20 min i tak przez 3h,normalnie mam dość takich nocek.
ijak się budziła to marudziła i wołała ze boli w buzi,i już wiem o co chodzi przebija się jeej druga górna piątkajuż jej jedna część się przebiła.
trudno musimy to przetrwać bo to ostatni ząb do przebicia.
ale uwierzcie jestem padnięta pzrez cały tydzień zarwane noce,masakra jakaś
...
ja jakoś nie mam przekonania do tych farbek do malowania rękami,ca~łe dziecko brudne i w og~óle ja wiem ze to schodzi ale jak na początku dziecko się nauczy ze można palcami rysować to potem będzie chcia~ło tak robić normalnymi farbami.
ja od razu uczy~łam Oliwkę malować normalnymi farbkami i jest bez problemu.~ładnie rysuje pędzelkiem i nie ma żadnego ba~łaganu
...
moim zdaniem podnn~óżek powinien być regulowany,zastan~ów się bardzo porządnie żebyś p~ó~źniej nie ża~łowa~ła![]()
co do farbek, to ja sie z nim bede bawic w lato jak nie bedzie mial roku nimi

a co do wózka, to jednak kupilam ten bez regulacji- z regulacją zaden mis ie nie podoba, a jak jest to drooogi i mni ena niego nie stać

to super - miłego popołudnia;-)a ja na chwilke Była u mnie koleżanka z córką dziewczynki sie pobawiły a my poltkowałysmy przy kawce ;-)wstawiłam udka zeby sie piekły ugotuje ryz i obiadek jak sie patrzy Po 17 przyjdzie moja siostra z swoim chłopakiem takze caly dzien goscie i jutro rano podjade do leklerka za prezentem Gabi dziekuje za podpowiedzina razie
dzięęęęęęęę-kuuuuu-jeeeeeecześć
Poczytałam i co z tego jak wszystko mi wyleciało z głowy a cytató nie pozaznaczałamlenia mam bo objadłam siękoszmarnie i teraz mi źleeeee
Ale temat obracania malucha na brzuszek wyciagnę
....
Medea znalazłam filmik [video=youtube;mDGTrXr5j5s]http://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s[/video] ona tu obraza właśnie przez bioderko, trzymajac stópkę po przeciwnej stronie...ale jeszcze MH zatwierdzi;-)

jedyne co fajne w nowym forum ze mozna podziękować za posta

Ja, ja, ja
Kerna, tak jak na filmiku![]()
A ja nie sprzedałam wózkaale straszne marudy przyszły
gościowi w wózku nie pasowało, ze sie koła kręcą
Przyszedł z własną miarką i mierzył
![]()

mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-(MOj pojechal zobaczyc do pieca chloipakom bo cos nie grzejeA ja mam na wieczor Malibu i chyba poprasuje troche
to super ze juz lepiejMalibu... hmmm szkoda, że ja abstynentka
A jeszcze wam si pochwale, e moje dzieci maja się dobrzeStany podgoraczkowy tylko Helenie został
![]()

no to zaszlałaśWitam wieczorkiem
U mnie mega sajgon bo co chwile ktos wyje i marudziWiktoria stala chwile w kacie bo odstawila taki koncert ze szok i jak Ja zaprowadzalam do kata to sie darla,tupala nogami,wyrywala sie,podnosila na mnie reke i krzyczala ASIO
No pierwszy raz widzialam moje dziecko jak sie tak zachowuje
Ale po chwili Jej przeszlo i mnie sama od siebie przeprosila
Cholera a Dominik ze swoim zachowaniem to juz przechodzi samego siebie
Po obiadku posprzatalam sobie lazienke i ubikacje a pozniej poprasowalam to co wyschlo
Jutro albo w poniedzialek sprzatania ciag dalszy i planuje zaczac myc okna
No i zapomnialam sie pochwalic ze wyciagnelam dziewczynek rowerki z balkonu,pomylam je,odkrecilam te podstawki pod nozki,przyblizylam siedzenia do przodu tak ze juz jakos dosiegaja do pedalow i od razu zakumały jak sie jezdzi i juz ladnie pedaluja

cirkawe cóż ja tak wzieło na wkurzanie Cie

ale sie jej czepiaszjeszcze nie,ale własnie przeglądam allegro i 14 jest jak na lekarstwo,pare sztuk pełno 12 i 16
co to jest ten konciuk??????????![]()

pewnie jej chodziło o kącik, chcala napisać koncik, bo mogła zrobić bląd ort, a jeszcze jej sie wdało u przez przypadek

patrzcie na to co znalazłam
ROWEREK Mini Bike (930984238) - Aukcje internetowe Allegro
to ma być rowerek dla dziecka????
uffff Oliwka właśnie usnęła tak tak tak

masakra, ja nie umiałam posta napisaćDzien dobry niedzielnie.
.
.
Dzis w planach tylko kosciol na 10,30 z Oliwka.Pozniej G jedzie kolo 17 na miting a ja sie bede nudzic przez ten czas
MILEGO DNIA.

mi sie niebardzo podoba bo takie surowe teraz białe

wrrrrrr tez sie wkurzyłam jak weszłamkurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję????po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb
ide stąd bo sie wkurzyłam![]()

Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki w koncu jakas podstawe opanowalam .Ale gdzie sa te buzki????????No tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chciala
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???
O kurde pobudka o 6;30-masakra.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia
Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiego
A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawo
My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo
a ja siedzę sobie na allegro i wystawiam troche rzeczy na sprzedaż
kurcze jak pisze to nie mam teraz tych buziek zaraz się wkurzę wrrrrr
Nie wkurzaj sie bo zlosc peiknosci szkodzi :-).
Bylismy w kociele ale nie dlugo bo z Oliwka nie dalo sie dzis wytrzymac.Caly czas chciala wychodzic z kosciola.Na dworze tez marudzila .Zaliczylismy krotki spacer A jak wrocilismy do domu to Oliwka dopiero usnela :-).
Witajcie
wczoraj mnie nie bylo a tu takie zmiany

jakos kiepsko bedzie sie przyzwyczaic do nowego forum

No ale wczoraj nie mialam czasu... zakupy obaid sprztanie a potem obowiazkowy spacer bo mala byla tak marudna ze nie szlo z nia wytrzymac w domu - obiad musialam z nia robic kolyszac jedna noga fotelik...
potem goscie pozno wyszli wiec juz nie mialam sil...
a teraz w trakcie obiadu mniaaaam ale glodna juz jestem....
dzieci mi spia wiec luzik a m gdzies pojechal...

wczoraj mnie nie bylo a tu takie zmiany

jakos kiepsko bedzie sie przyzwyczaic do nowego forum

No ale wczoraj nie mialam czasu... zakupy obaid sprztanie a potem obowiazkowy spacer bo mala byla tak marudna ze nie szlo z nia wytrzymac w domu - obiad musialam z nia robic kolyszac jedna noga fotelik...

a teraz w trakcie obiadu mniaaaam ale glodna juz jestem....
dzieci mi spia wiec luzik a m gdzies pojechal...

kerna
http://www.lauraziobro.pl
A ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyy
Zjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam

A bejbes strajkuje mi i nie chce sapć
ani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi

Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyy

A bejbes strajkuje mi i nie chce sapć

reklama
Podziel się: