reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E super :tak:

Joasiu gratki:tak:

As...współczuje Ci tych wszystkich nerwów:no: ciągle coś.....bidulko

a my z M umieramy chorzy oboje:dry::-:)-:)-( głowa mnie nawala jak cholercia, a Maks jeszcze wyje, a za wczesnie zeby go kąpac i klaść spac jak sie obudzil po 17:baffled:

reklama
Agunia zapraszam do Niemiec!!!
Tu nie da sie nudzic chociaz na poczatku jak tu przyjechalam bylo nudnawo bo nie znalam tylu dziewczyn:tak:Trzymam kcuki za bark oby zabiegi daly efekty:-)
Malinka wlasnie mi sie przypomnial dialog J i P dobra jest:-D:-DI ladnie zakonczyla ten dialog:-D

Medeuska moj dzis tez z bolem glowy chodzi
Laura w wannie.Zjadla platki na mleku to czas na kapiel.Potem dobranocka jakas kanapeczka i wyrko.Jakas slaba dzis ale wczoraj o 19 tez byla spiaca a zasnela o 22:-DTwarada sztuka:-D
Wlaczylam pranie w sumie kurtke Laury bo dzis uwalila ja w aucie:dry:
Na kolacje robie salatke grecka jak ktors ma ochote:rofl2::-)

Czesć dziewczyny!
Ja oczywiście tylko na chwilę, bo Zuzanka pewnie za chwilę wstanie. :tak:

Melduję, że żyję i czuję się troszkę lepiej. Zuzia tylko je, je i śpi, Piotruś jest w niej absolutnie rozkochany - pomaga przy przewijaniu i kąpieli, czyta jej książeczki, pokazuje zabawki, jak ją karmię to ją głaszcze po główce, a jak płacze to trzyma ją za nóżkę albo za rączkę i mówi "ciiiiiiiii" :-D:-D:-D Normalnie prawdziwy dzielny starszy brat :-D:-D:-D:-D

No i jeszcze wtrącę coś na temat nowego wyglądu forum - nie bardzo mi się widzi :no: Chyba za bardzo się przyzwyczaiłam do tego, co było przedtem. :-p

Witam dziewcyzny
za chwile kapanie malej potem malego - m znow na nocke do pracy...
dzis bylam se spotkac z dziewczyna z ktora lezalam na porodowce - bardzo fajnie spedzilysmy czas - umowilysmy sie znow na przyszly tydzien
ale dzis normalnie wiatrzysk bylo niesamowite
teraz przed chwila mialam gosci...
wiec roboty mialam co nie miara bo jak przyjechalam to chwycilams ie porzadkow bo rano nie zdazylam no i tak mi dzien zlecial

nie podoba mi sie to nowe forum bleeeeeeee

A ja wskoczylam do Laury do wanny i jestem juz w pizamce i szlafroczku :))

Patrysia fajnie ze masz kolezanke z porodowki ja lezalam sama to nie miala okazji nikogo poznac :D
Myszunia bardzo fajnie ze Piotrus taki dzielny starszy braciszek.Super!!

no to ide salatke skonczyc

Hej wieczornie

Ja dopiero teraz zaglądam bo bujałam sie po allegro :happy::happy::happy:

Ja po wizycie u gina ale nic mnie nie uspokoił , nie zrobił mi USG:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jakas awaria:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szak b to trafił , zbadal mnie tylko i powiedział ze oki , ze macica szybko rosnie i jest coraz wyzej , i ze z tego powodu odczuwam ból czasami ze robie sie az blada , kazał brac witaminki i magnez dodatkowo no i no spe 3xdziennie zeby nie bolało:no::no::no:quźwa mać ale jestem zła i dalej w niepewnosci czy wszystko ok , pojade pewnie zrobic USG prywatnie zeby uspokoic samą siebie bo do 22 kwietnia nie bede czekac bo jajo szybcej zniosę:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:

A tak pozatym to ide luknąć co popisałyście

Hej wieczornie

Ja po wizycie u gina ale nic mnie nie uspokoił , nie zrobił mi USG:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jakas awaria:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szak b to trafił , zbadal mnie tylko i powiedział ze oki , ze macica szybko rosnie i jest coraz wyzej , i ze z tego powodu odczuwam ból czasami ze robie sie az blada , kazał brac witaminki i magnez dodatkowo no i no spe 3xdziennie zeby nie bolało:no::no::no:quźwa mać ale jestem zła i dalej w niepewnosci czy wszystko ok , pojade pewnie zrobic USG prywatnie zeby uspokoic samą siebie bo do 22 kwietnia nie bede czekac bo jajo szybcej zniosę:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:

Na pewno jest dobrze.Nie denerwuj się,bo może stres tak na Ciebie właśnie wpływa,że Cię boli.

Czesć dziewczyny!
Ja oczywiście tylko na chwilę, bo Zuzanka pewnie za chwilę wstanie. :tak:

Melduję, że żyję i czuję się troszkę lepiej. Zuzia tylko je, je i śpi, Piotruś jest w niej absolutnie rozkochany - pomaga przy przewijaniu i kąpieli, czyta jej książeczki, pokazuje zabawki, jak ją karmię to ją głaszcze po główce, a jak płacze to trzyma ją za nóżkę albo za rączkę i mówi "ciiiiiiiii" :-D:-D:-D Normalnie prawdziwy dzielny starszy brat :-D:-D:-D:-D

No i jeszcze wtrącę coś na temat nowego wyglądu forum - nie bardzo mi się widzi :no: Chyba za bardzo się przyzwyczaiłam do tego, co było przedtem. :-p
Fajnie,że Piotrunio taki dzielny brat.:tak:

Dzwoniłam właśnie do mamy.
Tata już po wstępnych badaniach szpitalnych.
Zrobili krew,mocz,EKG,EEG i nawet Bronchoskopię.:szok::szok::szok:
Nie wiedzieć czemu ma założony już wenflon.:szok::szok::szok::baffled::baffled:
Jak na pierwszy dzień to uważam,że ostro się za niego wzięli
Położyli go na chirurgii ,więc na pewno szykowany będzie do operacji.:tak:

A ja wskoczylam do Laury do wanny i jestem juz w pizamce i szlafroczku :))

Patrysia fajnie ze masz kolezanke z porodowki ja lezalam sama to nie miala okazji nikogo poznac :D
Myszunia bardzo fajnie ze Piotrus taki dzielny starszy braciszek.Super!!

no to ide salatke skonczyc
no ja tez sie ciesze tym bardziej ze laska w deche :-D:-D:-D
Hej wieczornie

no szkoda ze nie zrobil Ci usg bo ciekawam byla :tak:
nastepnym razem kaz mu to nadrobic... :laugh2:
Dzwoniłam właśnie do mamy.
Tata już po wstępnych badaniach szpitalnych.
Zrobili krew,mocz,EKG,EEG i nawet Bronchoskopię.:szok::szok::szok:
Nie wiedzieć czemu ma założony już wenflon.:szok::szok::szok::baffled::baffled:
Jak na pierwszy dzień to uważam,że ostro się za niego wzięli
Położyli go na chirurgii ,więc na pewno szykowany będzie do operacji.:tak:
a jak wyszly te wyniki?? :confused:

myszunia u nas to samo... Sewek tez juz coraz bardzioej wie ze ma Niki za siostrzyczke ostatnio szykowal sie zeby wziac ja nawet na rece Ale spojrzal przed tym na mnie i widzial ze nie moze wiec sie kolo niej polozyl... i mowi "uwazaj Nikola tu spi" :laugh2:Niki wykapana - Sewek przed chwila wstal bo poszedl z m spac:szok: i pojde go zachwile kapac i zrobic mu kolacje, m juz w robocie
a ciekawa jestem o ktorej teraz moj lebek pojdzie spac skoro wstal nedawno :dry:

witam :-) niedawno wrócilam z pracki dziś siedzialm na tak zwnej ekspresówce do 10 artykułów no i mialam uczennice bo poprzyjmowali troche osób Strasznie gadadliwa ta nowa :baffled: i najważniejsze trzymanie kciukow pomoglo dziekuję :tak::-D

DOSTAŁAM UMOWĘ NA 3/4 ETATU NA 2 LATA :rofl2:
gratulacje!!!
ja tez jestem w szoku jeżeli chodzi o śnieg bo stopniał błyskawicznie i nawet jakiś wielkich powodzi u nas nie ma wiatr to teraz przedmucha i będzie ok;-)pewnie co do tej wody to Anabubka ma inne zdanie:sorry2:
musze wam opowiedzieć dialog wczorajszy Julki i Pietruszki jak mi to wieczorem opowiadał to byłam posikana:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek wczoraj na obiad robił mielone zabrał sie za to koło 13-13.30 dzieciaki już głodne Antek śpi Adam się zaszył z książką u siebie w pokoju a Julina chodzi za Piotrkiem i kiedy ten obiad ,głodna jestem itp Piotrek mówi Julina jeszcze chwilę i obiad będzie.....
Julina -a co będzie na obiad???
Pietruszka -no mielone ziemniaczki buraczki......
Julina ale kiedy ja jestem głodna już!!!!
Pietruszka -oj Julka cierpliwości będzie szybko i smacznie....
jedzą obiad a Julka do Piotrka:
miało być szybko i smacznie ...a wyszło jak wyszło!!!!
Piotrek Julka ale o co ci chodzi co niedobre???
a Julka Piotr czy ty musisz zmierzać do awantury!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek mówi że na początku nawet nie zakumał a potem to wył no mówi kurcze no w zawoalowany sposób dała mi do zrozumienia że za długo czekała i średnio smacznie to wyszło:-D:-D:-D:-D:-D
julka to julka nie ma drugiej takiej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 220184Zobacz załącznik 220185Zobacz załącznik 220186Zobacz załącznik 220187
super sa te twoje zakupy, sama sie zastanawialam z mama czy chlopako nic takiego na dzialke nie kupic:tak::tak::tak::tak:
oczywiscie jak przyplyw gotowki bedzie
Dziewczyny ,czy ja zxawsze muszę dostawać kopa w dupę jak tylko jakieś światełko w tunelu się zapali?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie wymiękam.:angry::angry::angry::angry::angry:
Niedawno dostałam smsa od naszej psycholog ,że dokument ,który dałam dla psychiatry i ona miała go odebrać gdzieś zaginął :-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled:.
Z związku z tym nie mogę skompletować papierów do orzeczenia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Co za tym idzie muszę umówić się na wizytę w przy7szłym tygodniu do jego psychiatry w Avicie i dopiero wypełnić ten dokument.
Złożenie wszystkich dokumentów znów mi się w czasie przesunie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o dobre półtora tygodnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:
Tak jestem wściekła ,że chyba zaraz eksploduję :angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:
ieszczescia chodza parami ale zobczysz jak juz bedzie po wsystkim odetchniesz z ielka ulga:tak::tak::tak::tak::tak:
trzymam kciuki za szybkie powodzenie;-);-);-);-);-);-)
Hej wieczornie

nie denerwoj sie kochana bo to na ciaze dobze nie wplywa, jak masz jakies watpliwosci to idz i zrob te usg tak dla spokojnosci ja trzymam kciukasy;-);-);-);-)

ja teraz tak tylko wieczornie wpadam zaraz ide sobie gierke instalowac i troszke sobie moze pogram a co:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
witam :-) niedawno wrócilam z pracki dziś siedzialm na tak zwnej ekspresówce do 10 artykułów no i mialam uczennice bo poprzyjmowali troche osób Strasznie gadadliwa ta nowa :baffled: i najważniejsze trzymanie kciukow pomoglo dziekuję :tak::-D

DOSTAŁAM UMOWĘ NA 3/4 ETATU NA 2 LATA :rofl2:
GRATULUJE:tak::tak::tak:
ja tez jestem w szoku jeżeli chodzi o śnieg bo stopniał błyskawicznie i nawet jakiś wielkich powodzi u nas nie ma wiatr to teraz przedmucha i będzie ok;-)pewnie co do tej wody to Anabubka ma inne zdanie:sorry2:
musze wam opowiedzieć dialog wczorajszy Julki i Pietruszki jak mi to wieczorem opowiadał to byłam posikana:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek wczoraj na obiad robił mielone zabrał sie za to koło 13-13.30 dzieciaki już głodne Antek śpi Adam się zaszył z książką u siebie w pokoju a Julina chodzi za Piotrkiem i kiedy ten obiad ,głodna jestem itp Piotrek mówi Julina jeszcze chwilę i obiad będzie.....
Julina -a co będzie na obiad???
Pietruszka -no mielone ziemniaczki buraczki......
Julina ale kiedy ja jestem głodna już!!!!
Pietruszka -oj Julka cierpliwości będzie szybko i smacznie....
jedzą obiad a Julka do Piotrka:
miało być szybko i smacznie ...a wyszło jak wyszło!!!!
Piotrek Julka ale o co ci chodzi co niedobre???
a Julka Piotr czy ty musisz zmierzać do awantury!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek mówi że na początku nawet nie zakumał a potem to wył no mówi kurcze no w zawoalowany sposób dała mi do zrozumienia że za długo czekała i średnio smacznie to wyszło:-D:-D:-D:-D:-D
Bo padne:-D:-D:-D
No Julka jest zdecydowanie najlepsza:tak::tak::tak:
Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 220184Zobacz załącznik 220185Zobacz załącznik 220186Zobacz załącznik 220187
Ale super,ja tez bym cos takiego chciala:tak::tak::tak:
I cena niezla:tak:U nas tez jest firma kettler i tez droga niestety

hej haj ellooo

Najpierw przyjechala jedn akolezanka z corka o 13 w sam raz jak skonczylam ogarniac mieszkanko za 30 minut wlecial drug kolezanka z corka:-D No coz wypilam kawe z kumpelami i poszlam szykowac obiadek dla meza bo oglosil ze na 16 bedzie.
Obiadek byl na 15 Laura zjadla ladniutko i podlaczyla sie jej do talerza jedna z kolezanek.A pytalam czy dac dziewczynkom to mamy stwierdzi;ly ze nie beda jadly :rofl2:Skonczylo sie na tym ze kazda mial swoj talerzyk z obiadkiem:-D:-D:-D
PO kawie pojechalam do sklepu kupilam sobie 2 tuniki i bluzeczke na lato ale Laury tez sie cos znalazlo :))

Iwcik czekamy na informacje mnie to kusi zeby dzwonic hehehe wiadomo ze ja musze wiedziec wszytsko

Beata fajne mieszkanie urzadzisz po swoijemu i bedzie jak w raju.Fajny widoczek na miasto:tak:

Dowikla nalesniczki uwielbiam ze tez nie siedze u Ciebie na obiadku:-D

Agnieszka Ty czarownico teraz to nie wiem czy damy rade przewiezc te rzeczy:szok: no wiesz tak piszesz o tym na forum:-D:-D:-D:-DZdzownimy sie to opowiesz szczegoly gdzie i kiedy:tak:
A Laura to napewno bardzo chetnie sie pobawi na takim placu:tak::tak:

Joanna gratuluje umowy!

AS jak to sie zgubilo:szok::wściekła/y::wściekła/y:co za baba.A z tamta wariatka to chyba cos jest nie tak, zalosne babsko:crazy:
Ale mialas zakrecony dzien:tak::tak::tak:
Pochwal sie zakupami:tak::tak::tak:

A&E super :tak:

Joasiu gratki:tak:

As...współczuje Ci tych wszystkich nerwów:no: ciągle coś.....bidulko

a my z M umieramy chorzy oboje:dry::-:)-:)-( głowa mnie nawala jak cholercia, a Maks jeszcze wyje, a za wczesnie zeby go kąpac i klaść spac jak sie obudzil po 17:baffled:
Zdrowka dla Ciebie i M
Hej wieczornie

Napewno wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:
Ale znajac mnie to tez bym prywatnie pedzila na usg

Mlodzi wlasnie skonczyli kolacyjke a jaz czekam na M jak milosc:tak::tak::tak:Dzisiaj troszke z Nimi porysowalam,powyklejalam i mielismy neizla zabawe:tak::tak::tak:

Do góry