reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
no powoli będzie dobrze:tak::-)
widzę że jeszcze co wchodzę to są zmiany małe jakieś:-)

lajfik coś pisałaś że na dole forum pójdzie zmienić szatę graficzna Gdzie dokładnie bo ja nic takiego nie widzę:baffled:

no powoli będzie dobrze:tak::-)
widzę że jeszcze co wchodzę to są zmiany małe jakieś:-)

lajfik coś pisałaś że na dole forum pójdzie zmienić szatę graficzna Gdzie dokładnie bo ja nic takiego nie widzę:baffled:
Na razie nie jest to widoczne:) jak pisalam wczesniej ... dopiero bedzie to dostepne , ale dokladnie nie wiem kiedy ?...prace nad forum sa caly czas w toku;)

Ja nie zagladalam z braku czasu ;-)

Wczoraj spedzilam dzien na rajdzie po sklepach z sukniami slubnymi, dla kolezanki co bierze slub w pazdzierniku. Gdzie niegdzie oczekiwania nas przerosly :rofl2: Najdrozsze suknie slubne (ok 3-4tys zl) musza byc zamawiane 6 msc wczesniej :sorry2: U krawcowej u ktorej ja szylam suknie juz trzeba rezerwowac termin w przypadku takiego terminu jak pazdziernik :szok:

Mialysmy tylko poogoladac fasony a skonczylo sie tak ze w kazdym sklepie zmusilam kolezanke do przymierzenia po 2-3 sukienki ale przynajmniej wybrala odpowiedni fason :tak: i zdaje sie ze niebawem bedzie musila juz go zamowic ;-)

ja bralam slub w listopadzie wiec nie mialam problemu z zadnymi terminami :tak: ale z tego co kolezanka mowi przy slubie w pazdzierniku bardzo ciezko juz teraz o DJ czy fotografa :no: wow zaskakuje mnie ten przemysl ślubny :-p

nimfii my mamy teraz wesele u M w rodzinie w sierpniu to 2 lata temu zaczęli już przygotowania:szok:

a ja muszę się wam pochwalić, że wczoraj zostałam ciocią:-) moja bratowa urodziła. Wiecie jakie przepełnienie w Lublinie w szpitalach. Pojechała w pon o 22.00 do szpitala, miała 3 cm rozwarcia, ale odesłali ją do domu, o 2.00 z powrotem do szpitala, odesłali ich aż do Świdnika (takie małe miasteczko 20 km pod Lublinie) bo w żadnym z 4 szpitali w LBN nie było miejsc podobno.:szok::szok::szok:

reklama
Do góry