sylwik1987
Filipek
takChyba piszesz o dawce dziennej prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takChyba piszesz o dawce dziennej prawda?
n tak, bo to tez mleczko antykolkoweMój ma tatę alergika np i dostaje...a nic innego nie miał stwierdzone...no ale jakis plus tego smierdziectwa - nia ma kolki mały!
u mnie to samoja mam jeszcze 38/40 168 cm
najgorsze, ze bluzki Mki juz dobre tylko biust sie nie miesci ;/
nieee..no dafii dacie rade!kurcze...widze ze nie tylko my mamy klopoty finansowe...yh... trzymam kciuki zeby sie ulozylo, mnie tez czeka w akacje duzo wydatko..chrzest, jedziemy na wesele...yhh..:-(dzieki jakos to bedzie... najwzyej zrezygnujemy z mieszkania i ja pojde do swoich rodzicow a maz do swoich i tyle....
co do chrztu to u nas jest zwyczaj ze matka chrzestna kupuje szatke a ojciec chrzestny swiece... ale my to kupimy sami.. bo chcemy dla julki z nadrukiem....
ooo no to widze ze mamy podobnie, ;/Wiesz kochana teściowie już tak mają a przynajmniej moi. Moi rodzice też mają podobnie kasy a ja u nich narazie mieszkam i Artur praktycznie cały czas jest więc wydatków mają dużo, jednak pomagają nam ile mogą ale wiadomo pieniądzę, w końcu się kończą. Teściowie już 3 dni po wypłacie powiedzieli, że nie maja żeby nam pożyczyć:/ ta a jak przyszliśmy parę dni później z moim do nich to przyjechali z zakupów i teściowa nakupowałą sobie słodyczy itp a tak się wnuczkiem chwali a ma gdzieś czy miałby co jeśc
ceny wahają się od 9-13 zł za puszkę ja płacę kolo 13...
miałaś rację z tą herbatką hehe...a w ogóle można dawać więcej niż 100ml dzziennie herbatki?
Ja daje max 100 ale jak chce więcej pić to lekarka kazała mi dawać glukoze rozpuszczoną w wodzie-takie proporcje jak przy herbatce
Tak malutko??? Mój by miał krzyk tylko po takiej dawce ale może na twojego inaczej działa nutramigentakza jednym raem to wypja czasem 100, ale przeważnie po 60 ml..
właśnie boję się dawać glukozę, żeby nie przyzwyczajać małego do słodkiego smaku...ale on już teraz ciągnie do słodkich herbatek! Woli Bobovitę od Hippa, a Bobovita jest bardziej dosładzana...ehh
takza jednym raem to wypja czasem 100, ale przeważnie po 60 ml..
Mój pije tylko z hippa
Ehhh jakby był na piersi, to bym się martwila tylko o swoja dietę...ale szczrze nie tęsknie za karmieniem piersią - mam teraz więcej swobody i kocham swoje dziecko tak samo...teraz trzeba się martwić, żeby nie przekarmić go czasem hehe