Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ja też gondola jeszcze ale raz się przymierzałam do spacerówki ale Zosia jeszcze tak nie za bardzo była zadowolona więc poczekam jeszcze... może od kwietnia ....zobaczymy- puki co się mieści i śpi w gondoli..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już przeniosłam małą do spacerówki, bardzo jej się to podoba. Narazie nie przypinam pasami bo jest w śpiworze na suwak albo z tym paskiem między nóżkami.
Dziś chyba pojade obejrzeć spacerówki-parasolki, chyba kupie czarną cybexa , mama dała pieniądze na wnuczki wózek więc jestem szczęśliwa.
lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ (czarny) W-wa (948388350) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja bym nie dała tyle kasy za ten wózek
Ja już przeniosłam małą do spacerówki, bardzo jej się to podoba. Narazie nie przypinam pasami bo jest w śpiworze na suwak albo z tym paskiem między nóżkami.
Dziś chyba pojade obejrzeć spacerówki-parasolki, chyba kupie czarną cybexa , mama dała pieniądze na wnuczki wózek więc jestem szczęśliwa.
lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ (czarny) W-wa (948388350) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Catedra ty jesteś oblatana w tych tematach co sądzisz o tym foteliku ?cytrynowy mi się podoba
ESPIRO-FOTELIK 9-36 KG SIGMA +ZAGŁÓWEK wys.0 zł (940800424) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
My mamy Ramatti teraz fotelik. Moim zdaniem jest ok i ma te testy ADAC.Catedra Ramatti jest do 500 zł i ma testy niemieckiej firmy ADAC... ale nie wiem czy o takie testy Ci chodzi... kiedyś na jakiejś stronie ogladałm te foteliki jak się zachowują na krasztestach (jak to się pisze?)