reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja też gondola jeszcze ale raz się przymierzałam do spacerówki ale Zosia jeszcze tak nie za bardzo była zadowolona więc poczekam jeszcze... może od kwietnia ....zobaczymy- puki co się mieści i śpi w gondoli..:tak:

reklama
u mnie mały tez juz w spacerówce śmiga a najgorsze że skubaniec siada mi w niej !!! momentami sie boje że mi wypadnie musze go pasami przypinać chyba ....

Ja już przeniosłam małą do spacerówki, bardzo jej się to podoba. Narazie nie przypinam pasami bo jest w śpiworze na suwak albo z tym paskiem między nóżkami :) .
Dziś chyba pojade obejrzeć spacerówki-parasolki, chyba kupie czarną cybexa , mama dała pieniądze na wnuczki wózek więc jestem szczęśliwa.
lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ (czarny) W-wa (948388350) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Catedra ty jesteś oblatana w tych tematach co sądzisz o tym foteliku ?cytrynowy mi się podoba
ESPIRO-FOTELIK 9-36 KG SIGMA +ZAGŁÓWEK wys.0 zł (940800424) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja już przeniosłam małą do spacerówki, bardzo jej się to podoba. Narazie nie przypinam pasami bo jest w śpiworze na suwak albo z tym paskiem między nóżkami :) .
Dziś chyba pojade obejrzeć spacerówki-parasolki, chyba kupie czarną cybexa , mama dała pieniądze na wnuczki wózek więc jestem szczęśliwa.
lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ (czarny) W-wa (948388350) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja bym nie dała tyle kasy za ten wózek

Catedra ty jesteś oblatana w tych tematach co sądzisz o tym foteliku ?cytrynowy mi się podoba
ESPIRO-FOTELIK 9-36 KG SIGMA +ZAGŁÓWEK wys.0 zł (940800424) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

cybex fajny wybór... tylko kasiulec zwróciła uwagę na białe kółka, że mogą się szybko obdrapać i powiem Ci, że ja w moim mam już porządnie je obdrapane... ale wózek superowy... też go chciałam kupić zamiast magika :)

sprzedawca w którymś sklepie odradzał mi foteliki espiro jako mało bezpieczne... ja jak go widziałam to moim zdaniem jest fajnie i porządnie wykonany... te polskie foteliki nie mają porobionych testów więc i tak nigdy się nie dowiemy jak się zachowają podczas wypadku...

każdy fotelik do ok.500 zł nie ma tych testów więc jak nie ma to dla Ciebie aż tak istotnego znaczenia (te testy) to fotelik jesty bardzo fajny :)

Catedra Ramatti jest do 500 zł i ma testy niemieckiej firmy ADAC... ale nie wiem czy o takie testy Ci chodzi... kiedyś na jakiejś stronie ogladałm te foteliki jak się zachowują na krasztestach (jak to się pisze?:dry:)

reklama
Do góry