reklama
Agga24
Fanka BB :)
Dzień dobry Mamusie :-)
Dziwne to nowe foru no ale co zrobić musimy się przyzwyczaić ....
Dziwne to nowe foru no ale co zrobić musimy się przyzwyczaić ....
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam niedzielnie
I ja sie dołączę do narzekania, też mi sie nie podoba. Wogóle to jak włączyłam, to myślałam ze coś mi sie zepsuło i nie zajarzyłam, ze zmienili wygląd.
U nas dzisiaj super pogoda, słonko świcie i już zaliczyłam z Madzią spacerek. mam dzisiaj dzień luzu, bo na obiadek wkręciliśmy sie do mojej babci, więc nic nie muszę robić, no poza ciastem, bo zachciało mi sie coś upiec
Matko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!jakoś odnaleźć sie nie mogę
![]()
buu nie podoba mi sie :-(
Nie podoba mi się to forum![]()
I ja sie dołączę do narzekania, też mi sie nie podoba. Wogóle to jak włączyłam, to myślałam ze coś mi sie zepsuło i nie zajarzyłam, ze zmienili wygląd.
U nas dzisiaj super pogoda, słonko świcie i już zaliczyłam z Madzią spacerek. mam dzisiaj dzień luzu, bo na obiadek wkręciliśmy sie do mojej babci, więc nic nie muszę robić, no poza ciastem, bo zachciało mi sie coś upiec
o kurcze, ale zmiany 
no powiem szczerze, że na pierwszy rzut oka tez średnio mi się podoba, ale widziałam gorsze fora
a co najważniejsze... na forum nie wygląd się liczy, ale ludzie jacy na nim przebywają

u nas nocka rewelacja, zero pobudek pomimo że również przebija się czwórka lub piątka, ciężko mi określić który to ząbek. Za to pobudka już o 6... cóż, nie można mieć wszystkiego

no powiem szczerze, że na pierwszy rzut oka tez średnio mi się podoba, ale widziałam gorsze fora
a co najważniejsze... na forum nie wygląd się liczy, ale ludzie jacy na nim przebywają

u nas nocka rewelacja, zero pobudek pomimo że również przebija się czwórka lub piątka, ciężko mi określić który to ząbek. Za to pobudka już o 6... cóż, nie można mieć wszystkiego

noo super, brawo dla Kacperka

Witajcie o matko co się tutaj dzieje...nie podoba mi się

Tygrysku wybaczone

Pycioł jak egzamin??
Yoka jak wizyta u dermatologa....
U nas nocka taka sobie Jula od rana marudzi i dodatkowo od wczoraj stan podgorączkowy...nie wiem czy cos ją bierze czy to te zębiska

Tygrysku wybaczone

Pycioł jak egzamin??

U nas nocka taka sobie Jula od rana marudzi i dodatkowo od wczoraj stan podgorączkowy...nie wiem czy cos ją bierze czy to te zębiska

WitamWitajcie o matko co się tutaj dzieje...nie podoba mi się
Tygrysku wybaczone
Pycioł jak egzamin??
U nas nocka taka sobie Jula od rana marudzi i dodatkowo od wczoraj stan podgorączkowy...nie wiem czy cos ją bierze czy to te zębiska![]()
Nasza nocka dzis masakra Oliwka od 2 w nocy prawie nie spała....ale zachowywała się dziwnie bo popłakiwała...jęczała...ale widać,że bardzo chciała spać...myslę,że to ząbki....
A u dermatologa byłam i okazało się,że to komórka nowotworowa,ale ponoć łagodna i mam obserwować i się nie opalać:-

kana161
Mama "terrorystek" :P
Ej co to jest?????? ja nie umiem się tutaj odnaleźć
(( nie chce takiego gównianego new

kana161
Mama "terrorystek" :P
Tygrysek widze szalejesz kochana szalejeszMatko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!jakoś odnaleźć sie nie mogę
Madziu kochana najmocniej przewpraszam za zlekceważenie Twojej osobyJakoś tak kochana wyszło że w ten ostatni dzien miesiąca poszlam
A ja wczoraj wybrałam się z kolezanką-mamunią 2 miesięcznego szkrabulka do knajpki na piwko i wrocilam o 23:30aleeeeeeeeeeeeeee byłooooooooooooo fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiście mąż na mnie czekał aby sprawdzic hihihi w jakim stanie wrócę
![]()

Witam niedzielnie
Bliźniaczku u nas też piękna pogoda...tatuś z Mariczka spacerek tez już jeden zaliczyli,a ja ogarniałam chałupke
Moja pierwsza reakcja była taka sama....myślałam ,ze gdzieś źle weszłam.....

Agga ja wybaczam:*:*:*

No i oczywiście witajcie kochane;*
Mariczka jest znośna i nawet znowu ładnie sypia...tatuś też jakos daje sie z nim wytrzymać...hahhaha a poza tym jest przepiękna pogoda, słoneczko i coraz więcej zieleni widac...życ nie umierać
Miłej niedzieli kochane;*
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Madzienka socjologia na 5, z rachnkowosci bede wiedziałą w piatek i z prawa w tygodniu....
a z prawa facet zrobił nam eksperyment,dzienni w teście mieli odpowiedzi prawidłowe pod A gr1 pod B a my pod C
a sie dziwiłam,że tak dużo C mi wychodzi
cwaniak noooo

a z prawa facet zrobił nam eksperyment,dzienni w teście mieli odpowiedzi prawidłowe pod A gr1 pod B a my pod C