reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam nową mamusię:tak:

Moje jak by dopadły klawiaturę to by nic z nej nie zistało :baffled: dlatego mają osobną, mogą walić dowoli :-D:-p

A za oknem znowu biało... :/

Ostatnia edycja:
O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennie :tak: Teściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)

U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm :-D

monik.....podkarpacie????? A mogę skromnie zapytać o miejscowośc???;-)
a ja pytałąm o odświeżanie stronki....to sie nazywa jak sie okazuje "live" i tego póki co nie będzie i nie zależy to od admina..szkoda bo denerwuje mnie to jak fiks...:baffled::baffled:

Kerna dokładnie z Łańcuta, a przeprowadzamy się pod sam Rzeszów. Ty też jesteś z Podkarpacia?

Ja też Mai daję drugą klawiaturę jednak bez kopa to ona nie chce się bawić. Nawet taki zabawkowy ją nie zadowala i muszę cały czas powtarzać żeby zostawiła ten mój :baffled:

Moni kja jestemz Krosna..takze i też nie tak blisko:tak:
A z klawiarutą..dajceie spokój mój musi se poklikać bo inaczej nie ma zabawy...i to upodobał sobie ten przycisk co otwiera wndowsa...:sorry2::sorry2:

A u mnie dzisaj obiad z piekarnika, pieczone ziemniaczki kotleciki grillowane :tak::tak: Zobaczymy jak mi wyjdzie :-p
Będzie pyszne

My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach:tak::tak::tak:
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po pol:tak::tak::tak:Jak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli:tak::tak::tak:
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe:tak::tak::tak:
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wow :szok::szok::baffled::baffled::baffled:

kurcze skad ty bierzes te sily i energie :szok::szok::szok::szok::szok:
ja to ostatnio wogele nie mam na nic sily a o energii zyciowej to nawet nie pamietam czym to sie objawia:no::no::no::no::no:

ja tez bym poszla ale kaski nie mam i zbytnio nie mam czasu i zreszta ochoty j.w.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D
a poki i tak siedze w domku i do pracy na pewno nie pojde wiec ten czas wegetacji na podniesienie kwalifikacji bym se poswiecila
Sama nie wiem skąd mam tyle siły.
Ostatnio śpię po 3-4 godziny max i jakoś na razie daję radę.
Oby tak się utrzymało.:-D:-D:-D:-D

dowikla:szok::szok::szok: o masakra!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: ale tekst:szok::szok::szok::szok:

A co do otyłości Twoich dziewczyn:-D złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!
:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

ja juz mam spagetti kurde :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mialam w rondelku miesko z lodoweczki wyciagnelam i odgrzewam i widze ze ten tluszczyk zaczyna sie wytapiac a poki miesko jeszcze sie nie rozluznilo to postanowilam wylac troszku tluszczu i wylewam delikatnie delikatnie nagle plask do zlewu ja patrze pół miesa mi wypadło:sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry:
trudno dorobilam sosu do mieska tego co zostalo i wlasnie gotuje makaronik, nie pamietam o ktorej wstawilam wiec musze pilnowac co by mi sie nie aldente nie zrobilo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ładnie ładnie :no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No toś sobie mięska dołożyła :-D:-D:-D:-D

Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
witaj

O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennie :tak: Teściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)

U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm :-D
To już coś więcej wiemy o Tobie.

Wróciłam jakiś czas temu z fundacji.
Jak mówiłam tak zrobiłam przegoniłam Kubę 3 przystanki aytobusowe na piechotkę :-D:-D:-D
potem w sali SI sam się na maxa dobodżcował,bo dziś mu Andrzej pozwolił na wszystko co chce :szok::szok::szok::szok:
Poszła więc w ruch deskorolka,duża piłka z kolcami (taka metrowa) ,podwieszane huśtawki,sak ,równoważnia,przeciąganie liny ,ale na deskorolce i ciągnał się sam do ściany ,trampolina,materace,gry,klocki,ziarna w miskach no istny cyrk mu dziś zrobił.:-D:-D:-D:-D
Po takiej intensywnej zabawie myślałam,że on będzie wykończony a on z powrotem też na piechotę wrócił i to prawie cały czas podbiegał sobie podśpiewując .:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-)
No ma chłopak nadmiar energii ,że ho ho.
Wpadł do domu to 2 kawałki z mega pizzy obsunął i 1.3 szklanki soku wypił na raz.:-D:-D:-D:-D:-D
A ja wlazłam na kompa i odkleić się nie mogę.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale dość.
Uciekam kochane.
Zaplanowałam jeszcze na dziś sprzątnięcie chałupki i późny obiadek trzeba dla D zrobić .
Jutro szkoła ,więc i poczytać nieco materiałów trzeba.:tak::-):-)

Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
alez oczywiscie zapraszamy :tak::tak::tak::tak:
,,,,,,,,,,ggtfhvvvvvv vvASDTRVVffffffffffffffffffffffffffff:-Dwitam a to na poczatku toGabih:baffled:hhhhhhhhhhawsdrgyhhhhuhjh9hhkohlhp;'][hhhjjjjj
no prosze kolejna bb byle narazie nie mamusia;-);-);-):-D:-D:-D:-D
O sobie, hmm ;-)

powodzenia w staraniach życzę;-);-);-)
co by malutka sama się nie chowała;-);-);-);-)

m spi a ja korzystam cos mnie muli czarek baje oglada a ja mu sciagam na torrent te nasze stare bajki bo jakos bardziej mu sie podobają niz te w tv:sorry2::sorry2::sorry2:
nie ma tylko przygód z wiklinowej zatoki a ta najbardziej mu sie podoba zwlaszcza jak te zabki spiewaja to w glos sie smieje:tak::tak::tak:

reklama
Natalineczka o ten fragment Ci chodzi?
[video=youtube;FFnlHgc8TRw]http://www.youtube.com/watch?v=FFnlHgc8TRw[/video]

Do góry