reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień doberek:-) ja tak szybciutko bo na zakupy muszę lecieć inaczej nici z obiadu:sorry2:
ms.marple gratulacje!!!! widzę że narzeczony Loli mężnieje z dnia na dzień;-):-D
Justysia a tobie jeszcze raz chłopa gratuluję:tak: i widzę że naprawdę niezły spęd się u ciebie szykuje:szok:
dobra idę coś pożreć bo czas ucieka:-p do potem laseczki

martuana
a co to za test? coś przegapiłam?
kurczęta nie wiedziałam że te oczki zaropiałe tak długo, a to ci paskudztwo się przypętało:baffled:
Madzia jutro pisze test w colegu :) Ona się nie martwi bo kujonek z niej straszny ale ja mam stresa haha A Mati ni jeszcze jeszcze go trzyma i pewnie jeszcze potrzyma:)

Ravena a co sie stalo kobieto?? nie smuc sie szkoda zycia!!!

taaaaaaaaa...... wy tu sie moje drogie na grile umawiacie a ja dopiero w piatek wracam:sad: tez chcialoby sie z wami pogrillowac:sad:

EDIT: a moze na piąteczek grilla przesuniecie:confused: o ile w ogole wypali co:confused: ja moge przywiesc biala kielbaske z polski jak ktos lubi na tego grilka :-)

Ostatnia edycja:
Justysia-to najpierw czekam na potwierdzenie terminu,a potem albo się hurtem zxapowiem,albo i nie hurtem:)
Ms.marple-nie no żyć nie umierać-a któż taki dobry i Cie w pąki zaopatrza?
Martuana-kciukasy bedą trzymane-powodzenia dla Córci:)))
Drozdusia-pędz na zakupki,bo obiad być musi:)
A mi jakos tak ciężko się wziąć za pakowanie(przeprowadzamy się w ten weekend)-wszystko stoi i czeka aż hrabina(czyt ja)swą szanowną d..ę ruszy i raczy się do pracy wziąć(no co ja poradzę,że wolę poskakać i poczytać co na bb się dzieje:))

hello
ja sie melduje na dyzur hehheh
posprzatalam,obiadek zrobilam a teraz sobie siedze i kawke pije.....lenia mam dzis do chodzenia i poodpoczywam w domku:)

Lubiczanka jak ja sie pakowalam do wyprowadzki kilka miesiecy temu( po mieszkaniu 3,5 roku na tym samym domu) to tez sie balam.....a przewiezlismy wszystko w 2 dni na 3 samochody:):):):)

Ostatnia edycja:
hmmm widze justysia grilla robi :) ale chyba ja i lubiczanka razem to za dużo co??z tą naszą ferajną :( dlatego sie nie wpycham :(:(:(

reklama
ojjj dziewczyny jezeli pisze ze nie problem to znaczy ze nie ma problemu a wszyscy sie jakos zmiescimy :):):)
no tak tylko ze ja pisalam ze smutno mi bo dopiero w piatek bede i czy nie mozecie tego na piatek przelozyc :confused: tez bym chciala sie spotkac i pogrillowac z wami
pytalam sie co z piatkiem i zero odpowiedzi ehhhhhhhhhhh.........

Do góry